![]() |
FRİKİK USTASI M.ALİ
[IMG]http://www.yeniulke.net/newsletter/haber/3459-07111584257bg.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Lig΄de bu sezon serbest vuruş gollerinde Sivasspor΄un golcü futbolcusu Muhammed Ali Kurtuluş΄un imzası bulunuyor. ligde geride kalan 12 haftada rakip fileleri 4 kez frikikten havalandırdı. Ligde 8 golle ΄΄Gol Krallığı΄΄ listesinin zirvesinde yer alan 33 yaşındaki Muhammed Ali, Çaykur Rizespor, Bursaspor ve Konyaspor maçlarının ardından son olarak Beşiktaş΄a da serbest vuruştan gol atma başarısını gösterirken, gollerinin yüzde 50΄sini frikikten attı ve bu alandaki becerisini ön plana çıkardı. Geçmişte frikik golleriyle hatırlanan Fenerbahçeli Alex, Roberto Carlos ve Vederson, Beşiktaşlı Ricardinho ve Delgado ile Galatasaraylı Lincoln΄ün ise bu sezon henüz ligde serbest vuruştan golleri bulunmuyor. |
-->: FRİKİK USTASI M.ALİ
Frikik kralı mohammed ali kurtuluş ikinci baharını yaşayan ustamız liğde üstüne yok sen gollerini sıralamaya devam et seninle gurur duyuyoruz sen bizim gol yollarında ve orta sahada en etkili silahımızsın seni seviyoruz iyiki varsı kaptan
|
--->: FRİKİK USTASI M.ALİ
EVET, TÜRKİYENİN DURAN TOPLARA VURAN EN İYİ ÜÇ AYAĞINDAN BİRİ.
|
arkadasalr ne zaman muhamet ali ile bir frikik kazansak hep bu gol olur diyorum vallaha insallah performansini surdurur
|
insallah kayseriye bi gol atarrrr
|
[B]kral bu adam vallahi o maçta atıgı gol zaten tartişilmaz ben çok hayretler içinde kaldım helal olsun[/B]
|
frikik kralı muhamemd ali
gol kralı bu sayede sivassporda çıkar inş. |
[B]abi adama birde yaşlı derler buyur varsa daha ustası buyursun...[/B]
|
türkiyenin en iyi frikçisi süpersin muhammed ali..frikik krali..ne alex ne ricardinho ne lincoln herkes gördü kimin frikikçi olduğunu.
|
mohammed i aldığımızda yaşlı super ligi kaldıramaz diyenler utansın goruyorsunuz futbolcu nasıl olur eğer bulent hoca takımın başına gelmeseydi ne mehmet nede mohammed ortaya çıkardı çünkü bulent hoca 2 siylede futbol oynadı nasıl oynadıklarını bildiği için takımdan yer verdi onlarda başarıyla gorevlerini yerine getirdi mohammed sayesinde butun golleri tahmin ediyorum ne zaman frikik olsa gol diyorum gol oluyor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:59. |