![]() |
Servet'in İlginç Dileği
[IMG]http://image.haber3.com/haber/117882.jpg[/IMG]
[B][COLOR="Indigo"]Galatasaray’ın milli futbolcusu Servet Çetin, lig liderliğinin Sivasspor ile Cim Bom arasında sürekli el değiştirmesine ilginç bir yorum getirdi. Servet, “Umarım sezon sonunda Galatasaray şampiyon olur. Eğer biz olamazsak Sivasspor şampiyon olsun” dedi. Ligin en az gol yiyen savunması olduklarını da hatırlatan Servet, “Talihsiz goller yiyoruz. Kalemizde az pozisyon veriyoruz ama kendi hatalarımızdan goller yiyoruz. Abuk sabuk goller yiyoruz. Bunlara dikkat edersek daha az gol yiyeceğimize inanıyorum. Geçmişe dönüp baktığımızda hep talihsiz goller, bunları azaltacağız inşallah” diye konuştu. Bu arada maçın başlamasına 15 dakika kala Ali Sami Yen Stadı’nın çimleri ıslatılınca, Sarı-Kırmızılı futbolcular bu duruma isyan etti. Özellikle Servet zemini ıslatmakla görevli yetkilileri sert bir dille azarlarken, “Kaç gündür yağmur yağıyor, saha çamur olmuş siz hâlâ zemini ıslatıyorsunuz” diyerek kızgınlığını belli etti. Servet’in haksız olmadığı maç içinde açık şekilde görüldü. Zemini zaten kötü olan Ali Sami Yen Stadı patates tarlasına döndü. spor3.com'dan alıntıdır[/COLOR][/B] |
-->: Servet'in İlginç Dileği
Servet elbetteki takımını savunacak ama galatasarayın şampiyon olması öyle kolay değil bizde varız öyle meydanı boş zannetmeyin daha size kök söktüreceğiz haberiniz ola arkadan kayseri geliyor bu büyütülmüşleri bu sezon ablukaya alarak neye uğradıklarını şaşırtacağız öyle her sene bedavadan şampiyon olmak yok hepinizi dize getireceğiz stadyumlarda ot yolduracağız
|
servet şimdi kara kara düşünüyordur bu sivas hücumlarını nasıl karşılayacağız diye ben galatasarayın bu savunmasına en az üç gol atarız diye tahmin ediyorum.. bu arada servetin galatasaraydan çok sivasın şampiyon olmasını istediğini düşünüyorum..
|
--->: Servet'in İlginç Dileği
BENCEDE SERVET KARAKTERLİ BİR OYUNCU İNŞ AVRUPAYA ELELE GİDERİZ
|
--->: -->: Servet'in İlginç Dileği
[QUOTE=jakobieen;273307]servet şimdi kara kara düşünüyordur bu sivas hücumlarını nasıl karşılayacağız diye ben galatasarayın bu savunmasına en az üç gol atarız diye tahmin ediyorum.. bu arada servetin galatasaraydan çok sivasın şampiyon olmasını istediğini düşünüyorum..[/QUOTE]
[B][COLOR="Indigo"]Servet dün biraz ağzından baklayı çıkardı aslında. Tek ön libero oynadığımızda geride kötü yakalanabiliyoruz dedi. Gs ofansif takım olduğundan Servet gibi geriye dönüşte sıkıntılı birisi için sorun olabiliyor. [/COLOR][/B] |
Servet'in Sivas'a Sivas'ın Servete katkısı gerçekten oldukça fazla.Biz ona kaptanlığı verdik o bize yüreğini,hırsını.Şimdi böyle düşünmesi çok güzel demek hala onda bi yerimiz var.Bravo Servet..
|
eyy !!! 3 BÜYÜTÜLMÜŞLER sivas-kayseri geliyor akıllı olun !! sizlere sahada ot yolduracağız !!
|
saol servet abı açıklamaların için haydı yığdolar gosterın kendiniziı kayserı maçın da sivaspsor gelıyor
|
servet çetini sivasa gelmeden önce hiç sevmezdim.ama tanıyınca mükemmel karakterli olduğunu gördüm.
seni seviyoruz servet............ |
[B]eyvallah inşallah biz oluruz şampiyon veya başka bir anadolu takımı olur... [/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:56. |