![]() |
SİVASSPOR TV KURULSUN
UYDUDAN YAPAN SİVASSPOR TV KURULSUN HATTA TV58 SATIN ALINABİLİR. BÖYLECE SİVASSPOR HAKKINDA İLDEKİ DİĞER SPOR FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİMİZ OLUR HEMDE 3. BÜYÜKLERDEN SONRA 4. BÜYÜK OLARAK TV Sİ OLAN TAKIM OLURUZ. BU KANAL ARACILIĞI İLE SİVASSPOR LİSANSLI ÜRÜNLERİ SATIŞI YAPILABİLİR.TÜM DÜNYAYA TELE SATIŞ YAPILIR. ALINAN REKLAM GELİRLERİ. LİSANSLI ÜRÜN SATIŞLARI İLE BİRLİKTE. YARDIM KAMPANYALARI SÜREKLİ HALE GETİRİLİR. HERGÜN GÜNDE 2 SAAT CANLI YAYIN İLE YARDIM KAMPANYASI 365 GÜN DEVAM EDER. VE SİVASSPOR KENDİSNE SÜREKLİ GELİR ELDE EDECEĞİ BİR KAYNAK YARATMIŞ OLUR.
BU TV 7 MİLYON SİVASLIYA VE SİVASSPORUMUZA YAKIŞIR OTOBÜS KAMPANYASI KADAR HATTA ONDAN DAHA VERİMLİ BİR ÇALIŞMA OLUR. LÜTFEN SİZDE BU ÖNERİYİ DESTEKLİYORSANIZ BURAYA FİKİRLERİNİZ BEYAN EDİN. AKSİ TAKDİRDE BU TAKIMA SÜREKLİ GELİR KAYNAĞI YARATILMAZSA DÖNEMSEL OLARAK YAPILAN YARDIMLAR GELİP GEÇİCİ OLACAKTIR. GELECEĞİN ŞAMPİYONU İÇİN ŞAMPİYONA YAKIŞIR SİVASSPOR TV KURULSUN. |
--->: SİVASSPOR TV KURULSUN
sürekli takip edebilceğimiz tv bencede süper olur yada dediğin gibi tv 58 yada başka bi tv güzel olur
|
şu an böyle bir iş için çok erken kulubün daha önemli işleri olduğu kanısındayım
|
[QUOTE=omercoskun;291697]şu an böyle bir iş için çok erken kulubün daha önemli işleri olduğu kanısındayım[/QUOTE]
BU BİZİM İÇİN BİR LÜKS OLMAKTAN ÇOK TAKIMA SÜREKLİ GELİR SAĞLAYACAK ÖNEMLİ BİR PROJEDİR. BURDAN ELDE EDİLECEK GELİRLER İLE TAKIMIN BİR TAKIM İHTİYAÇLARI KARŞILANABİLİR. SADECE BUNUNLA KALINMASIN STADYUMUN ALTINDA BİR PARK VAR YAN TARAFIDA BOŞ ORAYA DA BİR OTEL YAPILSIN GELEN TAKIMLAR VE TARAFTARLARI BU OTELDE MİSAFİR EDİLSİN BUNUN YANI SIRA BURALARA SİVASSPOR ÜRÜNLERİ SATAN MAĞAZALAR İLE FASTFOOD BÜFELERİ KURULSUN. BUNLARDA SÜREKLİ GELİR AÇISINDAN ÖNEMLİDİR. BU OTELİN YAPIMI İÇİN ŞEHİRDEKİ MÜTEAHHİTLERİN İL ÖZEL İDARESİNİN VE BELEDİYENİN YARDIMI TALEP EDİLSİN. TESİSLERDE OLDUĞU GİBİ. UNUTMAYALIM BÜYÜK BAŞARILAR BÜYÜK İŞLERLE GELİR. SİVASSPOR KURUMSALLAŞMALIDIR. BUNUN YOLUDA SÜREKLİ GELİRDEN GEÇER. BU SÖYLEDİKLERİM YAPILSIN BURDAN GELEN GELİRLERLE DEĞİL OTOBÜS UÇAK BİLE ALIRIZ BU TAKIMA. :-) |
iyi ama senin bu söylediğini büyük takım diye bildiğin 3 ler bile bu kadar büyük oldukları halde bu kadar taraftarı ve desteği olduğu halde gelir kapısı olarak kullanamıyorlar sadece biraz fb diğerleri hikaye bende derimki daha pişmesi lazım sivasımızın şimdi olursa böyle bir tv işi katkı değil zarar yapar diye düşünüyorum.
|
ASLINDA MANTIKLI BİR İCRAAT AMA MADDİ KAYNAK GEREKİR ONUDA İŞAMDAMLARIMIZ VE BİZLER BİRAZ ZOR YAPARIZ ÖNCE OTOBÜSÜ ALALIMDA GARDAŞ GERİSİ GELİR
|
[QUOTE=omercoskun;291704]iyi ama senin bu söylediğini büyük takım diye bildiğin 3 ler bile bu kadar büyük oldukları halde bu kadar taraftarı ve desteği olduğu halde gelir kapısı olarak kullanamıyorlar sadece biraz fb diğerleri hikaye bende derimki daha pişmesi lazım sivasımızın şimdi olursa böyle bir tv işi katkı değil zarar yapar diye düşünüyorum.[/QUOTE]
NEDEN ZARAR ETSİN TV 58 YAYIN YAPIYO UYDUDAN ZARARINAMI ÇALIŞIYO? ZARAR ETSE ÇALIŞMAZ HERHALDE. HİÇ BİŞEY YAPMASA KENDİ KENDİNİ DÖNDÜRECEK BİR GELİRE SAHİP OLUR. TELEFONLA VE İNTERNET ARACILIĞI İLE LOGOLU ÜRÜNLERİN SATIŞI SİVASTA YAŞIYAN 300.000 SİVASLIDAN ÇOK DIŞARIDA YAŞAYAN 6.700.000 BİN SİVASLININ İŞTİRAK EDECEGİ BİR OLAYDIR. |
güzel fikir ama maddiyat gerektirir o da sivassporda az
ünlü işadamlar vb. ler yardım ederse belki olabilir |
BENCEDE ÇOK DOĞRU AMA HERŞEY MADDİYAT KARDEŞİM BE PARAN OILURSA HERŞEY OLUR AMA PARA OLMUYUNCA YİĞİDONUN BİLE BİLEĞİNİ BÜKÜYOR İŞTE AMA BİRAZ DESTEK TAM DESTEK OLURSA NİYE OLMASIN
|
çok güsel olur olsa çeşke.......
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:00. |