![]() |
"ASLANIM SIVASLILAR"
[IMG]http://www.gencturkhaber.com/rgdump/9754.jpg[/IMG]
Sivas’tan övgüyle ve gıptayla bahseden ulusal basının ortak görüşü, Sivasspor’un ligin en iyi takımlarından birisi olduğu ve oynadığı futbolla bulunduğu yeri hak ettiği belirtiliyor. Güneş balçıkla sıvanamıyor. Lig başından bu yana oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla dikkat çeken ancak, bir türlü basında hak ettiği yeri alamayan Sivasspor, lider olduktan sonra bütün basının gözdesi oldu. Önceki akşam SKYTÜRK’te yayınlanan Futbol Hattı programına katılan usta gazeteciler Ogün Altıparmak ve Turgay Şeren, Sivas maçını izlerken çok duygulandıklarını ve Sivaslıları takdir ettiklerini söylediler. Maçı izlerken gözlerinin dolduğunu ifade eden Altıparmak “Maçı televizyondan izlerken Sivaslıların teröre duyduğu tepkiyi ve Mehmetçiğe verdiği desteği gördüm ve inanın gözlerim dolu dolu izledim. Sivasspor’un liderliğinden ziyade birada Sivaslılara teşekkür etmek gerekir” derken, Turgay Şeren’de “Ne güzel görüntüler vardı, her taraf kırmızı-beyaza bezenmiş. Bütün Sivaslılar 10. yıl marşını hep birlikte söylediler, onları tebrik ediyorum” şeklinde görüşlerini belirtti. [B]BÜYÜKA; “ASLANIM SİVASLILAR”[/B] Lig Tv.de yayınlanan Şansal Büyüka ile dobra dobra” adlı programda konuşan gazeteci Şansal Büyüka’da maçı nasıl ve nerede izlediği anlattı. [COLOR=#0000ff]Sütüdyoda Sivas 4 Eylül Stadı’ndaki coşkulu görüntüleri izlerken [COLOR=#ff0000]“Aslanım Sivaslılar.. [/COLOR]Şuna bak Ercan! Teröre en güzel ve en anlamlı cevabı hemşehrim verdi. Biliyorsun ben de Sivaslıyım” dedi. Maçı televizyon izlediğini de anlatan Büyüka “Maçı bir cafede yemek yerken dostlarımla birlikte izledim. Sadece biz değil cafede erkekli bayanlı yemek yemeye gelen herkes pür dikkat bu maçı izleyip Sivas’a övgüler yağdırlar. Herkes Sivasspor’la ilgili güzel yorumlar yapmaya başladı” şeklinde konuştu.[/COLOR] |
--->: "ASLANIM SIVASLILAR"
biz sivaslıların bu konularda ne kadar hassas olduğumuz herkez gördü bize yakışanda buydu.
|
[B]Evet Canı Gönülden Teşekkür Ediyoruz ... Bir Sivaslı Olarak Gurur Duyuyoruz ...[/B]
|
"ASLANIM SIVASLILAR"
[B]Sivasımızın önemi bir kez daha ortaya çıktı. 4 Eylül 1919 ruhu işte budur. Stadyum'da gösterilen birlik ve beraberlik tüm Türk halkına örnek oluşturmuştur. Buradan yayılan ışık tüm ülkeyi sarmıştır.[/B]
|
[B]bu güzel tablo beni yine Sivas`li oldugum icin cok gururlandirdi
bizler Sivas`imizin her zaman önemliligini biliyoruz simdi böylece tüm Türkiye`ye tekrar hatirlatmis olduk Sehrimin böyle gururverici övgülerle anilmasi cok güzel her zaman güzel anilarla hatirlanmasini isterim bizler birlik ve beraberlik icinde oldukca hic bir zaman isigimiz sönmez [/B] |
-->: "ASLANIM SIVASLILAR"
4 Eylül stadyumunda bayrak şöleninde sivasspor-manisasporu yenip liderliğe yükselirken sivas halkıda türkiyenin gönlünde en üst yerlerde yerini aldı sivasımın mac akşamı gösterilen o güzel gösterilerden dolayı gurur duydum[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]
ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ[/COLOR][/FONT] |
GÖRÜNTÜLER GERÇEKTEN ÇOK GÜZELDİ. SANKİ MİLLİ MAÇ OYNANIYORDU. ORADA SİVASSPOR'DAN ÇOK TÜM TÜRKİYE'NİN BİRLEŞTİĞİ, 22 FUTBOLCUNUNDA MİLLİ FORMAYI GİYDİĞİ BİR DOSTLUK MAÇI OYNANIYORDU.
ÖNCELİKLE TRİBÜNLERİ BU KADAR ŞAHANE HALE GETİREN HEMŞEHRİLERİMİZİ, SONRA DA SAHADA OYNADIKLARI FUTBOLLA İZLEYENLERE ZEVKLİ VE GÜZEL BİR MÜCADELE SERGİLEYEN SİVASSPOR'LU YİĞİDOLARI VE MANİSASPORLU FUTBOLCU KARDEŞLERİMİZİ KUTLUYORUM. TÜM TÜRKİYE SİVAS'IN VE SİVAS'LININ NE KADAR MEDENİ, NE KADAR VATANPERVER, NE KADAR ASKER SEVER OLDUĞUNU, ASKERİNE, BAYRAĞINA VE TOPRAĞINA NE KADAR SAHİP ÇIKTIĞINI GÖRDÜ. HELAL OLSUN SİVAS'LIM SANA... . |
[QUOTE=SivasLady;265505][B]bu güzel tablo beni yine Sivas`li oldugum icin cok gururlandirdi
bizler Sivas`imizin her zaman önemliligini biliyoruz simdi böylece tüm Türkiye`ye tekrar hatirlatmis olduk Sehrimin böyle gururverici övgülerle anilmasi cok güzel her zaman güzel anilarla hatirlanmasini isterim bizler birlik ve beraberlik icinde oldukca hic bir zaman isigimiz sönmez [/B][/QUOTE] dediklerine katılıyorum yeterki birlik olalım çok büyük güç oluruz. |
bende mactaydimm stada soyle bi baktimmm heryer bayrakk cok guzelldiiii teroruu lanetledikk bu yeterrr
|
VALLA HELAL OLSUN NEDİYEK HEM MAÇA GELİP SİVASI YANLIZ BIRAKMADILAR HEM ŞEHİTLERİMİZİ ANDILAR SELAM DURDULAR HERKES SÜPERDİ ANLATILMAZ YAŞANIR.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:46. |