![]() |
DÜŞMAN MIYIZ????
[B]Bursaspor- Konyaspor maçına bakın : Bursaspor ligde perişan bir vaziyette .. Teknik direktör değiştirdiler Ekonomik durumları içler acısı Takımda bir karmaşıklık ama tribünlere bakın tıklım tıklım dolu..
Ankaragücü- V. manısaspor maçına ne dersiniz Ankaragücü tibünleri bildiğiniz gibi...Ankaragücü çok mu iyi gidiyor? Anlayamadım gitti... 3. lig de de çok maça gittim hep tıklım tıklım dolardı bizim tribünler.. örnek Sivasspor-Fatsa Sivasspor-Tokatspor Sivasspor-Çarşamba.. vs vss ve Sivassporumuz süper ligde..Hatta liderlik koltuğunda.. İnanması hayal etmesi bile hepimiz için imkansızdı...Bunu başardık ama nerde tribünler?? Nerde destek?? Nerde tezahurat... Her türlü ekonomik imkansızlığa rağmen takımımız bu günlere gelmeyi başardı... Şimdi bakıyoruz tribünlere maraton dolu kale arkaları boş... Tribünün her bir köşesinde gruplaşmışız 50 şer 60 şar kişilik herkes ayrı telden tezahurat yapıyor. Bu maçı Sivassporlu olmayan arkadaşlarla beraber tv den izledim . Valla onlar bizim tribünlerin haliyle dalga geçtiler ben üzüldüm... Bu şekilde nereye kadar devam edeceğiz acaba? bu tribün lideri arkadaşların birleşip Bursanın Texas ı Ankaragücünün İGecekondusu Fenerin gfb si Galatasaray ın Ulltraaslan ı Beşiktaşın çarşısı gibi nam yapacak bir taraftar grubu kurma niyetleri yok mu?? Düşman mıyız dedim en başta evet acaba bu insanlar tribün içinde ayrıldığına göre düşman mı?? [B][COLOR="Blue"]Aynı şehirde yaşıyoruz... Aynı takımı destekliyoruz... Aynı Lojmanlar ekmeği yiyoruz... Aynı istasyon caddesinde geziyoruz... Aynı taşhanda çay içiyoruz... vs vs... [/COLOR][/B] Bu kadar ortak noktamız varken neden bu düşmanlık bu ayrılık??? Bir de ortada müthiş başarılı bir takımımız varken... Farklı şehrin takımları (bursankaragücü) biz kendi aramızda birleşip neden tezahurat yapamıyoruz??? Ben inanıyorum ki tribünlerde birlik olduğu gün o tribünler de tıklım tıklım dolacak... Bir önemli noktada Tribün baskısı kuramıyoruz halböyle olunca. '. devre Trabzon ,Fenerbahçe , beşiktaş ve Galatasaray ile iç sahada oynayacağız. Yani Tribün baskısına ihtiyacımız var. Yoksa kazanmamız gerçekten zor olacak .. 2. devre başlayana kadar kendi içimizdeki sorunları halledip birlik olmalıyız...Hedefe kolkola ulaşmalıyız:) [CENTER] [B][COLOR="Red"]DÜŞMAN DEĞİLİZ HEPİMİZ SİVASSPORLUYUZ GARDAŞLARIM ... GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ.. HAYDİ SİVASLIM HAYDİ SİVASSPORLUM.. LÜTFEN ARTIK... [/COLOR][/B] [/CENTER][/B] |
-->: DÜŞMAN MIYIZ????
gruplar birleşti bir universiteler ayrı duruyor ama şimdi sıra yonetimde grupları zamanında içeri hatta maraton trubunune alıp orayı ayağa kaldırın diye emir vermeli bu maçta maç başladı dışarıda bir suru adam var kale arkası boş epey kişi maça giremedi bağırmayanlar maça girdi bağıracak taraftar dışarıda kaldı bunun tek çaresi yonetim eğer o statta marotan bağırırsa biz maç kaybetmeyiz haydi yonetip taraftarına sahip çık
|
[QUOTE=myway;278601][B]Bursaspor- Konyaspor maçına bakın : Bursaspor ligde perişan bir vaziyette .. Teknik direktör değiştirdiler Ekonomik durumları içler acısı Takımda bir karmaşıklık ama tribünlere bakın tıklım tıklım dolu..
