SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   ZÜĞÜRT YİĞİDOLAR... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14063)

SivasLady 12.11.2007 10:48

ZÜĞÜRT YİĞİDOLAR...

[COLOR="red"][B]2 milyon Sivaslı'nın züğürt takımı[/B][/COLOR]

Anadolu'nun kaderidir görmezden gelinmek... Şu [B]Sivasspor'un hali [/B]bunun en son örneği... Cumartesi günü Beşiktaş'ı evinde devirdi...
10 kişi kaldığı dakikalarda dahi Kartal'a kök söktürdü. Pazar günü gazeteleri açıp baktım...
Başlıklardan küçük bir özet vereyim;

-[B]Kartal'da büyük çöküş[/B] (Hürriyet)
-Özrü kabahatinden büyük (Milliyet)
-[B]Beşiktaş başkanı sözünü yemez[/B] (Akşam)
-Yolun sonu! Yeter Demirören (Sabah)
-[B]Sinan'ı da al git[/B] (Vatan)

Sanki [B]Beşiktaş kendi kendine[/B] yenilmiş. Onu yenen bir takım yok ortada... [B]Nerede Sivasspor'un başarısı[/B]... Niye başlıkta adı geçmez... Gol krallığına giden Mohamed Ali'nin o nefis golünden niye kimse söz etmez... Niye [B]her maça 4 büyüklerin cephesinden bakılır[/B]...

Aynı tablo pazar günü [B]Kayserispor - Fenerbahçe [/B]
maçından sonra da sergilendi. Yenen değil, yenilen takım manşetlere çekildi. Yıllardır da bu böyle...
[B]Medya için 4 büyükler var... [/B]
Yenseler de yenilseler de hep onlar manşette...
[B]Onları yenenlerin[/B] ise ne adlarına yer veriliyor ne zaferlerine...
Sanki bu 4 büyükler dışındaki takımlar Mars'tan gelmiş...
Türkiye'den, hatta dünyadan değiller...

[B]Aslında sorun sadece medya değil[/B]...
Bizlerde de mesele var...
Yoldan bir Sivaslı ya da Kayserili çevirip sorun
-"[B]Hangi takımı tutuyorsun[/B]" diye...
Cevap [B]4 büyüklerden biri [/B]olmazsa tükürün suratıma...
Kendimden biliyorum...

-"[B]Diğerleri yarışta yok o yüzden tutmuyoruz[/B]" diyebiliriz...
Hani bir dönem dünya kupası maçlarında kalkıp Brezilya'yı ya da Arjantin'i tutmamız gibi...
Ama buyrun işte [B]Sivasspor [/B]ligin zirvesinde...
[B]Kayserispor'u [/B]yenmek her babayiğidin harcı değil...
Demek ki bu bahane artık geçersiz...

[B]2 MİLYON SİVASLI NERDESİN HANEY...[/B]

Düşünün, [B]Beşiktaş'ın yarısından ucuz olan bir Sivasspor[/B],
bir devi evinde yere seriyor.
Düşünün ki bu takım ligin başından beri zirveye oynuyor...
Ve böyle bir takımın hocası Bülent Uygun [B]en acı itirafı yapıyor[/B];
-[B]"Şampiyon olma hedefimiz yok"[/B]
-"Neden?"
-"[B]Çünkü paramız yok[/B]! Orta sahaya oyuncu alamıyoruz..."
Ardından gelen sözler çok daha acı...
-"[B][COLOR="Red"]2 milyon Sivaslı var, 200 bin YTL toplayamıyoruz[/COLOR][/B]..."

[B]Bu söz bütün Sivaslılara kapak olsun...[/B]
Her biri 10 YTL verse 20 milyon YTL yapar...
Bir [B]SMS kampanyası[/B] yapılsa bu parayı vermeyecek Sivaslı çıkmaz...
Demek ki bu noktada iş [B]yönetime [/B]düşüyor...
Söz ilk 10 YTL'yi de ben veriyorum...
Çünkü ben [B]4 büyükler dışında Anadolu'dan bir şampiyon istiyorum[/B]...

Hacer Alkan - Internethaber

CÜSSKB-Aynur 12.11.2007 10:57

-->: Sivaslı'nın züğürt takımı

[B]2 tane Orta saha oyuncusu alıp, Sivasspor a veremeyen İşadamları Sivaslıyım diye gezmesin.

Ya devlet başa, Ya kuzgun Leşe![/B]

puar 12.11.2007 11:04

--->: ZÜĞÜRT YİĞİDOLAR...

hocamızda gereken açıklamayı yaptı. eğer bizler sivassporu şampiyon görmek istiyorsak bişeyler yapmalıyız bunun içinde öncü kişiler şart yl gösteren organize eden anca bu şekilde bir birirkim vede takıma katkı getirebiliriz...
aslanlar gibi oynayan oyuncularımızın maaşlarını alamaması çok üzücü bizleride üzüyorlar inşallah desteklerimizle takımı maddi olarakta güçlü hale getiririz.

tunga 12.11.2007 11:04

Sevgili Hacer ALKAN ,sizi yürekten kutluyorum ve medeni casaretinziden dolayı helede sizin gibi bir bayanın ağzından bunları duymak inanın beni okadar mutlu ettiki ki anlatamam ,yanlış anlaşılmasın duyarlılığından kast sanrım bir kıvılcım bekliyoruz SİVAS lı lar oalrak o kıvılcım verildimi gerisi gelir diye düşünüyorum tekrar tebrik ediyorum sizi sayın ALKAN .sağlıcakla kalınn...

