![]() |
Sezon sonu Kacinci Oluruz ?
bildiginiz gibi Sivassporumuzun süper ligde ilk sezonu
sivasimiz ve diger takimlar sezon sonu sizce kacinci olur ? bence: 1bjk 2fener 3trabzon 4sivasim 5gs 6ankaraspor 7genclerbirligi 8antep 9denizli 10malatya 11rize 12samsun 13erciyes 14ankaragücü 15 16diyarbakir 17kayseri 18manisa |
SİVAS İLK BEŞTEN AŞAĞI İNMEZ
|
Artık bu kadar olur bu forum forumluktan çıkıyor aynı konu hakkında kırk tane başlık var,lütfen başlık açmadan foruma bir göz atma zahmetinde bulunun
|
selam
bana göre şampiyon galatasaray olur ve bizim sivassporda ligi 5. veya 4. bitirir benim tahminim bu ligden düşen ise biri malatya olur biri diyarbakır olur diğeri ise vestel olur bundan eminim
|
BENCE FB BU SENE ŞAMPİYONLUĞU KİMSEYE BIRAKMAZ....
1.FENERBAHÇE 2.GS 3.ERCİYES 4.SİVASSPOR |
[b]1.GALATASARAY
2.fenerbahçe 3.Beşiktaş 4.Kayseri Erciyes 5.SİVASSPOR[/b] |
Sivas kacinci olur diye hic dusunmedim,UEFA garanti, sampiyonluk da bir ihtimal (eger hakemler duzelirse) yuzunuzdeki tebessumu gorur gibiyim, UEFA garanti.
HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR |
Ya kardesim,ayni baslikta kacinci forum oldu . Yazdikta önce arayin sonra topic acin diye!
Ama madem girdik söyleyeyim; Sivasspor en kötü ihtimal 5. olur gerisi hava civa... |
[COLOR=DarkRed][FONT=Georgia][b]1.Fenerbahçe
2.galtasaray 3.Beşiktaş 4.SİVASSPOR 5.K.Erciyes . . . . . 18. Ç.Rizespor [/b][/FONT][/COLOR] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]1.GALATASARAY
2.fenerbahçe 3.Beşiktaş 4.Kayseri Erciyes 5.SİVASSPOR[/b][/QUOTE] BÖYLE DAHA GUZEL |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:14. |