![]() |
MUSA AYDIN´LATTI
[IMG]http://www.sivasinsesi.com/images/genel/2222222222222222222225112007192253b.jpg[/IMG]
Musa Aydın, Kayserispor maçında attığı golle takımını galibiyete taşıdı. Maç içerisinde son derece verimli ve yüksek bir performans ortaya koyan yıldız futbolcu maçın sonlarında attığı golle, güzel futbolunu taçlandırdı. Bu sezon ligdeki ikinci golüne imza atan Musa Aydın, Sivasspor’u ikinci kez attığı golle liderliğe taşımış oldu. Daha önce yine 4 Eylül Stadyumu’nda oynanan Vestel Manisaspor maçında attığı golle Sivasspor’un tarihinde ilk kez Süper Lig’in zirvesine oturamasını sağlayan Musa Aydın, dün attığı golle Sivasspor’u maç fazlasıyla birinci sıraya yerleşmesini sağladı. Sivasspor’da gösterdiği performansla şimdiden herkesin gönlünde taht kurmayı başaran Musa Aydın, attığı gollerle de taraftarın sevdiği futbolcular arasında ön sıralarda yer almaya başladı. Sivassporlu taraftarlar şimdiden Musa Aydın’a, ‘Altın adam’ lakabını taktı. |
--->: MUSA AYDIN´LATTI
[B][COLOR="Indigo"]Evet işte bir başarılı transfer örneği. Bonservisi bedavaya geldi Musa'nın. Küme düşen Sakarya'dan lider Sivas'a uzanan bir öykü. Keşke onunla ilgili ilk alınması gündeme gelince yazdıklarımı bulsam da aynen eklesem buraya. Kendisini Samsun'dan bizim Muhammet Şeker ile beraber oynadığı dönemlerden beri takip ediyorum. Genç Milli takımda da başarılı olmuştu. Büyük takımlara attığı gollerle bir dönem iyi bir gündem yakalamıştı. Hatta CM - Fm oyununun eski versiyonlarını oynayanlar onunla birlikte yine bir dönem Samsun'dan bize gelen Furkan Baştan ismini de gayet iyi bilirler. Sakarya'da da Musa aslında iyiydi. Hatta geçen yıl yine Fb'ye bir gol atmıştı son dakikada. Bir kanat adamının bu kadar golcü olması gerçekten çok önemli. Bu sene de çok kritik goller attı gerçekten. Bence artık Abdurrahman ve Musa da Milli Takım için hazırlanmaya başlamalılar. [/COLOR][/B]
|
MUSA ABİYE HAFTA İÇİ YAPTIĞIM GÖRÜŞMEDE SENDEN BİR GOL BEKLİYORUM DEMİŞTİM ODA OYNARSAM SÖZ ATICAM DEMİŞTİ.SAOLSUN SÖZÜNÜ TUTTU....BRAVO SANA MUSA ABİİİ
|
musa aydını tebrik ediyorum
zorlu maçların zorlu adamı |
-->: MUSA AYDIN´LATTI
Teşekkürler musa aydın sivasspora verdiğin hizmetler ve attığın gol için çok teşekkürler sağol varol
|
musa aydın süper bir oyuncu inş daha da iyi olacaktır .....
|
ayaklarına sağlık musa aydın gol geç geldi ama iyi geldi saolasın..
|
-->: MUSA AYDIN´LATTI
Bütün futbolcularmızı canı gönülden kutluyorum
|
abii helal olsun sana be musa! başka ne desem boş.
|
maçı seyredenler görmüştür.musa maçın her yerinde oynadı ve çok istekliydi bence milli takım formasını hak ediyor.defansımız da çok iyiydi pozisyona sokmadık
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:34. |