![]() |
RAKİPLERİMİZ KİM OLUR...YARIN BELLI OLACAK
Arkadaslar sizce rakiplerimiz kim olur.?
İşte torbalar! 13. Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri öncesi grup maçlarının kura çekimi 2 Aralık Pazar günü İsviçre'nin Luzern kentinde gerçekleştirilecek. Luzern Kültür ve Kongre Merkezi'nde, TSİ 13.00'te başlayacak kura çekimi sonucunda, ev sahipleri İsviçre ve Avusturya'nın yanı sıra elemelerden gelen 14 takımın katılımıyla, toplam 16 takım, 4'erli 4 gruba dağılacak. Buna göre, ev sahipleri İsviçre ve Avusturya (A) ve (B) gruplarında yer alacak. 13. Avrupa Futbol Şampiyonası finalleri, İsviçre ve Avusturya'nın 8 ayrı kentinde, 7-29 Haziran 2008 tarihleri arasında düzenlenecek. İşte torbalar; 1.Torba Avusturya İsviçre Yunanistan Hollanda 2.Torba İtalya Hırvatistan İsveç Çek Cumhuriyeti 3.Torba Almanya Portekiz İspanya Romanya 4.Torba Fransa Türkiye Polonya Rusya |
--->: RAKİPLERİMİZ KİM OLUR...
ben
yunanistan hırvatistan portekiz diyorum... :) |
-->: RAKİPLERİMİZ KİM OLUR...
Hesap acisisindan bu grupu isterim :D
Isvicre/yunanistan, hirvatistan ve almanya. Yunanistan/Isvicre ve ya Almanya farketmez aslinda, gruplardan sonra bu takimlari elersek acilari daha büyük olur :D. "Kolay grup" olarakta Avusturya, Hirvatistan ve Romanya |
[COLOR="Red"][B]1.Torba
Hollanda[/B][/COLOR] [COLOR="DarkOliveGreen"][B]2.Torba İsveç[/B][/COLOR] [COLOR="DarkOrange"][B]3.Torba Portekiz[/B][/COLOR] |
ben;
İSVİÇRE PORTEKİZ ÇEK CUMHURİYETİ olur diyorum |
selam tum sivasli kardesler ben oncelikle milli takimimizi kutluyorum ve insallah yunanistanla bir daha oynariz diger rakipler isvec ve almanya olmasini istiyorum fransadan tum turkiyeye selamlar ve ne mutlu turkum diyene
|
1.Torba
avusturya 2.Torba İsveç 3.Torba Portekiz ________ |
bennceeeeeeee
hırvatistan portekiz isveç |
isviçre, hırvatistan, romanya olur diyorum ben
|
İsviçre ve Yunan gelsin başka birşey istemiyorum ;)
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:15. |