![]() |
KAYSERİ`DEN TEBRİK
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/kayseribskrecepmamur.jpg[/IMG]
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, süper ligde liderlik koltuğuna oturan Sivasspor'u kutladı.. Mamur, Anadolu'dan bir takımın lider koltuğuna oturmasının sevindirici olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: ''Bu hafta Sivasspor'un liderliğe yükselmesi, bir Anadolu kulübü olarak bizleri çok sevindirdi. Anadolu'dan bir takımın lider olması sevindirici. Liderlik koltuğuna oturan Sivasspor'u kutluyorum. Başarılarının devam etmesini, liderliklerinin sürmesini diliyorum.'' |
--->: KAYSERİ`DEN TEBRİK
işte dostluk budur :D
inş. kayseriyle sınırlı kalmaz diğer takımlarda kutlar |
[B]VALLA KOMŞUYA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ BU YOLDA BİZE HEP DESTEK TAM DESTEK VERDİLER [/B]
|
[B]eyvallah saol Sayın Mamur gerçekten çıkışımız çok güzel...[/B]
|
SAGOLLUN BIZLERDE SIZLERE BASARILAR DILERIZ
|
Kayseriden gelen güzel bir açıklama. Biz herkes destekledide bir de şu kimliğinde Sivas yazanlar gerçek manada destekleseler o zaman herşey daha güzel olur.
|
sivasspora şampiyonluk yolunda yürekten başarılar
|
teşekkürler kayserisspor başkanına
|
[B]iste örnek bir dostluk.futbol sadc bir oyundur bunu milli mücadleye dönüstürmeyelim, heleki ikisid türk takimi ise :):)[/B]
|
-->: KAYSERİ`DEN TEBRİK
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, süper ligde liderlik koltuğuna oturan Sivasspor'u kutladı..
Mamur, Anadolu'dan bir takımın lider koltuğuna oturmasının sevindirici olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: ''Bu hafta Sivasspor'un liderliğe yükselmesi, bir Anadolu kulübü olarak bizleri çok sevindirdi. Anadolu'dan bir takımın lider olması sevindirici. Liderlik koltuğuna oturan Sivasspor'u kutluyorum. Başarılarının devam etmesini, liderliklerinin sürmesini diliyorum.'' Teşekkürler sayın başkanım destekleriniz için sağolun |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:21. |