Ankaragücü- V. manısaspor maçına ne dersiniz Ankaragücü tibünleri bildiğiniz gibi...Ankaragücü çok mu iyi gidiyor? Anlayamadım gitti... 3. lig de de çok maça gittim hep tıklım tıklım dolardı bizim tribünler.. örnek Sivasspor-Fatsa Sivasspor-Tokatspor Sivasspor-Çarşamba.. vs vss ve Sivassporumuz süper ligde..Hatta liderlik koltuğunda.. İnanması hayal etmesi bile hepimiz için imkansızdı...Bunu başardık ama nerde tribünler?? Nerde destek?? Nerde tezahurat... Her türlü ekonomik imkansızlığa rağmen takımımız bu günlere gelmeyi başardı... Şimdi bakıyoruz tribünlere maraton dolu kale arkaları boş... Tribünün her bir köşesinde gruplaşmışız 50 şer 60 şar kişilik herkes ayrı telden tezahurat yapıyor. Bu maçı Sivassporlu olmayan arkadaşlarla beraber tv den izledim . Valla onlar bizim tribünlerin haliyle dalga geçtiler ben üzüldüm... Bu şekilde nereye kadar devam edeceğiz acaba? bu tribün lideri arkadaşların birleşip Bursanın Texas ı Ankaragücünün İGecekondusu Fenerin gfb si Galatasaray ın Ulltraaslan ı Beşiktaşın çarşısı gibi nam yapacak bir taraftar grubu kurma niyetleri yok mu?? Düşman mıyız dedim en başta evet acaba bu insanlar tribün içinde ayrıldığına göre düşman mı?? [B][COLOR="Blue"]Aynı şehirde yaşıyoruz... Aynı takımı destekliyoruz... Aynı Lojmanlar ekmeği yiyoruz... Aynı istasyon caddesinde geziyoruz... Aynı taşhanda çay içiyoruz... vs vs... [/COLOR][/B] Bu kadar ortak noktamız varken neden bu düşmanlık bu ayrılık??? Bir de ortada müthiş başarılı bir takımımız varken... Farklı şehrin takımları (bursankaragücü) biz kendi aramızda birleşip neden tezahurat yapamıyoruz??? Ben inanıyorum ki tribünlerde birlik olduğu gün o tribünler de tıklım tıklım dolacak... Bir önemli noktada Tribün baskısı kuramıyoruz halböyle olunca. '. devre Trabzon ,Fenerbahçe , beşiktaş ve Galatasaray ile iç sahada oynayacağız. Yani Tribün baskısına ihtiyacımız var. Yoksa kazanmamız gerçekten zor olacak .. 2. devre başlayana kadar kendi içimizdeki sorunları halledip birlik olmalıyız...Hedefe kolkola ulaşmalıyız:) [CENTER] [B][COLOR="Red"]DÜŞMAN DEĞİLİZ HEPİMİZ SİVASSPORLUYUZ GARDAŞLARIM ... GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ.. HAYDİ SİVASLIM HAYDİ SİVASSPORLUM.. LÜTFEN ARTIK... [/COLOR][/B] [/CENTER][/B][/QUOTE] Ellerine ve yüregine saglik hislerime tecuman olmussun bu daginiklik takima destek degil ancak köstek olur LÜTFEN KENDINIZE GELIN. |
--->: DÜŞMAN MIYIZ????
[QUOTE=myway;278601][B]Bursaspor- Konyaspor maçına bakın : Bursaspor ligde perişan bir vaziyette .. Teknik direktör değiştirdiler Ekonomik durumları içler acısı Takımda bir karmaşıklık ama tribünlere bakın tıklım tıklım dolu..
