![]() |
İhtiyacı Olanlar Var
[B]akıncılar 58(YV)grubu[/B] olarak pamuk eller cebe yaptık.[U]kurban bayramında[/U] ihtiyacı olanlara yapılacak yardımlarda bizimde katkımız olsun diyerek 2 kurban parası 210+210 toplam 420 ytl. [B]İHH İNSANİ YARDIM VAKFINA [/B]verdik.peygamber efendimizin dediği gibi yardımın ve ibadetin gizlisi daha hoştur.bazı yardım severler bu şekilde istiyor ülkemizde.işte [B]İHH[/B] tam adresi.biz 2 veriyorsak zengin sivaslılar 10 verir.örnek olsun diye hatırlatmak istedik.biz her alanda grubuz.biz YV'yiz.
[U]not:[/U]yardımlarımız kişisel olarak(akıncılara bağlı) olmuştur.allah yardımlarınızı kabul etsin kardeşlerim.[B]İHH[/B] istediğiniz gibi yardımlarınızı muhtaçlara ulaştırır. BİZ SİVASSPORLUYUZ. AMA ÖNCE YARDIM SEVER SİVASLILARIZ. GENEL OLARAK SİVASLILARI BÖYLE BİLİRLER. HAKLILAR. |
--->: İhtiyacı Olanlar Var
GAZETELERDEN TV LERDEN VE RADYOLARDAN BİLGİLER ALABİLİRSİNİZ.
BİDE SİTESİ [url]www.ihh.org.tr[/url] |
akıncılara yaptıkları bu düşünce nedeniyle tesekkurler
|
[B]Çoq güzel kampanya ama ßen deniz fenerine yaptım ßağışımı.[/B]
|
[QUOTE=GencGaziLiLer;286327][B]Çoq güzel kampanya ama ßen deniz fenerine yaptım ßağışımı.[/B][/QUOTE]
ooo yeri gelmişken söleyelim. deniz feneri bide cansuyu var |
akıncılar 58 grubunu tebrik ediyorum bu düşünceden dolayı.
|
[B]Düşüncenizden Dolayı Sizi Tebrik Ediyor ve Allah Kabul Etsin Ve Simdide Bütün İslam aleminin Kurban Bayramı En İçten Dileklerimle Hayırlara Vesile Olmasını Temenni Ederim..!
[COLOR="Red"]...BuRak..[/COLOR][/B] |
[B]bizde almassak kurban Deniz Feneri'ni düşüyüyoruz.Ama keseriz...[/B]
|
[QUOTE=yigidomustafa58;286358][B]bizde almassak kurban Deniz Feneri'ni düşüyüyoruz.Ama keseriz...[/B][/QUOTE]
[B]İHH DENİZ FENERİ DERNEĞİ[/B] BU İKİSİNİ BİLİYORUM.BUNLARA SONUNA KADAR İNANIYORUM.YILLARDAN BERİ ZATEN GÜNDENDELER.HER ÜLKEYE GİDİYORLAR. AYRICA [B]İSTANBUL FM[/B] in DÜZENLEYECEĞİ YARDIMADA KATILACAĞIZ.İSMİNİ HATIRLAMADIĞIM BİR DERNEĞİN PROĞRAMI VAR. ARKADAŞIMIZ BELİRTMİŞ.HER ALANDA BİRBİRİMİZE ÖRNEK OLMALIYIZ. ZENGİN KESİMİ UYANDIRMALIYIZ.SPOR HER ZAMAN 2.PLANIMIZDADIR.ÖNCE İNSANIZ. |
AHMET ABİ HERKEZ AYNI İP ADRESİNDEN GÖZÜKSÜN.DEVAM EDİN.
BAKIN KARDEŞLERİM.[B]DENİZ FENERİ DERNEĞİ [/B] [COLOR="Red"]SİVASA[/COLOR] BÜRO AÇTI.GEREKLİ BİLGİYİ BURADAN ALABİLİRSİNİZ. [url]www.sivaslilar.net[/url] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:13. |