SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BAŞKANDAN AÇIKLAMA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=14928)

SivasSpor.Com 23.12.2007 18:21

BAŞKANDAN AÇIKLAMA

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/mecnunotyakmaz.jpg[/IMG]

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, ''10 kişi kalmamıza rağmen 2-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık. Futbolcularımın hepsini tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum'' dedi.

Gençlerbirliği'ni sahasında 2-0 mağlup ederek, ligde iç sahadaki üst üste 9. galibiyetini elde eden Sivasspor'un kulüp başkanı Otyakmaz, maçın ardından yaptığı açıklamada, kendileri açısından çok önemli bu karşılaşmaya zirve mücadelesine devam etmek için çıktıklarını söyledi.

Maçın başında golü bulduklarını ifade eden Otyakmaz, Devran'ın 36. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalmasına rağmen takım halinde iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''10 kişi kalmamıza rağmen 2-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık. Futbolcularımın hepsini tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum'' diye konuştu.

Sivasspor'un sezonun ilk yarısındaki başarısının ikinci yarıda da devam edip etmeyeceği ile ilgili soru üzerine Otyakmaz, ''Amacımız bu başarıyı sürdürmek'' dedi.

[B]MEHMET YILDIZ'A GELEN TRANSFER TEKLİFLERİ[/B]
Golcü oyuncuları Mehmet Yıldız'a gelen transfer teklifleri ile ilgili bir soru üzerine Otyakmaz, sezonun ilk yarısını bitirdiklerini ifade ederek, şu yanıtı verdi:

''Bugünden itibaren Mehmet Yıldız ile ilgili transfer tekliflerini değerlendireceğiz. Yönetim kurulumuzda tartışacağız. Eğer bizi memnun edecek bir teklifle karşılaşırsak Mehmet Yıldız'ı vermeyi düşünüyoruz.''

[B]MEHMET YILDIZ: ''TEKLİF FALAN YOK''[/B]
Attığı 2 golle Gençlerbirliği karşısında takımını galibiyete taşıyan golcü oyuncu Mehmet Yıldız ise ''Kimin gol attığı önemli değil, önemli olan 60 dakika 10 kişi oynayıp sahadan galip ayrılmak. Burada 60 dakika 10 kişi oynayıp kazanmayı bildik, üstüne üstlük bir de gol attık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum'' dedi.

Ligin ikinci yarısının daha zorlu geçeceğini belirten kaptan Mehmet Yıldız, iyi bir hazırlık döneminin ardından ligin ikinci yarısına da Trabzonspor galibiyeti ile başlayıp, sahalarındaki galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.

Transfer teklifleri ile ilgili soru üzerine Yıldız, ''Bu konu hakkında yorum yapmayacağım. Öyle bir şey yok, teklif falan yok'' ifadesini kullandı. Ligin ikinci yarısında Sivasspor forması giyip giymeyeceği ile ilgili soruya ise Yıldız, ''Evet'' cevabını verdi.

internetspor.com

58Taraftar 23.12.2007 19:06

--->: BAŞKANDAN AÇIKLAMA

en büyük baskan bizim baskan, satmayalim o bize lazim SIVASLILAR SAHIP CIKIN ARTIK

sivas_kangallı 23.12.2007 19:47

inş mehmet yıldız bi yere gitmez mehmet yıldız sız sivas düşenemiyorum.

furky.b 23.12.2007 20:22

Ya ben Anlamiyorum..Artik Bi Netlik gelsin? Ya mehmet yildizin takimdan ayrilma niyeti yok..ve kulubun saade para icin onu satmak istiyor? ya bilmiyorum birisi aciklik getirsin..herzamanki sey..baskan diyor gonderebiliriz..sonra yaziyor galatasarayla anlasti gidiyor..sonra mehmet yildiz diyo transfer teklifi almadim felan..bu ne yaa..SAYIN BASKANIM BURDAN SESLENIYORUM...BILDIGINIZ GIBI BALILI DE SAKAT 3 AY FELAN SAHALARDAN UZAK..MEHMET YILDIZI SATARSAN 2 IYI FORVET BULMAN LAZIM..BUGUN GORDUK MEHMET YILDIZIN PERFORMANSINI 2 GOL ATTI ADAM..LUTFEN SATILMASINNN!!!!

AMCA58 23.12.2007 20:27

SATILMASIN !!!
GEREKİRSE KAMPANYAYLA PARAYI BİZ TOPLAYIP KULÜBE DESTEK OLALIM.
BU SAATTEN SONRA MEHMETİN SATILMASI KULÜBE,TARAFTARA.ŞEHİTLERİMİZE HERKESE KARŞI HAKSIZLIKTIR....

SivasLady 23.12.2007 20:49

[B]sezon devre arasina girdi artik transferler olur
insallah m.yildiz bizde kalir
is adamlarimiz takimimizi sahip cikmali
TARAFTARim diyen herkes sahip cikmali
damlaya damlaya göl olur derler
yardimin azi cogu olmaz yeterki yardim edelim
DEVRE ARASI ELIMIZDEN GELENI YAPALIM LÜTFEN[/B]

NazdrowyA 23.12.2007 21:07

Sivas Başkanı Mecnun Otyakmaz, ''10 kişi kalmamıza rağmen 2-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık. Futbolcularımın hepsini alınlarından öpüyorum'' dedi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, ''10 kişi kalmamıza rağmen 2-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık. Futbolcularımın hepsini tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum'' dedi.Maçın başında golü bulduklarını ifade eden Otyakmaz, Devran'ın 36. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalmasına rağmen takım halinde iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''10 kişi kalmamıza rağmen 2-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık. Futbolcularımın hepsini tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum'' diye konuştu bu bir kamera sakasımı aynı cümleleri 3 kez yazıorlar pes doğrusu hlela olsun basın:D:D

merkez_emre 23.12.2007 21:10

baskan verecez dıo mehmet oynucam die anlamadım gitti :(

NazdrowyA 23.12.2007 21:11

Sivas Başkanı Mecnun Otyakmaz, ''10 kişi kalmamıza rağmen 2-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık. Futbolcularımın hepsini alınlarından öpüyorum'' dedi.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, ''10 kişi kalmamıza rağmen 2-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık. Futbolcularımın hepsini tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum'' dedi.

Maçın başında golü bulduklarını ifade eden Otyakmaz, Devran'ın 36. dakikada kırmızı kartla oyun dışı kalmasına rağmen takım halinde iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''10 kişi kalmamıza rağmen 2-0 gibi net bir skorla sahadan galip ayrıldık. Futbolcularımın hepsini tebrik ediyor, alınlarından öpüyorum'' diye konuştu.
BASIL REZİLSİNNNN

yigidomustafa58 23.12.2007 21:47

[B]takımımıza tekviye gerekiyor bu takviyeler içinde illaki takımdan oyuncu yollanması gerekiyor ama forvette sorunumuz yok o yüzden Mehmet Yıldız'ın gitmesine gerek yok...[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:09.