![]() |
"YILDIZ"A SÜRPRİZ TEKLİF
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/myildiz2.jpg[/IMG]
Turkcell Süper Lig'de ilk yarıyı lider olarak kapatan Sivasspor'da transferin gözde isimlerinden Mehmet Yıldız'a sürpriz bir teklif geldi. Devre arasında transferin gözdesi haline gelen ve kırmızı-beyazlıların satıp satmamak konusunda kararsız kaldığı Mehmet Yıldız'a Galatasaray ve Trabzonspor'dan sonra Kayserispor'da talip oldu. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, ikinci yarı ile birlikte gelen teklifleri değerlendireceklerini belirterek, "Kulüpler Birliği'nde de beraber çalıştığımız Kayserispor'un değerli başkanı Recep Mamur, Mehmet Yıldız'ı satmadan önce kendilerinin de bir teklifte bulunmayı istediklerini söyledi. Biz de tüm tekliflere açık olduğumuzu belirttik. İstediğimiz rakamları hangi kulüp verirse ve şartlar da Mehmet Yıldız'ı satmamızı gerektirirse satarız. Şimdilik gelen teklifleri en ince ayrıntısıyla inceleyip ona göre de kararımızı vereceğiz" dedi. Transferi konusunda açıklama yapan Mehmet Yıldız ise, "Bu konudaki gelişmeleri yöneticilerimiz görüşüyor. Ben Sivasspor'da olmaktan çok mutluyum. Gidecek olursam sadece 4 büyüklere giderim. Zaten onların dışındaki büyük bir takımda forma giyiyorum. Diğer kulüplere gitmeyi düşünmüyorum" diye konuştu. Mehmet Yıldız'ın yanı sıra, Hayrettin Yerlikaya için de teklifler alan Sivasspor beklemeye başladı. Hayrettin'i de Trabzonspor ve Beşiktaş'ın istediği bildirildi. Takımdaki sakatlıklar nedeni çeşitli mevkilere en az 5 yeni oyuncu trarnsfer etmeyi hedefleyen Sivasspor, bu transferleri gerçekleştirebilmek için kaynak arayışlarına başladı. Sivasspor için tüm Türkiye genelindeki Sivaslılara hitap edecek bir yardım kampanyası başlatılması için çalışmalar sürüyor. |
--->: "YILDIZ"A SÜRPRİZ TEKLİF
ya böyle bi oyuncuya avrupadan teklif gelmiyormu. bi ara ingiltere den teklif geldi diye duymuştum.bi aslı çıkmadı...............
|
-->: "YILDIZ"A SÜRPRİZ TEKLİF
Mehmet yıldlz sivasspor için çok önemli bir futbolcu ama rahat bırakmazlar bizim yapacağımız bu futbolcumuzu en yüksek bedele satmak olacak gönül isterki satılmasın ama bu futbolcumuzu kafaya taktılarmı alırlar
|
gokhan unal ve mehmet topuzu versinler mehmeti alsınlar fena takas olmaz :)
|
yaw gidin isinize 4 buyuklerden yada avrudan baska takima baska kimseye vvermiyizz:D:D:D:D
|
-->: "YILDIZ"A SÜRPRİZ TEKLİF
kayseriye verilmesini istemem çunku mehmet sivas ile özdeşleşmiş onun için başka bir anadolu kulubune gitmesi yanlış olur
|
abi teklif ne olursa olsun bence böyle bir oyuncu daha olmaz sivassporda değerini bilelim biz yolumuza bakalım fatih akyeli boşuna alıyoruz!!
|
[QUOTE=puar;290182]gokhan unal ve mehmet topuzu versinler mehmeti alsınlar fena takas olmaz :)[/QUOTE]
:D:D:Dsüper bi takas olur :D:D:D |
M.yıldız Giderse Çok Büyük Yara Alırız AmA YERİNE KAPATMAYA ÇALIŞICAĞIZ
|
fatih akyel sivasta yeniden dogacak insallah[B] tiryakisivasli [/B]kardesim
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:57. |