![]() |
9 Aralık Pazar Saat 17:15 Sivas Lider.
[B]Haftalardır abircan abimiz dedi ama tutmadı:D
Bu hafta ben hissediyorum liderliği ki böyle bir konu açtım . 8 Aralık Cumartesi günü bildiğiniz gibi maçın adı Fenerbahçe- Galatasaray.. Maçın skoru da belli tartışmaya bile gerek yok:) Haftalardır son dakika golleriyle paçayı yırtan Cimbom bu hafta Fenerden kaçamayacak.... Veeee gün 9 Aralık Pazar.... Sivassporumuz Denizliyi Sivasta evire çevire yenerek hakettiği koltuğa sonunda oturacak:) Şimdiden liderliğimiz hayırlı uğurlu olsun;) Allah bozmasın mutluluğumuzu:)[/B] |
--->: 9 Aralık Pazar Saat 17:15 Sivas Lider.
ins ts de antepe yenilip kume duser
|
-->: 9 Aralık Pazar Saat 17:15 Sivas Lider.
[QUOTE=myway;280936][B]
Veeee gün 9 Aralık Pazar.... Sivassporumuz Denizliyi Sivasta evire çevire yenerek hakettiği koltuğa sonunda oturacak:) [/B][/QUOTE] inşallah inşallah inşallah :) yalnız fb-gs berabere bitse daha iyi olmas mı :) |
[QUOTE=myway;280936][B]Haftalardır abircan abimiz dedi ama tutmadı:D
Bu hafta ben hissediyorum liderliği ki böyle bir konu açtım . 8 Aralık Cumartesi günü bildiğiniz gibi maçın adı Fenerbahçe- Galatasaray.. Maçın skoru da belli tartışmaya bile gerek yok:) Haftalardır son dakika golleriyle paçayı yırtan Cimbom bu hafta Fenerden kaçamayacak.... Veeee gün 9 Aralık Pazar.... Sivassporumuz Denizliyi Sivasta evire çevire yenerek hakettiği koltuğa sonunda oturacak:) Şimdiden liderliğimiz hayırlı uğurlu olsun;) Allah bozmasın mutluluğumuzu:)[/B][/QUOTE] inşallah istediğimiz gibi olur herşey.fenerbahce galatasarayı kadıköyden eli boş gönderir.Sivassporumuzda pazar günü kendi saha ve seyircimiz önünde ve muhteşem taraftar desteğiyle denizlisporu 4 eylülden eli boş göndereceğine inanıyorum.veee böylece galatasaray dk.90 larda aldığı liderlik koltuğuna oturacağımıza inanıyorum... |
[QUOTE=jakobieen;280943]inşallah inşallah inşallah :)
yalnız fb-gs berabere bitse daha iyi olmas mı :)[/QUOTE] bencede daha iyi olur. gs nin ilk yenilgisi sivasimiza karsi olsun ama aslinda pek farketmez :D |
[QUOTE=myway;280936][B]Haftalardır abircan abimiz dedi ama tutmadı:D
Bu hafta ben hissediyorum liderliği ki böyle bir konu açtım . 8 Aralık Cumartesi günü bildiğiniz gibi maçın adı Fenerbahçe- Galatasaray.. Maçın skoru da belli tartışmaya bile gerek yok:) Haftalardır son dakika golleriyle paçayı yırtan Cimbom bu hafta Fenerden kaçamayacak.... Veeee gün 9 Aralık Pazar.... Sivassporumuz Denizliyi Sivasta evire çevire yenerek hakettiği koltuğa sonunda oturacak:) Şimdiden liderliğimiz hayırlı uğurlu olsun;) Allah bozmasın mutluluğumuzu:)[/B][/QUOTE] Gardas 100% katiliyorum Ve 9 Aralık Pazar gününü sabirlsizlikla bekliyorum |
inş. dediğin gibi olur bu gs kadar balık takım yok 4 haftadır 90.dk da yırtıyor
|
İNŞALLAH OLURUZ AMA ÖNEMLİ OLAN 35. HAFTA ŞAMPİONLUK........
|
DENİZLİ MAÇI ÇOK ZOR OLACAK AMA 2-1 ALACAĞIZ BENCE .FB-GS MAÇI BERABERE BİTER 2-2. LİDER OLURUZ İNŞALLAH.BU ARADA BURSADA KARTALA BİR GÜZELLİK YAPSADA 4. İLE PUAN FARKINIDA BİRAZ DAHA AÇSAK en azından sezon sonuna doğru uefa garanti olsa biraz daha rahat çıkarız maçlar..
|
hadi bakalım iyi dileklerimiz inş gerçekleşir. ama fb-gs berabere kalıp bir sonraki hafta gs bizden ilk yenilgisini alsa artık türkiyeye zorla da olsa 5. büyük oldugumuzu kanıtlamış oluruz.:)
yakında tek büyük sivasspor olacak inş.:) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:10. |