![]() |
ŞİMDİ DESTEK ZAMANI...!!!
SİVASSPORUMUZ LİGTE YENİDEN LİDERLİĞİ ELİNE ALDI
FAKAT BİZ HALA SİVASSPORUMUZUN OTOBÜSÜ İÇİN GEREKLİ OLAN PARADA İST5ENİLEN MİKTARA ULAŞAMADIK ARTIK HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA SOKSUN SİVASSPORUMUZA DESTEK OLALIM.... |
--->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI...!!!
[B][COLOR="Red"]SEVGİLİ YÖNETİCİLERE;
ACABA CEP TELEFONUNDAN YTL OLARAK KARŞILIĞI MESAJ ATMA İMKANI SAĞLANAMAZ MI?O ZAMAN DAHA ÇOK GEWLİR SAĞLANACAĞINI SANIYORUM.[/COLOR][/B] |
[QUOTE=bahadır erdem;283194][B][COLOR="Red"]SEVGİLİ YÖNETİCİLERE;
ACABA CEP TELEFONUNDAN YTL OLARAK KARŞILIĞI MESAJ ATMA İMKANI SAĞLANAMAZ MI?O ZAMAN DAHA ÇOK GEWLİR SAĞLANACAĞINI SANIYORUM.[/COLOR][/B][/QUOTE] evet abicim bende senınle aynı fıkırdeyım mesaj şeklınde olursa daha çok para toplanır... bu düşüncenın dıkkate alınmasını isterim |
Bahadır Erdem Bey'i destekliyorum; fakat buraya hiçbir Sivaslının mesaj yazmaması garip. Hem de çok garip. Acaba para denilince Sivaslılar neden hep kaçıyorlar? Yoksa kaçmıyorlar da bana mı öyle geliyor.
İnternethaber.com sitesi yazarlarından [B][URL="http://www.internethaber.com/author_article_detail.php?id=6305"]Hacer ALKAN[/URL][/B] bile bir bayan olarak buna değiniyor; ama biz Sivaslılar olarak ne yapıyoruz, hiç kendimize sormuyoruz? Kuru gürültü olarak takım desteklenmez bence. Yönetim Hacer ALKAN ve Bahadır Erdem'in dediği gibi bir [B]sms kampanyası[/B] başlatmalı. Her sms 5 YTL olsa 100 bin Sivaslı buna destek verse yeter. Türkiye'de yaşayan 1 milyondan fazla Sivaslı var deniyor; ama haberlerde, sitelerde stadyumun bile dolmadığı söyleniyor, yazılıyor. Yazık!!! |
Kardeşim Dünyada 7 ile 10 Milyon arası Sivaslı var ama en buyuk sorunumuz birlik ve beraberlik olmayoruz bence 5 ytl lik bagıs olayı cok süper bir fikir böyle bir şey olursa takımımıza hele hele şu lider oldugumuz sıralarda müthiş katkı saglayacaktır..
|
sms kampanyası olursa çok süper olurda kimse dikkate almıyo ki
|
-->: --->: ŞİMDİ DESTEK ZAMANI...!!!
[QUOTE=bahadır erdem;283194][B][COLOR="Red"]SEVGİLİ YÖNETİCİLERE;
ACABA CEP TELEFONUNDAN YTL OLARAK KARŞILIĞI MESAJ ATMA İMKANI SAĞLANAMAZ MI?O ZAMAN DAHA ÇOK GEWLİR SAĞLANACAĞINI SANIYORUM.[/COLOR][/B][/QUOTE] aynen katılıyorum çok iyi düşünmüşsün |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:30. |