![]() |
KORKUTAN İKİLİ..
[IMG]http://img76.imageshack.us/img76/2939/bamemb7.jpg[/IMG]
Siyah-Beyazlı ekipte Balili ve Mehmet Yıldız’a özel önlem. Özellikle deplasmanda etkili bir futbol ortaya koyan bu ikilinin topla olabildiğince az buluşup, kaleden uzak tutulması için teknik direktör Ertuğrul Sağlam uyarılarda bulundu Sağlam’ın İbrahim Kaş ve İbrahim Toraman’a, “Bu iki oyuncuya dikkat etmenizi istiyorum. Topla ne kadar az buluşurlarsa gol yeme ihtimalimiz o kadar azalır” dediği öğrenildi. |
--->: KORKUTAN İKİLİ..
balili ve mehmet yildiz ibrahim kas baliliyi durduramazkii :D:Dbu mac ne olursa olsun bzim
|
-->: KORKUTAN İKİLİ..
bugün napacak bakalım bu korkutan ikili?tuş mu olacak tuş mu edecek*kesin eder diye düşünüyorum.
|
KORKUTAN İKİLİ..
Siz sekiztaş Mehmet Yıldız ve Balili'ye dikkat kesilin, biz Muhammed ile aradan sıyrılalım. :)
|
ya bu ikili gol atsın da beşiktasa baska bıse istemıyorum
|
mehmet ile balili yi ibrahım kaş ve ibrahım toraman durduramazkı hadi diyelim durdurdular mohammedi kim tutacak
|
nede olsa tüm takımların korkulu rüyası bu iki oyuncu
normal bişe önlem almaları |
[B]Yiğidom aynı benim Managerzone deki taktiğimle oynuyorlar. heheheh siz önlem alın hatta durdurun bu maçta mehmetle balili belki gol atamayacak ama asist yapacaklar kimemi.. Anadolu Parsı Muhammet e.. Ona kim önlem alacak. hehehe Bu akşam Kastamonuda arabamın kornası susmayacak işallah. Dünden süsledim bile... [/B]
|
[B]bülent hoca herseyi düsünmüstür
bizim sahada 11 futbolcumuz var hepsi yürekle oynuyor ikisine önlem alirsiniz ya ötekiler :) aksam SivasSpor gücünü gösterecek[/B] |
inş. maçta diatta oynar agır balılı onu yer bitirirdi ama farketmez ibrahim kaş felan bu maç bizim gelenek devam edecek
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:22. |