SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Sivas'ta Yer Yerinden Oynuyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14018)

35fulya58 10.11.2007 22:31

Sivas'ta Yer Yerinden Oynuyor

Az önce Sivas'tan alınan haberlere göre, Sivas'ta tüm taraftar ve şehir halkı Beşiktaş galibiyetini kutlamak için caddelere dökülmüş. Bayraklar, meşalelerle renklendirilen gece, araç konvoyları ve davullarla adeta karnaval yerine dönüşmüş.

Sivas'ta bulunan amcam (tykinik58) ve kuzenim bayram coşkusu yaşandığını bildiriyorlar. Bize bugünleri gösteren Yüce Allah'a ve tüm Sivasspor'lu futbolculara ve Bülent Uygun hocaya teşekkürler.

[B][I]Beşiktaş zaferi Sivaslılar'ı sokağa döktü

Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında Sivasspor, deplasmanda oynadığı maçta Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ederek maç fazlasıyla liderliğe yükselmesinin ardından, Sivaslılar sokaklara dökülerek, galibiyeti kutladı.

Maçın bitmesinin ardından büyük sevinç yaşayan Sivassporlu taraftarlar sonra soğuk havaya aldırış etmeden sokağa döküldü. Bazı taraftarlar yürüyerek Atatürk Etnografya ve Kongre Müzesi bahçesinde toplanarak, galibiyeti kutlarken, otomobil sürücüleri de kornalarla taraftarlara destek oldu. Tezahürat ve marşlarla Beşiktaş galibiyetini kutlayan taraftarlar, daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı. [/I][/B]

EyüphanAydın 10.11.2007 22:34

--->: Sivas'ta Yer Yerinden Oynuyor

off be ne olsun artık bizi kimse durduramaz sıradaki gelsin lütfen

yusuf_yusuf 10.11.2007 22:34

sivaspor lu futbolculara ve teknık heyete bulent hocam dan allh razı olsun tabı sivasğpor bole oynadıkça çok ii olur ya şampiyonlar ligine bıle gıder

samet yıldız 10.11.2007 22:36

ewt arabaların bazıları konvoy oluşturdu
bazılarıda tek tek kornalara basıyor
yer yerinden oynuo anlayacağınız :D

ceza_tolga_rep 10.11.2007 22:41

-->: Sivas'ta Yer Yerinden Oynuyor

heyttttttttttttttttttttttttt yavrum beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sıradaki yavru kuş gelsin..

35fulya58 10.11.2007 22:41

ALLAH'IM NE KADAR MUTLUYUM, ANLATAMAM... İYİKİ VARSIN 8TAŞ, İYİKİ VARSIN SİVASSPOR..

11 temmuz 11 10.11.2007 22:49

ALLAH'IM NE KADAR MUTLUYUM, ANLATAMAM... İYİKİ VARSIN 8TAŞ, İYİKİ VARSIN SİVASSPOR..nilgün

yigidolar06 10.11.2007 22:51

-->: --->: Sivas'ta Yer Yerinden Oynuyor

[QUOTE=11 temmuz 11;272294]ALLAH'IM NE KADAR MUTLUYUM, ANLATAMAM... İYİKİ VARSIN 8TAŞ, İYİKİ VARSIN SİVASSPOR..nilgün[/QUOTE]HELAL OLSUN SANA YİĞİDO DELİKANLIM

11 temmuz 11 10.11.2007 23:02

maç hakında bjk 1 sivasspor 0 ,sonra 1-1 olduğunu duydum ve öyle bıraktım maçı işim vardı sonra tel çaldı arayan oğlumdu, dedim maç ne oldu? dinleyemedim dedim anne kazandık diyeyince koptum yehuuuuuuuuuuuu yaşasın sivasspor.nilgün

tykinik58 10.11.2007 23:04

bu galibiyette emeği geçen tüm futbolcu, teknik kadroya istanbuldaki sivaslı taraftarlara ve bizi destekleyen beşiktaşlı taraftarlara çok teşekkür eder beşiktaş yönetimi ne kadar ağlasa sızlasa da başta sinan engin olmak üzere teknik heyetin istifası beşiktaşa büyük bir lütuf da bulunmuş olurlar. Sivas'ta bize bayram yaşaktıkları için SİVASSPOR'a tekrar teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum.İzmir'den yeğenim (35 fulya 58) ve biraderime sevgiler..... NE MUTLU SİVAS'LIYIM, SİVASSPORLUYUM DİYEBİLENE

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:45.