![]() |
MHK BAŞKANI İLE GÖRÜŞECEĞİM
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/baskan10.jpg[/IMG]
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, maçın ilk dakikalarında iki futbolcularının birden sakatlanarak oyuna devam edememelerinin, planlarını bozduğunu söylerken hakemler hakkında duyduğu bazı şeyleri MHK başkanı ile konuşmak istediğini belirtti. Otyakmaz, özellikle Balili'nin oyuna devam edememesinin, bütün planlarını alt üst ettiğini ifade ederek, ''Galatasaray da iyi bastırdı ve maalesef 82 dakika dayanabildik. Galatasaray'ı kutluyorum. Zaten favoriydiler ve kazanmayı bildiler'' dedi. Hakemler hakkında konuşmayı sevmediğini belirten Otyakmaz, ''Ama bugünkü hakemler hakkında kulağıma bir şeyler geldi. Bunu kamuoyuyla paylaşmak istemiyorum, Merkez Hakem Kurulu başkanıyla konuşacağım'' ifadesini kullandı. |
-->: MHK BAŞKANI İLE GÖRÜŞECEĞİM
Hakemler hakkında duyduğu bazı şeyleri MHK Başkınına söyleyecekmiş Sevgili Başkanımız.
Ben de hakemler hakkında hiç bir şey duymadım ama olanları görüyor ve bazı şeyleri anlayabiliyorum. Türkiye de yaklaşık 3 yıldır aleni olarak bir Galatasaray lobisi var ve bu lobi Galatasaray'ın girdiği dar boğazdan çıkmasının çaresini bir kaç yıl üst üste şampiyon olmasında görüyor. Böyle bir ortamda da hakemleri etki altına alarak Galatasaray lehine işler yaptırıyor. Bu dümenin farkında olan FB Başkanı Aziz Yıldırım kendi kulübünün menfaatleri doğrultusunda yaygara kopardı. Ve bunun sonucunda kendi kulübü lehinde hissesine düşeni aldı. Bu tezgahtan FB dışında BJK dahil bütün kulüpler nasibini alıyorlar. Lafın kısası FB kendi imkanları ile şampiyon olamaz ise şampiyonun adı belli GS. Diğerlerine piyon luk düşüyor. |
başkanım her zaman en iyisini bilir sonuna kadar arkandayız başkanım
|
valla başkanımız ne diyorsa doğrudur.üzülme be başkanım bunun 4 eylülüde var.
|
--->: MHK BAŞKANI İLE GÖRÜŞECEĞİM
BÖYLE ŞEYLERİ KAMU OYU İLE PAYLAŞACAKKİ BİZDE NE DOLAPLAR ÇEVRİLDİĞİNİ ANLAYALIM DİMİ SAYIN BAŞKAN
|
[B]BAŞAKNIMIZ GİDİYORSA Bİ BİLDİĞİ VARDIR BENCE HAYDİ HAYIRLISI[/B]
|
Mecnun Odyakmaz:'Kulağıma bazı şeyler geldi'
[CENTER][B][img]http://www.tumspor.com/photos/814263322.jpg[/img]
'Kulağıma bazı şeyler geldi' Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, Galatasaray maçının hakemi Bülent Yıldırım için imalı konuştu... Karşılaşma sonrası basın mensuplarına oyunun değerlendirmesini yapan Otyakmaz, hakem Yıldırım’la ilgili görüşlerinin sorulması üzerine, "Hakem hakkında konuşmak istemiyorum. Ama kulağıma bazı şeyler geldi, bunu şimdi kamuoyu ile paylaşmayacağım. Konuyu direkt Merkez Hakem Kurulu Başkanı ile görüşeceğim" dedi. Mecnun Otyakmaz, Sedat ve Balili’nin ilk dakikalarda sakatlanarak oyundan çıkmasının Galatasaray’a yenilmelerinde büyük rol oynadığını da ifade etti. Sivassporlu Murat Sözgelmez de maçtan sonra Bülent Yıldırım’dan yakınarak, "Hakem Galatasaray’ın tarafını tuttu. Hakemin yanlı yönetimi ve erken gelen sakatlıklar maçı kaybetmemize neden oldu" diye konuştu. [/B][/CENTER] |
inşallah paylaşırsın başkanım mıllette olup biteni bilir sonra denizli sporun başkanı gibi geri atmazsın inşallah
|
--->: Mecnun Odyakmaz:'Kulağıma bazı şeyler geldi'
SAKATLIKLAR OLMAZSAYDI ALIRDIK BU MAÇİ ÇOK RAHAT
|
haftalardır nasıl son dakikalarda kazanıyorlar...??!!
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:18. |