Ankaragücü- V. manısaspor maçına ne dersiniz Ankaragücü tibünleri bildiğiniz gibi...Ankaragücü çok mu iyi gidiyor? Anlayamadım gitti... 3. lig de de çok maça gittim hep tıklım tıklım dolardı bizim tribünler.. örnek Sivasspor-Fatsa Sivasspor-Tokatspor Sivasspor-Çarşamba.. vs vss ve Sivassporumuz süper ligde..Hatta liderlik koltuğunda.. İnanması hayal etmesi bile hepimiz için imkansızdı...Bunu başardık ama nerde tribünler?? Nerde destek?? Nerde tezahurat... Her türlü ekonomik imkansızlığa rağmen takımımız bu günlere gelmeyi başardı... Şimdi bakıyoruz tribünlere maraton dolu kale arkaları boş... Tribünün her bir köşesinde gruplaşmışız 50 şer 60 şar kişilik herkes ayrı telden tezahurat yapıyor. Bu maçı Sivassporlu olmayan arkadaşlarla beraber tv den izledim . Valla onlar bizim tribünlerin haliyle dalga geçtiler ben üzüldüm... Bu şekilde nereye kadar devam edeceğiz acaba? bu tribün lideri arkadaşların birleşip Bursanın Texas ı Ankaragücünün İGecekondusu Fenerin gfb si Galatasaray ın Ulltraaslan ı Beşiktaşın çarşısı gibi nam yapacak bir taraftar grubu kurma niyetleri yok mu?? Düşman mıyız dedim en başta evet acaba bu insanlar tribün içinde ayrıldığına göre düşman mı?? [B][COLOR="Blue"]Aynı şehirde yaşıyoruz... Aynı takımı destekliyoruz... Aynı Lojmanlar ekmeği yiyoruz... Aynı istasyon caddesinde geziyoruz... Aynı taşhanda çay içiyoruz... vs vs... [/COLOR][/B] Bu kadar ortak noktamız varken neden bu düşmanlık bu ayrılık??? Bir de ortada müthiş başarılı bir takımımız varken... Farklı şehrin takımları (bursankaragücü) biz kendi aramızda birleşip neden tezahurat yapamıyoruz??? Ben inanıyorum ki tribünlerde birlik olduğu gün o tribünler de tıklım tıklım dolacak... Bir önemli noktada Tribün baskısı kuramıyoruz halböyle olunca. '. devre Trabzon ,Fenerbahçe , beşiktaş ve Galatasaray ile iç sahada oynayacağız. Yani Tribün baskısına ihtiyacımız var. Yoksa kazanmamız gerçekten zor olacak .. 2. devre başlayana kadar kendi içimizdeki sorunları halledip birlik olmalıyız...Hedefe kolkola ulaşmalıyız:) [CENTER] [B][COLOR="Red"]DÜŞMAN DEĞİLİZ HEPİMİZ SİVASSPORLUYUZ GARDAŞLARIM ... GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ.. HAYDİ SİVASLIM HAYDİ SİVASSPORLUM.. LÜTFEN ARTIK... [/COLOR][/B] [/CENTER][/B][/QUOTE] [COLOR="DarkGreen"][B]evet kardeş aynen ikinci ligdeyken istanbulda da büyüklerden çok taraftarı olan bizdik ya şimdi süper olmayı kabul edemiyorlar galiba[/B][/COLOR] |
arkadaşlar sivas dışında yaşayan sivaslılar olrak bu taraftar olayının sıkıntısını çok yaşıyoruz inanın gerçekten bizle dalga geçiyolar ben bursada yaşıyorum bize karşı ezikliklerini taraftarımızla dalga geçerek bastırmaya çalışıyorlar yaw ozanlar diyarı sivasa yakışmıyor bi değişik beste yapamıyormuyuz işte taraftar işte şampiyon diye başlayıp bitiriyoruz maçı nerde bu ozanlarımız niye suskunlar
|
-->: --->: DÜŞMAN MIYIZ????
[QUOTE=şarkışlalı_yigi;278621]arkadaşlar sivas dışında yaşayan sivaslılar olrak bu taraftar olayının sıkıntısını çok yaşıyoruz inanın gerçekten bizle dalga geçiyolar ben bursada yaşıyorum bize karşı ezikliklerini taraftarımızla dalga geçerek bastırmaya çalışıyorlar yaw ozanlar diyarı sivasa yakışmıyor bi değişik beste yapamıyormuyuz işte taraftar işte şampiyon diye başlayıp bitiriyoruz maçı nerde bu ozanlarımız niye suskunlar[/QUOTE]
yönetim el armassa bu sorun çozulmez |
--->: -->: --->: DÜŞMAN MIYIZ????
[QUOTE=sinan-58;278622]yönetim el armassa bu sorun çozulmez[/QUOTE]
yönetim zaten el attı bu olaya.baksanıza ne kadar çoşkulu bir tribün oluşmuş!!! |
[B][COLOR="Indigo"]Ya çok doğru tespit. Yan yana iki grup biri başka telden biri başka telden çalıyor. Keşke hiç olmasa daha iyi olurdu dedik. Kullaklarımız ağrıdı. Kayseriler bile resmen şov yaptılar. Hem de centilmence. Ama bizim taraftar birkaç kere yine sataştı. [/COLOR][/B]
|
Abi bide grupları kişilerin içlerine dağıtsalar yanında ki bazı kişileride cesaretlendirir daha çok insan bağırır.Yani gruplar birleşmeli ve grup üyeleri aralara dağıtılmalı bence...
|
git gide daha güzel oluyor türbünler...inşallah bu hafta ankarada hep birlikte kol kola takımımıza destek verceğiz...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:05. |