FurkaN 12.11.2007 11:05

-->: ZÜĞÜRT YİĞİDOLAR...

[B]Sivaslılar çok güzel övünür Sivaslıyım diye ama Sivas için ne yaptın diye sorulduğunda kocaman bir hiç... Başka bir şey yok... Ostada gelen ve maçı çekirdek çıtlatarak seyredenlere deyin ki Sivasspor için yardım topluyoruz hiçbir çıkarıp bir kuruş vermez... Sivaslıyım diye geçinen ve başarılara sahip çıkan işadamlarından yardım talebinde bulunun eliniz boş dönersiniz... Yazık...

Sivas'taki mantık size gidek yiyek içek bize gelek gülek eğlenek... Bizden bir şey istemesinlerde diye düşünüyorlar... [/B]

altuntas58 12.11.2007 11:09

-->: Sivaslı'nın züğürt takımı

2 milyon Sivaslı var, 200 bin YTL toplayamıyoruz..."

Bu söz bütün Sivaslılara kapak olsun...
Her biri 10 YTL verse 20 milyon YTL yapar...
Bir SMS kampanyası yapılsa bu parayı vermeyecek Sivaslı çıkmaz...
Demek ki bu noktada iş yönetime düşüyor...
Söz ilk 10 YTL'yi de ben veriyorum...
Çünkü ben 4 büyükler dışında Anadolu'dan bir şampiyon istiyorum...

El eliken bu düşünceyi savurken bize durmak yakışırmı bu ayıptan hemen kurtulmalıyız bir sivaslı olarak herkes elinden gelen yardımı yapmalı şu SMS işi ne oldu bir türlü gercekleşmedi gitti yönetim SMS işini bir an evvel hizmete sunmalıdır türkiyenin en ücra köşesine kadar ulaşmanın en iyi yolu SMS li bir kampanyaya başlamayla olur ben inanıyorumki bu kampanyaya büyük küçük herkesin ilgisi olacaktır herkes sivasspor için en az bir kac kez SMS atar benim tahminim bu kampanya başarılı olur paramız varsa başarıda olur paramız yoksa başarı beklemek hayalden öteye gidemeyiz ama biz yiğidolar bu işin üstesinden gelecek gücteyiz

KIZILCAN 12.11.2007 11:10

Yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum.Hatta geçenlerde niye şimdiye kadar Beşiktaşı tuttuğumu yazmıştım.Çünkü dünya kupasında yıllarca Türkiye olmadığı için başka takımları tuttuğumuz gibi 1.ligde de aynı düşünce hakimdi.Yoksa banane İstanbul takımından!
Herneyse bir kampanya başlatmak zor değil.Dün akşam Bülent Hocanın açıklaması ister istemez beni düşündürdü.Dünya üzerinde 6 milyon Sivaslı var,iş onlara düşüyor dedi.Ve ben de kendi imkanım dahilinde birşeyler yapmak istedim o an.Kampanya başlatmak da,kampanyaya katılmak da lüks olmamalı.Herkes en azından bir paket sigara parasını takıma bağışlasa çok şey değişir.Unutmayalım bizim bizden başka kimsemiz yok!

Serd@r 12.11.2007 11:32

-->: ZÜĞÜRT YİĞİDOLAR...

[B]Yazar bize diyecek söz bırakmamış,acı ama gerçek olanda bunlar...
[COLOR="Red"]SİVAS[/COLOR]lıyız diyoruz,memleketçilikte üstümüze yok ama [COLOR="red"]SİVAS[/COLOR]ın buram buram kokusunu gitti heryere taşıyan [COLOR="red"]SİVASSPOR[/COLOR]umuza gerekli değeri göstermiyoruz,lafım tüm hemşehrilerime değil ANLAYANA...
Yönetimide bu yardım konusunda kınıyorum,defalarca dile geldi bu SMS modeli ama olmadı,kardeşim Bankaya gidip prosedürlerle uğraşmak birçok insanı daha başlamadan yoldan döndürüyor,o yüzden SMS modeli gayet iyi model,siz bu yoluda deneyin olmassa ondan sonra zerzenişte bulunun.[/B]

SivasLady 12.11.2007 12:10

[B]herkese is düsüyor
önce YÖNETIME onlar ilk tuglayi atsalar gerisi gelir
arkadaslarinda dedigi gibi bankaya gitmeye üsenenler var
sms yolu ile cok kisi yardimda bulunur
insallah gerekenler bir an önce yapilir

YÖNETIMDE KIMSENIN ZAMANI YOKSA GÖNÜLLÜ BIRINE VEKALET VERIN
:) elimden gelse ben gidip ayarliyacagim herseyi[/B]

semihkilic_58 12.11.2007 12:22

tabi yaa 2 miyon sivaslı varr ve bunların bir çogu zengın iş adamı bunlar sivaslıyım dıye gecınıyorlar ama iş yardıma gelınce hepsı bır koşeye cekılıyorr yazıklar olsun

WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:40.