![]() |
Hangi Yabancılar Akılda Kaldı?
[B][COLOR="Indigo"]Arkadaşlar Süper Lig'de 3. yılımız. Şu ana kadar gerçekten büyük bir performans ortaya koyduk. Aklıma şu ana kadar kaç tane yabancı oyuncumuz oldu sorusu geldi. Bunlardan hangilerini nasıl hatırlıyoruz. Bakalım 13. yabancımız kim olacak.
Michael Petkoviç Ricardo Dos Santos Anderson Fran Sergio Raymond Kalla Dennys Richard Daniel Carvalho Pini Felix Balili İvan Chetkov Bernard Okorovonta Kanfory Sylla Nordin Wooter Ilgar Gurbanov Bu arada Gurbanov Türk statüsünde oynuyor galiba. Hatırlayamadığım yabancı oyuncu varsa eklerseniz sevinirim[/COLOR][/B] |
--->: Hangi Yabancılar Akılda Kaldı?
balili, petkoviç, nordin wooter.. başka yok.. yabancıdan yana şansımız 3 sezondur pek tutmuyor maalesef
|
-->: Hangi Yabancılar Akılda Kaldı?
[B][I][COLOR="Red"]Nordin Wooter V.MANiSAYA Atigi gol Raymond Kalla da guzel defans ti Michael Petkoviç [/COLOR][/I][/B]
|
[B][COLOR="Indigo"]Nordin'in Manisa'ya attığını hatırlayamadım da Bursa'ya çok iyi bir frikik golü atmıştı. 3-2 yendiğimiz maçta atmıştı evet hatırladım [/COLOR][/B]
|
petkovic balili ve son olarakta diallo
|
bu arada dialloyu unutmussun diallo unutulacak adami yaa :D
|
[B][COLOR="Indigo"]Ya gerçekten Diallo'yu nasıl unutmuşuz. Eski oyunculara yönlendik Diallo gözden kaçtı demekki. Diallo da son dakikada İst. Bld'ye ye attığı gol ile akıllarda şimdilik. [/COLOR][/B]
|
hepside iyiydi sivassporda
en iyileri bana göre wooter anderson petkoviç carvalho |
en ii si bence balili ve kalla ydı
|
WWOTER GİBİSİ YOK YHAA.ÇOK İİ ADAMDI.TAM Bİ 10 NUMARA.AMA M.ALİ de o bölgede çok ii
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:58. |