![]() |
KENETLENMELİYİZ
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/bulent_uygun_2.jpg[/IMG]
Uygun; "Kısa bir süre önce Sivasspor ikinci ligde mücadele ediyordu. O zaman her maçımıza binlerce taraftarımız gelir, bizi çılgınca desteklerdi. Şu anda ise Süper Lig'in zirvesindeyiz. Belki ilk yarıyı lider tamamlayacağız. Yine taraftarımız maçlarda bizi yalnız bırakmıyor ancak desteğin daha güçlü olmasını istiyoruz. Şunu unutmasınlar; futbolcularımız tribünde taraftarımızın sesini duyduğunda iki kat daha fazla mücadele ediyorlar. Bize gösterdikleri sevgi ve ilgi en büyük itici gücümüz. Tüm taraftarlarımızdan kulübe daha çok sarılmalarını, maçlarda kenetlenmelerini ve maddi destek için lisanslı ürünler almalarını istiyoruz" dedi. |
--->: KENETLENMELİYİZ
bülent hoca çok güzel konuşmuş...takım birbirine daha iyi kenetlenmeli
|
YA BÜLENT HOCA SENİ BİZE ALLAH'MI GÖNDERDİ YA Bİ İNSAN BU KADARMI DÜZGÜN OLURYA HELAL OLSUN SANA BİZİ BİZDEN ÇOK DÜŞÜNÜYORSUN...
|
evet yani blent hoca demek istiyor ki trübüne gelip çekirdek yemeyin çok laf üretyip az icraat yapmayın lisanlı ürünler alarak 4 eylülü kırmızı beyaza büründürün demek istiyo...
sanırım bülent hoca bizlere trübüncülüğüde öğretecek helal olsun sana bülent hocam :) |
çok doğru söylemiş bülent hoca...stada çekirdek yemeye gelmeyelim.
|
yav bu adam baska biri ya. sivas için bu denli calısan baska teknik direktör göreceğimi sanmıyorum. bizim için büyük nimet. baskanımız bu nimetin farkında Allah a şükür.
|
tüm yiğidoları sivasspora destek vermeye bekliyoruz
denizli maçındada inş. bir rekor falan yaparız taraftar neymiş gösteririz türkiye ye |
hocam tamam lisanslı ürünlerden alalım da nasıl?ben izmir de oturuyorum ve izmir i didik didik aradım ,hiç bir yerde sivasspor ürünleri satan yok .aynı şekilde internette de yok.
|
TR deki en iyi hoca be Helal olsun.
|
vala bulent hoca sonuna kadar haklısın herkes cekırdek yemeye gelıyor maclara herkes formasını gıyıp gelse ne super olur tabı destek vermeyi unutmamalı
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:18. |