![]() |
sivasspor.com üyelerine özel!
Sivas`taki arkadaşlar bir araya gelelim.tanışalım,kaynaşalım ve futbol oynayalım.Futbol oynamak isteyenler cevabını yazsınlar.
[COLOR="Red"]cevaba[/COLOR]:yaşınız ve hangi mevkide oynamak istediğinizi yazınız. [COLOR="Red"]yaş grupları[/COLOR]:13-18 18-30 yaşları arası olacaktır. not:halı saha 35 kişi veya daha fazla olması durumunda belirlenecektir. [COLOR="DarkSlateBlue"]OYNAMAK İSTEYENLERE DUYURULUR!!![/COLOR] |
--->: sivasspor.com üyelerine özel!
herkes forvet yazacağı için :D
biraz maç zevksiz olur :D |
benim yaşım:13:D
mevki:kaleci:D |
[B][COLOR="Indigo"]Yok ya herkes forvet yazmaz. Güzel bir şey olur aslında. Şöyle bir maç yaparız beraberce. Ben oynarım şahsen. [/COLOR][/B]
|
[B][COLOR="Red"]Yaşım: 17
Mevki: Defans (Sağ-Orta)[/COLOR][/B] [B]ama Sivas ta heralde olacak maçlar ben İstanbuldayım...[/B] |
[QUOTE=sivaslıbaki;275805]Sivas`taki arkadaşlar bir araya gelelim.tanışalım,kaynaşalım ve futbol oynayalım.Futbol oynamak isteyenler cevabını yazsınlar.
[COLOR="Red"]cevaba[/COLOR]:yaşınız ve hangi mevkide oynamak istediğinizi yazınız. [COLOR="Red"]yaş grupları[/COLOR]:13-18 18-30 yaşları arası olacaktır. not:halı saha 35 kişi veya daha fazla olması durumunda belirlenecektir. [COLOR="DarkSlateBlue"]OYNAMAK İSTEYENLERE DUYURULUR!!![/COLOR][/QUOTE] halı saha takımı ile mi katılacaz yoksa bireysel olarak mı katılacaz. |
[QUOTE=sivaslıbaki;275805]Sivas`taki arkadaşlar bir araya gelelim.tanışalım,kaynaşalım ve futbol oynayalım.Futbol oynamak isteyenler cevabını yazsınlar.
[COLOR="Red"]cevaba[/COLOR]:yaşınız ve hangi mevkide oynamak istediğinizi yazınız. [COLOR="Red"]yaş grupları[/COLOR]:13-18 18-30 yaşları arası olacaktır. not:halı saha 35 kişi veya daha fazla olması durumunda belirlenecektir. [COLOR="DarkSlateBlue"]OYNAMAK İSTEYENLERE DUYURULUR!!![/COLOR][/QUOTE] bence cok ıyı bı fıkır kardes benım yas 17 orta saha ve ya forvet oynarım :-) |
-->: sivasspor.com üyelerine özel!
18 SAĞ AÇIK SAĞ BEK TE OYNARIM BOYUM 1.83
|
arkadaşlar hadi yazalım.halı saha maçı yapmak isteyen yok mu yaaa?
|
Ben izmir takımlarından altay da oynuyorum sivaslıyım ve sivasspor hastasıyım....... sivasa başarılar..... sivassporda oynamak çok isterdim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:28. |