![]() |
YAZIK OLACAK SİVASSPOR'A
ben cemal derdiyok sivas şarkışla gümüştepe köylüyümve allahıma binlerce şükürki önce müslümanım sonra türküm ve sivaslıyım sivas için ölmekse ben ölmeye hazır olanlardanım buradan BÜTÜN SİVASLILARA HAYKIRIYORUM DUYUN SESİMİ ben şuan bursada çalışıyorum ve sivas sporumu yürekten destekliyorum şimdi asıl mevzuya geliyorum duydumki sivasın türkiye genelinde 6 milyon nüfusu varmış bunların 4 milyonunu ihtiyar çocuk ve bayanlara çıkalım geriye 2 milyon insan kalıyor bunların içinde bende dahil hepimize yazıklar olsun diyorum ister bana kızın ister hak verin eger bu 2 milyon elini cebine atsa gönlünden ne koparsa 1 ytl veya 5 ytl takıma katkıda bulunsa bu takımdan kimse gitmez ve iyi takviyeler yapılır haksızsam haksız diyin bütün sivaslılar ben şuan sivasın bugünki durumundan onurlu ve gururluyum ve sivas için her türlü fedakarlıga hazırım ben dahil bütün sivaslılar şimdi sıra sivas sporda degil bizde herkes elini cebine atsın ve sivas spora gönlünden ne kopuyorsa versin eger şu anki mbaşarının devamını istiyorsak onurla gururla ben sivaslıyım demek istiyorsak ve başımız dim dik gezmek istiyorsak hadi yigidolar hep beraber el ele sivas daha iyi yerlere. buradan sivas spor yönetimine sesleniyorum BİR KAMPANYA BAŞLATIN SİVAS SPORA YARDIM KAMPANYASI TELEFOLA MESAJ GÖNDERELİM BİR MESAJ 5 YTL OLSUN VE bu kampanyaya bnherkesa katılsın mehmetimiz satılmasın sivas sporumuz yıkılmasın ben sivaslıyım ben yigidoyum diyen herkese sesleniyorum haydi sıra bizde sesime kulak verin beni destekleyin saygılarımla ara transfer sezonu bitmeden bu projeyi hayata geçirelim ve takımımızı destekleyelim
|
-->: YAZIK OLACAK SİVAS SPORA
EVET BİR ŞEYLERİN YAPILMASI LAZIM BİR KIVILCIM YAKILMASI LAZIM. DÜĞMEYE BASILMASI LAZIM
|
--->: YAZIK OLACAK SİVAS SPORA
evet sms yollluyalımm ole dıılmı saygılarla
|
BÜTÜN SİVASLILARAR BU YAZIYI MUTLAKA OKUYUN
BEN SİVASLIYIM BEN YİGİDOYUM DİYORSANIZ ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORSANIZ BANA DESTEK VERİN YÖNETİM BİR KAMPANYA BAŞLATSIN TELEFONLA SİVASA DESTET OLSUN DİYE MESAJ ATALIM BİR MESAJ 5 YTL OLSUN YILDIZIMIZ SATILMASIN SİVASIMIZ YIKILMASIN SİZLERE SESLENİYORUM YİGİDOLAR SIRA BİZDE SİVAS SPOR GÖREVİNİ YAPIYOR BİZDE YAPALIM ANA DOLUDAN BİR ŞAMPİYON ÇIKARALIM GURURLA ONURLA BAŞIMIZ DİMDİK AYAKTA DURALIM HERŞEY BİZİM ELİMİZDE HADİ YÖNETİM NE DURUYORSUN BAŞLAT KAMPANYAYI YİGİDOLAR ELİ TELEFONDA SİVASA DESTEK VERMEK İÇİN BEKLİYOR HADİ SİVASLILAR BANA DESTEK VERİN ALNIMIZIN AKIYLA BU YARIŞI TAMAMLAYALIM SİZLERDEN CEVAP VE DESTEK BEKLİYORUM
|
-->: BÜTÜN SİVASLILARAR BU YAZIYI MUTLAKA OKUYUN
YÖNETİME SESİMİZİ DUYURMAMIZ LAZIM SİVASTAKİ DERNEK YÖNETİMİ NE DURUYORSUNUZ
|
-->: BÜTÜN SİVASLILARAR BU YAZIYI MUTLAKA OKUYUN
emekli maaşıma gelecek zammı nasıl size yollarım
|
--->: YAZIK OLACAK SİVAS SPORA
Evet Guzel Fikir..Yetkililer Duysun Ozaman Harekete Gecsinler!
|
5 YTL Yİ VEREMEYEN ADAM BEN SİVASLIYIM DEMESİN
BEN BURADA KENDİ KENDİMİ PARÇALIYORUM YÖNETİM BİR KAMPANYA BAŞLATSIN TELEFONLA MESAJ GÖNDERELİM BİR MESAJ 5 YTL OLSUN T6AKIMIMIZA VE SİVAS SPORA DESTEK ÇIKALIM DİYE BANA DİŞYORLARKİ NASIL VERELİM ULN 5 YTL Yİ SİVAS İÇİN VEREMEYEN ADAM BEN SİVASLIYIM DEMESİN GİTSİN MEMLEKET DEGİŞTİRSİN BEN SİVASLIYIM KARDAŞIM SİVASLI DOGDUM SİVASLI ÖLECEGİM VE ELİMDEN NE GELİYORSA SİVAS İÇİN YAPACAGIM BENİMLE OLANLAR GERÇEK SİVASLI OLANLAR DUYUN SESİMİ YARDIM EDİN BANA SESİMİZİ YÖNE TİME VE SİVASI SEVENLERE DUYURALIM SİVASIMIZA SAHİP ÇIKALIM BANA DESTEK VERENLER SİZDE BU SİTEYE YAZI YAZIN BANA CEVAP YAZIN HERKES BİZİ DUYSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN OKADAR
|
--->: BÜTÜN SİVASLILARAR BU YAZIYI MUTLAKA OKUYUN
EVET SESIMIZI DUYAN YOKKII!!!
BI ARALAR HATIRLIYORUM GALATASARAY DA ADNAN POLAT PARA YARDIMI ISTIYORDU STAR TV DE'' VE CANLI YAYINDAN BIR COK INSAN PARA AKTARIYORDU..IS ADAMLARI 200.000 100.000 VERENLER BILE OLDU..BIZIM BASKAN DA BOYLE BISEY YAPSA! |
-->: YAZIK OLACAK SİVAS SPORA
emekli maaşıma yapılacak zammı nasıl gönderebilirim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:20. |