![]() |
GS ve M.YILDIZ
Sarı-kırmızılılar, Sivasspor ile 3 milyon euro artı 2 futbolcu karşılığında büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Bu transferde tek pürüz, G.Saray'ın vereceği 2 futbolcuyu Sivasspor'un seçecek olması. Mehmet Yıldız, sezon başında adeta Fenerbahçe'nin kapısından dönmüş ardından da Beşiktaş, bu futbolcu için nabız yoklamıştı
Ligde şampiyonluğa koşan Galatasaray, Sivasspor'un süper forveti Mehmet Yıldız'ın transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in, geçtiğimiz günlerde Sivasspor kulübü ile Mehmet Yıldız için masaya oturarak 3 milyon euro artı 2 futbolcu karşılığında büyük ölçüde anlaşmaya vardığı öğrenildi. Sivasspor'un Mehmet Yıldız konusunda Galatasaray'la anlaşırken, "Vereceğiniz 2 oyuncuyu biz seçeriz" şartını koyduğu, bu şartın şu an için aradaki tek pürüz olduğu belirtiliyor. Mehmet Yıldız, sezon başında adeta Fenerbahçe'nin kapısından dönmüştü. Bu futbolcunun sarı-lacivertlilerle prensip anlaşması yapmasının ardından fiyat artırması üzerine Fenerbahçe'nin Mehmet Yıldız'dan vazgeçtiği belirtilmişti. Beşiktaş da uzun süredir Mehmet için nabız yokluyordu. 26 yaşındaki Yozgat doğumlu Yıldız, 1.85 m boyunda, 81 kilo ağırlığında. Forvet oynayan, güçlü fiziği ve bitip tükenmek bilmeyen enerjisi ile dikkat çeken tecrübeli futbolcu bu sezon Sivasspor'da altın çağını yaşıyor. |
--->: M.YILDIZ GS YOLUNDA!
[B][CENTER]Sivas İnsallah İyi Oyunculardan Secer Mesala Arda Ve Barış olabilir Sivasa KAtkıları Cok Buyuk Olur Bu ıkı Genc Futbolcunun Mehmetde Gsde 9 Numarayı Hakan Sukurden Sora Hak Edecek Tek Adam[/CENTER][/B]
|
bu haberler dedikodu haberleri aslı olduğuna inanmıyorum göz göe göre lades denilrmi
|
mehmet yıldızın satılmasını istemiyorummm!!!
|
yaw gardasım herkes bıdeyler yazıyo fb anlastı bjk anlastı gs anlastı ben bılmıyom 3 tanemı mehmet yıldız var acaba şaşırıyom yaa
|
-->: M.YILDIZ GS YOLUNDA!
Mehmet yıldızda basının transfer oyuncağı oldu her gün bir yere gönderiyorlar bizde şaştık kaldık
|
--->: -->: M.YILDIZ GS YOLUNDA!
KİMSE MERAK ETMESİN BUNLAR BASININ KOMPLOSU M.YILDIZ ŞU AN TAKIMDAN KESİNLİKLE GİTMEZ.GAZETELER LİG BOŞLUGUNDA TRAJINI KAYBETMEMEK İÇİN BÖYLE ASLISIZ HABERLERİ ORTAYA ATIYORLAR.BURDAN BASINA TAVSİYEM SİVASSPORUMUZLA İLGİLİ TRANSFER DEDİKODULARI ÇIKARTIP TRAJINI YÜKSELTMEK YERİNE SİVASSPORUMUZUN BAŞARISIYLA İLGİLİ HABERLERİ MANŞETE TAŞIRSANIZ TRAJ KORKUNUZ OLMAZ.
|
-->: M.YILDIZ GS YOLUNDA!
basın her gün butur saçma haberler cıkarmaktan bıkmadı adam suanda hiç kimseyle görüşmedim dio hala yok fbde yok gs yok bjk takımın ve oyuncularımızın akıllarını cekıp konsantrasyonunu bozmaya calısıolar
|
mehmet yıldız gs yolunda yazıor
ama beşiktaşa yeşil ışık yaktı dio anlamadım |
yok abi yok gercekten yok satmazsak yıldızı hayro yu balılı rahat duramayız..illa satıcaz illa vericez...
ben anlamıorum o kadar puanımız var bu tff para vermıormu puan basına vede basarıyla bırlıkte reklam gelırlerıde artmıyormu ? tam bılmıorum ama bu digiturk puana gore para vermıormu bu iddaa para vermıor mu bu kulubumuze de ılla satalımda para gelsın diye baskan haric herkesi satmaya can atıyoruz.... [B]AH ULAN PARA GÖZÜN KÖR OLSUN !!..[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:36. |