![]() |
TARAFTAR DESTEGI HAKKINDA
[B][COLOR="Indigo"]Arkadaşlar malumunuz bizim seyircimiz pek bağırmayı sevmiyor. Son Bursa maçında bunu özellikle ilk golü bulduğumuz dakikalara kadar yaşadık. Ne zaman golü bulduk o zaman taraftarımız hareketlendi. Bir ara bütün stadı ayakta gördüm.
Bizim seyircimiz bağırmaktan belki hoşlanmıyor ama en azından takımı coşturacak aktivitelerin içinde olabilir gibi geliyor bana. Bağırmıyorlar ama en azından el çırpabiliyorlar. Veya maç sonundaki gibi müzik eşliğinde herkes birbirine ayak uydurabilip şova katılabiliyor. Aklıma acaba ne yapılabilir sorusu geliyor bu noktada. Güney Kore ve Japonya'da bile insanlar kolay bir yol bulmuşlar ve gibi çeşitli materyallerle en azından aynı anda alkış sesi çıkarabiliyorlar. Tribünlere baktığımda Kırmızı-Beyaz renklerden çok siyah renkleri görüyorum. Az sayıdaki Bursa taraftarının 60 dakika tribünde nasıl cirit attıklarını gördük. Bence bu tablo bize yakışmadı. Bir büyük bayrak, bir de davul ile 60 dakika şov yaptılar. Peki bu tabloyu yaşamamak için ne gibi şovlar geliştirilebilir. Burada öneriler geliştirelim. Yapılabileck olanları yapmaya çalışalım. Çünkü bence takımı sadece bağırarak desteklemek mümkün gözükmemekte. [/COLOR][/B] |
-->: Tribün Şovu Önerileri
Haklısın abi..şu anki taraftarımızı %70 inden fazlası çekirdekçi tayfası..değişik ritimlerde el çırpma tezahüratları bulunabilir gruplarımız tarafından...
|
--->: Tribün Şovu Önerileri
AYNEN KATILIYORU YÖNETİM TARAFTARA BİRSEYLER VEREREK SES CIKARTACAK BİRŞEYLE STADA BAĞARMADIKLARINA GÖRE HER TARAFTRA MEGAFONNNNNNNNN
|
[COLOR="DarkGreen"][B][I]YA BİZ GOL ATTIĞIMIZDA STATDA KİMSE BAĞIRMIYO BAŞKA TAKIMLAR ATTIĞINDA BAĞRIYOLAR NE GÜZEL BAZEN ÇOK SİNİR OLUYORUM ŞİMDİ SİVAS'A GİDİP BEN BARICAM DİYOM AMA OLMUYO:DLÜTFEN ŞU BAĞIRMA İŞİNİDE HALLEDİN..[/I][/B][/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"][B][I]GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUNA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR........[/I][/B][/COLOR] |
bakın herşeyden önemlisi herzamanda söylediğim gibi büyük bayraklar maç boyunca fanatik taraftar gruplarınca sallansa çekirdekçilere maç izleme fırsatı vermez mecburen ayakta izlerler ondan sonrası da bağıtma iş çok kolay.
|
evimizdeki oynadığımız maclarda malum dolu turbunlere oynuyoruz vede turbun kısmı biraz karanlık komple bir maytap show olabilir yada kale arkalarında konfeti show olabilir yada kırmızı beyaz kartonlarla bir şekilde yapılabilir...
bence havaya girmek lazım birşeyler yapmak lazım artık. |
birde şunu eklim maratona 10 15 tane davul koymak lazım yavaş yavaş turbunlerdede sivassporun olduğunu göstermemiz gerekiyor.
|
-->: Tribün Şovu Önerileri
BENCE FUTBOL BİLİNCİMİZ GELİŞTİKCE ÇEKİRDEKÇİ DEDİNİLEN GRUPTAN İNGİLİZ STİLİ BİR TEPKİ ALINABİLİR.PREMİER LİGİ SEYREDERKEN DİKKAT EDİN BİRLİKTE BAĞIRMAKTAN ÇOK POZİSYONLARA VERDİKLERİ TEPKİLER BARİZ GÖRÜNMEKTE.(İYİ HARAKATE ALKIŞ-SERT FAULE oooooo GİBİ)ALKIŞ VE SESLİ AMA TOPLU TEPKİ GELİŞTİREBİLİRİZ.BÖYLECE HEM MAÇ SEYREDİLİR HEM DESTEK OLUNUR.İKİ TARAFIN İSTEDİĞİDE OLUR SANIRIM.
|
bence maçtan 2 gün önce sivasta çekirdegi yasaklıyalı:D benim önerim ise şöyle arkadaşlar stadın üzeri kamanması tamamen bi bitsin ondan sonra zaten susuan taraftar orda oturamaz çünkü öksürsen iner orası onlardan boşalan yerede yeni nesil ve gerçekten sivas aşkı ile dolu taraftarlı getirerk yıkılır orası ama u sıtadın işleri bi bitsin bursa maçını 2 yarısı çok güzeldi ama yinede aynı anda hareket edmiyoz acemi askerler gibiyiz:mad::mad:
|
[QUOTE=sivaslı-elif;257252][COLOR="DarkGreen"][B][I]YA BİZ GOL ATTIĞIMIZDA STATDA KİMSE BAĞIRMIYO BAŞKA TAKIMLAR ATTIĞINDA BAĞRIYOLAR NE GÜZEL BAZEN ÇOK SİNİR OLUYORUM ŞİMDİ SİVAS'A GİDİP BEN BARICAM DİYOM AMA OLMUYO:DLÜTFEN ŞU BAĞIRMA İŞİNİDE HALLEDİN..[/I][/B][/COLOR]
[COLOR="YellowGreen"][B][I]GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUNA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR........[/I][/B][/COLOR][/QUOTE] haklısın biran önce halledilmesi gereken bir konu. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:29. |