![]() |
ONUR TUNCER
[IMG]http://www.futbolig.com.tr/resim/futbolcular/848.jpg[/IMG]
Adı Soyadı : Onur Tuncer Oynadığı Takım : Mardinspor Forma No : 77 Doğum Yeri : İzmit/Kocaeli Doğum Tarihi : 19.02.1984 Boy : 180 Kilo : 71 Mevki : ORTA SAHA A Milli : - Sözl. Bitiş Tarihi : Ülke : Türkiye Oynadığı Takımlar : Fenerbahçe, Sivasspor, İstanbulspor, Antalyaspor |
-->: ONUR TUNCER
sivası tanıyan kendini geliştirmiş,2 defa 2 lig şampiyonluğu görmüş,ümit milli takıma çağrılmış yaşına göre kariyeri iyi oyuncu.bence devre arası transferlerinde faydalanılacak oyuncu.orta sahaya alternatif geldi.ayrıca çok yönlü.orta saha,ön libero,stoper ve sağ çizgide oynuyor.
|
genç bi oyuncu inşallah kendini gösteriri............
|
--->: ONUR TUNCER
[B]Sivasspor da inşallah şans bulur...[/B]
|
inş takıma faydalı olur...........
|
HAYIRLI UĞURLU OLSUN FAYDALI OLACAĞINA İNANIYORUM.!.
|
[B][I]millet saidin'in gitmesine o kadar çok sevindimki......
neden biliyomusunuz çünkü elimizde onur tuncer diye bi eleman var. izleyen varmı bilmiyorum ama bakınız iddaaaa ediyorum bu onur bi 3 yıl içinde türkiyenin en iyi oyuncularından birisi olacak. bu çocuk çok iyi bir futbolcu umarım seneye ilk 11 de hep oynar. defanstan oyunu çok iyi kuruyo.çok teknik ve çok savaşçı. galatasaraylı ayhanın defans versiyonu.ama bizim onurumuz ayhan gibi çirkef değil. ayrıca ön liberoda da çok iyi oynuyo.[/I][/B] |
[B]iyi bir oyuncuya benziyor
inş. as kadronun vazgeçilmezi olur[/B] |
[B][I]gençler onur tuncer hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum yazarmsınız...[/I][/B]
|
ilk geldığınde pekde iiyi bı transfer değil demiştim ama yanılmışım
gun geçtıkçe kendını geliştiren bı futbolcu gelcektede a millide forma bulur youlun açık olsun! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:08. |