SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   "KALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM" (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15127)

samet yıldız 28.12.2007 21:26

"KALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM"

[B]"KALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM"[/B]

Transferin gözde futbolcusu Sivassporlu Mehmet Yıldız son zamanlarda çıkan transfer haberleri için [B]"Beğenilmek çok güzel ama Sivas'tan ayrılmayı hiç bir zaman düşünmedim" [/B]derken, takımda kaldığı için mutlu olduğunu söyledi. Yıldız, takımının başarısı için ter dökeceğini belirtti!

Mehmet Yıldız, [B]"Zaten ben bu olaylar yaşanırken bile Sivasspor'dan ayrılmayı hiç bir zaman düşünmedim. Kulübümde kaldığım için çok mutluyum. Ben Mehmet Yıldız olarak takımım Sivasspor'dan ayrılmayı hiç bir zaman düşünmedim. İnsan mutlu olduğu evinden ayrılmayı neden istesin. Beni bu günlere Sivasspor getirdi. Benim için önemli olan ilk etapta transfer değil kulübümün başarısıdır. Çünkü benim Sivasspor'a ödemem gereken bir borcum var. Onu ödemeden bu takımdan hiç bir zaman ayrılmayı düşünmüyorum. Ben ve arkadaşlarım bunu başaracağız 2007-2008 sezonunu şampiyon olarak tamamlayacağız. Şuandan itibaren tek hedefimiz budur. Bundan sonra Sivasspor'un başarısı ve şampiyonluğu için ter dökeceğim. 2. yarı bambaşka bir Sivasspor izleyeceksiniz. Transferim konusunda ise bu saatten sonra gelişecek olayda benim ve kulubümün menfaatleri doğrultusunda bir olay gelişirse başkanımız ve hocamız Bülent Uygun'un takdirine bırakıyorum"[/B] dedi.

yigidomustafa58 28.12.2007 21:47

--->: "KALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM"

[B]daha iyi bizim için sevindim..[/B]

Yigido_Burak 28.12.2007 23:33

[B]MEhmet Yıldız Gitmemekle Cok Dogru Yapmı$..! Helal Sana Be Memo Sen Avrupaya Yakısırsın ;) ßırak Gsmis Ts mis Fb mis bjkmis Bunlar Gelmes SAna Sen Avrupalık Adamsın;)[/B]

alem_halil 28.12.2007 23:39

helal olsun sana yıldız sivassporun üstündeki emeği unutmazsan seni hiç kimse duruduramaz inş senle şanpiyonluğu yaşarızda seni daha yğksek yerde görürüz yürekten başarılar..

sivas_kangallı 28.12.2007 23:54

helal be yıldız ...tam yiğidosun.....

submarıneyıgıdo 29.12.2007 00:16

HELEL BE SANA VIERRI MEMMET GOLLERİNLE COŞTUR BİZİ GOLLERİNLE COSTUR 4 EYLÜLÜ SANA İHTİYACIMIZ VAR HADİ KOÇUM HADİ VİERRİ......

Dark Force 29.12.2007 02:02

-->: "KALDIĞIM İÇİN MUTLUYUM"

[B]Gitseydi büyük sıkıntı yaşardık yıldız burada tutan başkanımıza ve hocamıza teşekkürler...[/B]

revenge58 29.12.2007 03:01

gözlerim yaşardı valla sevinçden

albina58 29.12.2007 05:12

Takımımızın hedefleri doğrultusuna,şimdiki kadrosumuzdan eksilme olması dengeleri alt üst ederdi,üstelik MEHMET YILDIZ'ın da kalbiyle kalmak istemesi,tek kelimeyle oynayan futbolcularımızın,yürekten takım için oynadıklarının ispatıdır.
Lütfen yakaladığımız huzuru bozmamak için biz taraftarlarada düşen görev bilinciyle yardımlarımızı esirgemeyelim ki,bu süreç devam etsin.

zaralım 58 29.12.2007 07:46

mehmetve tüm takım oyuncuları çok karakterlive alçakgönüllüler bu şartlarda birazda iş adamlarımız destek olsa daha güzel olur

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:42.