SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   ÇOK BEKLERSİNİZ ÇOOOOOOOOOK!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14233)

puar 21.11.2007 17:24

ÇOK BEKLERSİNİZ ÇOOOOOOOOOK!!!

[COLOR="Green"][B]Arkadaslar sivassporla ilgili bir çok yorum haber yazı okudum halada okumaya devam ediyorum genel kanı sivassporun manisa gibi olacağını ha bu hafta ha onumuzdeki hafta kısacası ne zaman düşüşe gececeğini bekliyorlar...
ben diyorum daha çok beklerler haksızmıyım :)[/B][/COLOR]

sivaslıbaki 21.11.2007 17:28

--->: ÇOK BEKLERSİNİZ ÇOOOOOOOOOK!!!

ewet doğru sivasspor manisa gibi olmayacak. ben bunu iddaa ediyorum sivasspor manisa gibi olmaz.

Huseyin_34_58 21.11.2007 17:30

Manisa nasıl çökmüştü zirveye oynarken hatırlayın. 3-4 futbolcusuna medya kanalıyla istanbul klübleri devamlı aldık alacagız türü haberler yaydı ve Manisasporda Gençlerbirligide zirveye oynarken birden gerilediler(üstelikte bu takımlardan adı geçen futbolcularo klüblere gitmedi daha sonra ). Aynı yöntem şu an Sivassporlu futbolculara uygulanmakta. Dikkat edelim tarih tekerrürden ibarettir.

puar 21.11.2007 17:32

şunu unutmayalım
manisa 700 bin kişilik şehir
SİVAS 7 milyon kişilik şehir

:)

yigidomustafa58 21.11.2007 17:43

[QUOTE=puar;276679]şunu unutmayalım
manisa 700 bin kişilik şehir
SİVAS 7 milyon kişilik şehir

:)[/QUOTE]
[B]
artı gurbetteki taraftarımız var (İstanbul-Ankara-İzmir-Almanya) Allah'ın izniyle çıkışımız sürecek...Kim ne derse desin Gönüllerin Şampiyonuyuz...[/B]

altuntas58 21.11.2007 17:51

-->: ÇOK BEKLERSİNİZ ÇOOOOOOOOOK!!!

[QUOTE=puar;276671][COLOR="Green"][B]Arkadaslar sivassporla ilgili bir çok yorum haber yazı okudum halada okumaya devam ediyorum genel kanı sivassporun manisa gibi olacağını ha bu hafta ha onumuzdeki hafta kısacası ne zaman düşüşe gececeğini bekliyorlar...
ben diyorum daha çok beklerler haksızmıyım :)[/B][/COLOR][/QUOTE]

Haklısın bencede çok beklerler bende bu tür haberleri bir çok sitede görüyorum herkes ne zaman düşüşe gececekler diye bizi takibe başladı biz manisa değiliz biz anıyla şanıyla [COLOR="Red"]YİĞDOYUZ-[/COLOR][COLOR="Red"]SİVASSPORUZ[/COLOR] bu sene zirveden inmeye hiç niyetimiz yoktur

izmirliyigido 21.11.2007 18:17

Asıl şunu unutmamak gerekir. Manisa'nın ve G.Birliği'nin başında yanılmıyorsam o zamanlar Ersun YANAL vardı. Ama bizim takımın başında BÜLENT UYGUN var. Yani kalite ve kumaş farkı var. Bunu unutmayalım arkadaşlar. Biz onlar gibi olmayız.

Ha şampiyon olabilir miyiz? Belki olamayız ama zirvenin rengi oluruz, merak etmeyin. Aksini, bekleyenler de çok beklerler.

ceza_tolga_rep 21.11.2007 18:29

-->: ÇOK BEKLERSİNİZ ÇOOOOOOOOOK!!!

evimizdeki tüm maçları kazanırsak bana göre uefayı garantileriz.ama beraberlik bile almıcaz hep kazanırsak.

zaten deplasmanda puan alırız.ha bu 3 puan olur 1 puan olur farketmez.sonuçta deplasmanda alınan puan puandır..

nazimgulturk 21.11.2007 18:35

olmadğımız ortaya çıktı zaten abi bırak yazsın garibanlar :D

merkez_emre 21.11.2007 18:39

hiç belli olmaz yonetım yıne 40 puan die tutturdukca devre arasında en onemlı futbolcular da giderse halımız zor dıe dusunuom

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:42.