SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BALiLi:GS`YI BOMBALAYACAĞIZ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14693)

SivasSpor.Com 12.12.2007 09:44

BALiLi:GS`YI BOMBALAYACAĞIZ

[IMG]http://img211.imageshack.us/img211/210/71707sivasss280oo5.jpg[/IMG]

Pini Felix Balili ve Mehmet Yıldız. Sivasspor´un zirveye yolculuğunun iki kahramanı Galatasaray maçı öncesinde de iddialı...

[B]G.Saray'ı da bombalayacağız
[/B]Yiğido da gol sözü verdi, Galatasaray´ı yeneceklerini söyledi. Kaptan Mehmet Yıldız şöyle konuştu: Önemli olan şu an Sivasspor’un başarısı. Onun için çalışıp onun için ter döküyoruz. İnşallah bu hafta Galatasaray´ı yenip liderliğimizi perçinleyeceğiz. İnşallah orada kalıcı olmak istiyoruz. Anadolu yıldızı Sivasspor´u zirveye taşımak için yemin ettik. Sezon başında kimse bize şans bile vermedi. Ama biz kendimize inanmıştık.

[B]TÜRKİYE’NİN BEŞİNCİ BÜYÜĞÜ
[/B]
HERKES Sivasspor´u konuşuyor, konuşmaya da devam edecek. Sivasspor sevgisi çığ gibi büyüyor. Türkiye´nin 5. büyüğü olduk. Bu onuru ve gururu sürdürmek için mücadele ediyoruz. Sivas Türkiye geneline olduğu gibi Avrupa´ya da en çok göç veren bir il. Avrupa´da bulunan Sivaslı takımına sahip çıkmaya başladı. Önemli maçlarda bizi izlemeye dahi geliyorlar. Elde edeceğimiz başarı ile Avrupa´ya açılacağız ve orada da Sivasspor´un başarısını ve sevgisini herkese ispat edeceğiz. Kasımpaşa maçından sonra gol atamadım. Şeytanın bacağını Galatasaray maçında kırmak istiyorum. Galatasaray´a transferim konusunda haberler çıktı. Bana böyle bir teklif gelmedi. Sivasspor da büyük bir birlik beraberlik var. Herkes birbirini çok iyi tanıyor, birisinin lafı bir diğerine batmıyor. Acı ve tatlı günümüzde hep birlikte oluyoruz. Saha içinde yapılan agresif tavırlar, maç bitimi ile birlikte unutuluyor. Maç sonrasında bir aile ortamı içerisindeyiz. Herkes birbirine karşı sevgi ve saygılıdır.

[B]BİZİM İÇİN HER TAKIM AYNI[/B]

BALİLİ ise "8 haftadır gol suskunluğum var. İnşallah Galatasaray karşılaşmasında gol atarak gol orucumu bozacağım" dedi ve şöyle devam etti: Galibiyet ve mağlubiyeti çok problem etmiyoruz takım olarak. Sahaya çıkıyoruz ve mücadelemizi ortaya koyuyoruz. Şimdi herkes Sivasspor´u konuşuyor. İnşallah bu hafta da Galatasaray´ı yenerek liderliğimizi sürdürmek istiyoruz. Bizim için her takım aynı. Galatasaray da, Fenerbahçe de, Kasımpaşa da bizim için aynı öneme sahip takımlar, her maç bizim için aynıdır ve kazanma isteğimiz aynıdır. Galatasaray karşılaşması zor olacak ama inşallah kazanırız ve liderliğimizi sürdürürüz.

Akşam

SivasLady 12.12.2007 09:55

--->: BALiLi: GS`YI BOMBALAYACAĞIZ

[B]balili bu sefer patlama yapar :)
suskunlugunu bozmak icin iyi bir firsat
insallah bol bol gol atarlar
aradaki farki acmak lazim :)
takima güveniyoruz[/B]

AyhanBayrak 12.12.2007 10:40

--->: BALiLi:GS`YI BOMBALAYACAĞIZ

[B]İnşallah Balili ve Mehmet gecen denizli macindada görüldüğü gibi defans oyuncularının korkulu rüyası olmaya devam edecekler.

;)Ayrıcada galatasarayın bu sıralar baya bır sıkıntı ıcerısınde olmalarıda ve gecen mactada yenilmeleri bu ikili icin ıyi bir fırsat diye düşünüyorum yapacakları kontra ataklarla galatasaraya iyi bir ders verebilir :D:D[/B]

bayram 12.12.2007 11:18

ya arkadaşlar ben galatasaraylıyım ama memleket takımı olarakta sivası tutuyorum iki arada iki derede kaldım maçta hangi tarafa otursam diye :=)) ama abi ağır basan yine sivasspor yemişim galatasarayı ya maçta dayanamaz gs gol atınca sevinirsem ne olacak o zaman bir dünya arbade de dayak yiyeceğiz ama ben gururluyum ve sivassporluyum

cenk5821 12.12.2007 11:25

balili gs ye bileniyor :D:Dbalili gol aticak sanirm bu macta insallah atarrrr

yigidolar06 12.12.2007 13:24

-->: BALiLi:GS`YI BOMBALAYACAĞIZ

ŞİMDİDEN CİMBOMA ÜZÜLÜYORUM BU MAÇTA FARK ANLAŞILACAK TÜRÜBÜNLER YİĞİDOYU ALKIŞLAYACAKTIR

yigidomustafa58 12.12.2007 14:36

[B]inşallah ne diyelim keşke...Sivasspor oley[/B]

EyüphanAydın 12.12.2007 14:41

İNŞ BALİLİNİN DÖNÜŞÜYLE GOL ATIŞI BİR OLUR VE BU MAÇİ ALIRIZ İNŞ

Ensar 12.12.2007 14:51

-->: BALiLi:GS`YI BOMBALAYACAĞIZ

Bu bir Takim ruhu sizleri ve yönetimi alkisliyoruz ve gururumuzsunuz sizlerle ögünmek isana gurur veriyor ve oynadiginiz maclari seyredebilmek icin hafta sonu olmasini dört gözle beliyoruz hop oturup hop kaliyoruz bize moral verip stres adtiriyorsunuz ama sizlere tesekkür borcluyuz yigido olmak insanin ve insanligin bir örnegi Herkes yigido olamaz ama.

samet yıldız 12.12.2007 15:19

balili şeytanın bacağını kırıp gollerini atmaya devam eder inş.
gs maçınıda inş. kazanırızs

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:47.