![]() |
samsun lu olarak sivassporu destekliyoruz
bizler samsunlu olarak
arkadaşlarımızla sivas sporu takip ediyoruz ve destekliyoruz anadolu takımı olarak yanındayız.sivaslılarda takıma sahip çıkıp her türlü maddi ve manevi desteği vermeli tek yürek olunmalı ikin ci takımımız sivas biz den destek yiğidolaraa... |
--->: samsun lu olarak sivassporu destekliyoruz
sğl samsunla gardaşlar sizingibilerin yüreklerindeki destek bitmesse anadolu takımları hep bir olursa anadoludan şampiyonda çıkar evelallah. Sğlun tüm anadolu takımları kardeştir kardeş takım samsunsporada 2. ligde başarılar inş. en yakın zamanda samsunda çıkıcak süper lige.
|
-->: samsun lu olarak sivassporu destekliyoruz
SAOLUN TEŞEKKÜR EDERİZ DESTEKÇİLERİMİZE
|
TEŞEKKÜRLER SAMSUNLU KARDEŞLERİMİZ, BİR AĞ GİBİ ÖRECEĞİZ ANADOLU TARAFTARLARI DAYANIŞMASINI, İRTİBATLI OLALIM HEP , DAH ADEMOKRATİK TFF, DAHA ADİL SPOR YÖNETİMİ, DAHA ADİL HAKEMLİK MÜESSESİ İÇİN, DAHA ADİL GELİR PAYLAŞIMLARI İÇİN, SPORUN KİTLELERE MALEDİLMESİ İÇİN HEP BİRLİKTE ELEELE OLALIM
|
ŞİRİNLER 55 GRUBUNA VERDİĞİ DESTEKTEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİZ
|
[QUOTE=hamza kaya;265108]bizler samsunlu olarak
arkadaşlarımızla sivas sporu takip ediyoruz ve destekliyoruz anadolu takımı olarak yanındayız.sivaslılarda takıma sahip çıkıp her türlü maddi ve manevi desteği vermeli tek yürek olunmalı ikin ci takımımız sivas biz den destek yiğidolaraa...[/QUOTE] Anadolu dayanaşması işte böyle olmalı,güzel bir destek örneği.Aynı şey Samsunspor içinde olsa bizlerde aynı desteği vereceğimizden kuşkunuz olmasın.Teşekkür eder Samsunspor'uda en kısa zamanda Süperligte görmek isteriz. |
arkadaşlarımızla sivas sporu takip ediyoruz ve destekliyoruz anadolu takımı olarak yanındayız.sivaslılarda takıma sahip çıkıp her türlü maddi ve manevi desteği vermeli tek yürek olunmalı ikin ci takımımız sivas biz den destek yiğidolaraa...[/QUOTE] Bizlere destek veren sevgili Samsunlu kardeşlerimize teşekkür ederiz. Eskiden beri renginden midir, isminden midir bilemem ama sempati duyduğum Samsun ve Samsunspor taraftarından Sivasımıza destek gelmesi beni çok sevindirdi. Ben de buradan Samsunlu arkadaşlarıma selamlar gönderiyorum. Şunu unutmasınlar Sivas'ın başarısı bütün Türkiye'nin ve Samsun'un başarısıdır. Hep destek tam destek! |
Renkdaşıız Samsunspora 1. ligde başarılar biran önce sizi de bekliyoruz süper lige fazla bekletmemeniz dilerimizle aramıza hoş geldiniz
|
-->: samsun lu olarak sivassporu destekliyoruz
arkadaşlarımızla sivas sporu takip ediyoruz ve destekliyoruz anadolu takımı olarak yanındayız.sivaslılarda takıma sahip çıkıp her türlü maddi ve manevi desteği vermeli tek yürek olunmalı ikin ci takımımız sivas biz den destek yiğidolaraa...[/QUOTE]BİZLER EZELDEN BERİ DOSTUZ SAMSUN SİVAS DOSTLUĞUNU BİZ SİVASLILAR HİÇ UNUTMADIK VEDE UNUTMUYACAĞIZ.YILLAR ÖNCE 2 LİGDE ŞAMPİYONLUĞA OYNUYORDU SAMSUN BİZDE KÜME DÜŞMEMEK İÇİN MAÇ 4 EYLÜLDE SAMSUN PENALTI ATACAKTI GOL KRALINIZ EROL VARDI TOPU AUTA ATTI SONUÇTA ŞAMPİYONLUK TURUNU 4 EYLÜLDE ATTINIZ BİZDE LİGDE KALMIŞTIK. BEN O YILLARDAN BERİ DOST OLARAK GÖRDÜM HEP |
kardeş saolasın szilerin desteği bizi umutlandırıyor bizler bu sene daha çok umutluyuz inşallah hep birlikte sevineceğiz lig sonunda.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:19. |