![]() |
Maçlar Lig Tv'de
[B][COLOR="Indigo"]Milli maç arasından sonra Kayserispor ile yapacağımız maç aynı hafta Gs-Trabzon maçı olduğu için Lig Tv'den canlı verilecek. Gerçi hep içerdeki maçlarımıza denk geliyor ama olsun şehir dışındaki taraftarlarımız için takımlarını görme fırsatı doğuyor. [/COLOR][/B]
|
--->: Kayseri Maçı Lig Tv'de
bu güzel haberi bizlerle paylaştığın için teşekkürler. büyük anadolu derbisini canlı izleyeceğimiz için mutluyum.
|
gs-trabzon maçı olmasa bile trabzonun maçı yerine bizim anadolu derbimizi vermeleri en mantıklısı olurdu. türkiye artık nasıl bir derbi oldugunu iki sezondur görüyor.
|
[QUOTE=ofozturk;273957]gs-trabzon maçı olmasa bile trabzonun maçı yerine bizim anadolu derbimizi vermeleri en mantıklısı olurdu. türkiye artık nasıl bir derbi oldugunu iki sezondur görüyor.[/QUOTE]
evet katılıyorum herkez bu derbiyi konuşuyor inş.. galip gelen taraf biz oluruz |
ben şahsen kayseriyi farklı yeneceğimizi düşünüyorum inşallah düşündüğüm gibi olacak türbünler inşallah ful dolu olur
|
[B]bence bu da büyük bir derbi olacak...[/B]
|
[QUOTE=yigidomustafa58;273970][B]bence bu da büyük bir derbi olacak...[/B][/QUOTE]
ewt buda çok önemli bi maç..... |
GALATASARAY TRABZON MACINDAN DAHA ÖNEMLI BENCE... SİVASSPOR KAYSERİ MACI...
|
-->: Kayseri Maçı Lig Tv'de
KARDESLER -KAYSERI MACI COK ZOR OLACAK
ADAMLAR COK DIRI-COK FIZIK KUVVETLERI VAR HELE MEHMET TOPUZU-MUTLAKA DURDURMAMIZ LAZIM INSALLAH YENERIZ--BENIM 1 SORUM DAHA OLACAK HEP BÖYLE BOS SEYLER YAZIP DURMUYALIM SIVASSPORUMUZA NASIL YARDIM EDEBILIRIZ-ONLARI DÜSÜNSEK HERKES ORJINAL FORMA ALSA-BASKA NE OLA BILIR-YAZSANIZDA BUNLARI TARTISSAK BEYPINARLI YIGIDO |
-->: Kayseri Maçı Lig Tv'de
Bu hafta beşiktaş galibiyetinden sonra en çok sevindiğim haber liğ tvde sivassporumun macını naklen verilmesi oldu malum biz gurbetteki yiğidolarda bu macı seyretmek için can atıyoruz allah yüzümüze baktıda bizde bu macı canlı izleme fırsatı yakaladık burdan sivassporuma başarılar dilerim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:58. |