![]() |
Hakan Şükür SİVASSPOR'ami geliyor?
Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını lider bitiren Sivasspor, gözde golcüsü Mehmet Yıldız'ı Galatasaray'a vermeye hazırlanıyor. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun bu konuda yaptığı açıklamada Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'ın, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'dan istediğini belirtti.
Uygun, Lig Tv'de yayınlanan Futbol Gündemi programında yaptığı açıklamada, Mehmet Yıldız'ın 2.5 milyon dolar + takas karşılığında Galatasaray'a transfer olabileceğini söyledi. Uygun, "Galatasaray'dan hangi futbolcuyu istersiniz?" sorusuna ise "Hakan Şükür'ün takımımda olmasını çok isterim" şeklinde cevap verdi. Daha önce, sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacağını açıklayan Hakan Şükür'ün futbol yaşamına son vermesi beklenmiyor. En azından 1 veya 2 sezon daha futbol oynamak istediğini söyleyen Şükür'ün, Sivasspor forması giyip giymeyeceğini önümüzdeki günlerde göreceğiz... |
--->: Hakan Şükür SİVASSPOR'ami geliyor?
100 tane hakan şükür 1 tane mehmet yıldız ya da başka sivassporlu futbolcu etmezz,işi yok sivassporda...!
|
evety bızım ona ıhtıyacımız yoq
|
sivas spor başarılar diler dünyadaki bütün sivaslıların kişi başına 1 ytl bagış yaptıgı taktirde sivassporun maddi imkanları çözülecektir ligde sıkıntısısız günler gecirecektir ŞENEL ÇELİK (mugla/datca)
|
YA BİZ HAKAN ŞÜKÜRÜ NE YAPALIM
ADAM SON DEMLERİNİ OYNUYOR HOCAMIZ NASIL BÖYLE BİRŞEY SÖYLER HAYRET YANİ |
ben sivasspor da Önemli birisi olsaydim ben mehmet yildiz i vermezdim
insallah gitmez cunku benim icin mehmet yildiz hakan sukur den daha iyi ve hakan sukur 40 yasina geliyor veya gecti |
sivasspor gol atamayan forvet istemez mesela hakan sukur gibi
|
hemen heyecanlanmayın bedave verirlerse belki alırız yoksa sivassporun çöpe atacak parası yok.
|
-->: Hakan Şükür SİVASSPOR'ami geliyor?
hakan şükür gelirse marka olarak isim yapar.ama hiçbir katkısı olmaz..
|
[QUOTE=shark58;289244]sivas spor başarılar diler dünyadaki bütün sivaslıların kişi başına 1 ytl bagış yaptıgı taktirde sivassporun maddi imkanları çözülecektir ligde sıkıntısısız günler gecirecektir ŞENEL ÇELİK (mugla/datca)[/QUOTE]
valla bu çok güzel fikirr,SİVASSPORUMUZA elimizden geldiği kadar yardım yapalımda hakan şükür gibi futbolcular ile muhattap olmayalımm |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:05. |