![]() |
LİGİN ÜSTÜ KOPTU
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/superlig.jpg[/IMG]
Sivasspor`un lig ikincisi olduğu Süper ligde ilk dört takım alttakilerle arayı açmaya başladı. Bu hafta oynanacak olan maçlarla ilk yarının sona ereceği Süper ligde 4. takım Beşiktaş`la altındaki Kayserispor arasında 6 puanlık fark bulunuyor. Talihsiz bir yenilgi alarak liderliği tekrar Galatasaray`a kaptıran Sivasspor`un 34 puan topladığı ligde,bir puan fazlasıyla Galatasaray ilk sırada yer alıyor. Sivasspor`la aynı puanda bulunan Fenerbahçe 3. Beşiktaş`ta 31 puanla 4. sırada yer alıyor. Ligde 5. sırada yer alan Kayserispor`un 6 puan geriden gelmesi, zirve yarışının bu dört takım arasında geçeceği ihtimalini güçlendiriyor.Ligin orta sıralarında olan takımların birbirleriyle puan farkının çok az olması dikkat çekerken, son üç takımın küme düşeceği ligde Kasımpaşa 9 puanla ligin dibinde yer aldı. 17 sırada Ankaraspor 12 puan, 16. sıradaki Gençlerbirliği`nin de 14 puanı bulunuyor. Ligin ikinci yarısında özellikle alt sıralardaki takımların çetin bir mücadele içerisine gireceği de belirtiliyor. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
--->: LİGİN ÜSTÜ KOPTU
Kayseriden Mehmet Topuzla Gökhan'ı 6 aylığına kiralayalım nasıl olsa onlar yarışta bayağı geride kaldılar.
|
bülent hocanın bir fikri vardır yeni cewherler kazandırabilir takıma dewre arası inşallah
|
-->: LİGİN ÜSTÜ KOPTU
biz bu maçı alıp kendimizi iyce saglama alıp ligi güzel bitirmeliyiz
|
devra arasi bizim transferleri izleyin:D:D
|
[QUOTE=cenk5821;287026]devra arasi bizim transferleri izleyin:D:D[/QUOTE]
insallah kardes ibrahim akin gelirse çok tercubeli oyuncu bence benim için sadece sans taninmali bence sivasa gelirse seneye besiktas geri ister onu AMA BENIM IçIMDEn TEK BIR OYUNCU GECIYO ODA denizlidi oynayan eski Fb li YUSUf bayiliyorum onun futboluna |
Liğin üstünde kalmak daha zor.Bir nevi kurtlar sofrası,mazallah arkamızı döndükmü ham yaparlar.
Bu saatten sonra aldığımız puanların,liğde kalmamızı garantilediği gözüyle bakacak futbolcularımızın,stresden uzak panik yapmadan hedefe gidecek olmaları içimi rahatlatır,inşallah tersi olupta,rehavete kapılmazlar. |
sivassporun 3 büyüklerle zirve mücadadelesi vermesi bizi gururlandırıyor
inş. şampiyon bir and. takımı olur ve de bu takım sivasspor olur |
sivassporu zor günler bekliyor takımda çok fazla eksik var en başta balili nin sakatlanması ve 2-3 ay sahalardan uzak kalması en büyük sıkıntı sivasspor için sezonun 2.yarısında evimizde yendiğimiz takımlara deplasmana gideceğiz bu takımları deplasmanda yenmek o kadarda kolay olmayacak diye düşünüyorum sivassporun ligi ilk 4 sırada bitirmesi bu kadro imkanlarıyla çok zor inş. bülent hocam devre arasında sakat futbolcularımıza alternatih olabilecek futbolcular transfer eder...çünkü bu takımın şu an da acil takviyeye ihtiyacı var aksi takdirdesürekli puan kayıpları yaşarız...
|
-->: LİGİN ÜSTÜ KOPTU
fark açarsak güzel olur ..................
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:10. |