![]() |
MÜJDELİ HABER
[B][COLOR="Indigo"]Arkadaşlar bugün Sivas Ticaret ve Sanayi Odası'nda TSO Başkanı Osman Yıldırım Başkanlığında Sivas'ın öncelikli sorunlarını belirlemeye yönelik bir toplantıya katıldım.
Başta Dikimevi kararı, Hızlı Tren, yeni bir üniversite, ulaşım problemleri, Divriği Ulu Cami, Tekno Kent gibi konuların yanı sıra Sivasspor'umuzun başarısı da gündeme geldi. Bu noktada söz alan bazı katılımcılar SİVASSPOR ile ilgili Sms Kampanyası'nın yapılabileceğini söylediler. Bu da başta Başkan olmak üzere üyelerce değerlendirilmesi gereken bir konu olarak görüldü. Ayrıca Sivas T.S.O. önderliğinde Sivasspor için yeni bir otobüs kampanyasının başlatıldığı da hatırlatıldı. Bunu Sivasspor için bir şans olarak görüyorum. En azından fikir aşamasından uygulama aşamasına geçilmesi için bir adım atılmıştır. Ayrıca istişarede gündeme gelen Dikimevi konusunda önemli konuşmalar yapıldı. Özellikle bu konuda zarar etmeyen bir kurumun kapatılmaması için Sivaslıların birlikte hareket etmeleri istendi. Ve özellikle de AkPartili Sivas milletvekillerinin bu konudaki görüşlerini açıklamaları gerekliliği üzerinde duruldu. Dikimevi'nin kaybedilmesi halinde sıranın Tüdemsaş'a gelebileceği ifade edildi. Bazı konuşmacılar da Sıcak Çermik konusunu gündeme taşıdılar. Benim burada daha önce de ifade ettiğim gibi Sıcak Çermik'in statüsünün bir an önce belirlenmesi lazım gelmekte olduğunu ifade ettiler. Bir önemli konu da Sivas adıyla çok sayıda dernek ve vakıf olmasına rağmen koordineli bir Sivas çalışması yapılamadığının belirlenmesiydi. Bir an önce sekreteryası olan ve Sivas için geniş katılımlı bir kurum oluşturulması gerektiği üzerinde duruldu. [/COLOR][/B] |
--->: MÜJDELİ HABER
SİVASLILAR.NET E YAZSAN İYİ OLUR.
YİNEDE SAĞOL |
[QUOTE=video58;279173]SİVASLILAR.NET E YAZSAN İYİ OLUR.
YİNEDE SAĞOL[/QUOTE] [COLOR="indigo"][B]Konu Sivasspor ile ilgili Sms Kampanyası'ndaki gelişmeyi belirlemek amacıyla açıldı. Diğerleri detaydır.[/B][/COLOR] |
TAMAM ABİ.SENDE BURAYA KONU AÇARSAN HERKEZ AÇAR.
BAŞARILAR HERKEZE.OK [B]SPOR KANALI[/B] |
[QUOTE=video58;279173]SİVASLILAR.NET E YAZSAN İYİ OLUR.
YİNEDE SAĞOL[/QUOTE] sonuçta sivas için bişeyler yazmış.konuyu gündeme getidiğin için leblebi82 abimize teşekkürler |
[B][COLOR="DarkOrange"]abi gerçekten dikim evinin kapatılması kötü olur.haber için eline sağlık.[/COLOR][/B]
|
[B]eyvallah kardeş bu faliyetleri yapan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum...[/B]
|
emeği geçenlere sonsuz tşkler...
|
[B][COLOR="Indigo"]Büyük ihtimalle Sms Kampanyası incelenip yakında başlatılabilir. [/COLOR][/B]
|
haber için teşekkürler eline sağlık
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:49. |