SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=48)
-   -   TRABZONSPORLU KARDEŞLERİMİZLE OMUZ OMUZA (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15497)

aslanbey1907 09.01.2008 16:10

TRABZONSPORLU KARDEŞLERİMİZLE OMUZ OMUZA

TRABZONSPORLA OLAN DOSTLUK VE KARDEŞLİĞİMİZİN DEVAM ETTİĞİNİ DOST TA DÜŞMANA HERZAMAN GÖSTERMEK İÇİN 18. HAFTA MAÇINDA TRABZONSPORLU KARDEŞLERİMİZ MİSAFİR TAKIM TRİBÜNÜNDE DEĞİL KARDEŞ TAKIM SİVASSPORLU TARAFTLARLARIN ARASINDA İZLEMESİNİ İSTERMİSİNİZ. ARKADAŞLAR.BU BENİM GÖRÜŞÜM SPORDA HER ZAMAN FAİRPLAYER GEREKLİDİR.BU 3 GÜNLÜK BİR ANKET OLSUN .BİZLER YİĞİDO OLARAK .BÖYLE BİR KARDEŞLİĞE DAİMA HAZIR OLDUĞUMUZU GÖSTERİP.BU İSTEĞİMİZİN ŞARTLARIN OLGUNLAŞMASI HALİNDE.SİVASSPOR YÖNETİMİNE BİLDİRİLMESİNİ İSTEYELİM .SİTEMİZ [url]www.sivasspor.com[/url] aracılığıyla
.

okyay58 09.01.2008 16:57

--->: TRABZONSPORLU KARDEŞLERİMİZLE OMUZ OMUZA

anket açmamışsın ben görüşümü burdan belirteyim. bence ne olur ne olmaz ayrı oturulmalı. insanlık hali sivasspor gol yer sevinirler aramızda, bunu kaldıramayan insanlar olabilir. Tedbiri elden bırakmamakta fayda var bence...

61Gg 09.01.2008 16:59

Neyse BeyLer hepinize iyi akşamLar tüm sivasLı kardeşlerime sizLer inş.takımınızı en iyi şekİLde destekLersiniz bizde inş.en güzeL şekiLde geLir maçımızı izLeyip en kısa zaMnda döneriz...

Spor kaznsın dostLuk kazansın sivas ve trabzon taraftarLarı kazansın!...

aynen oyLe...

GeliyoruzTS 09.01.2008 18:44

biz oturcağımız yer ayrılan yerdir..geç bu masalları

TUNA_TNK 09.01.2008 19:04

[COLOR="black"][B]benim bu konuyal ilgili yazdıklarım neden siliniyor kardeşim...
çakal gibi dost istemiyoruz aslan gibi düşman işstiyoruz..[/B][/COLOR]

myway 09.01.2008 19:07

-->: --->: TRABZONSPORLU KARDEŞLERİMİZLE OMUZ OMU

[QUOTE=TUNA_TNK;295514][COLOR="black"][B]benim bu konuyal ilgili yazdıklarım neden siliniyor kardeşim...
çakal gibi dost istemiyoruz aslan gibi düşman işstiyoruz..[/B][/COLOR][/QUOTE]

[B]Bunun adi futbol..Dostumuz olur dusmanimiz olmaz kardesim...

Futbolu zevk alinan eglenilen stres atilan bir organizasyon olarak ne zaman gorecegiz acaba?

Bunu boyle gordugumuz gun zaten hersey duzelecek...[/B]

yeniceri_can 09.01.2008 19:30

yaw Alla Halla şahsi olarak görüşümü belirtiyorum.
hiç bi genelleme yapmıyorum.siliniyor.sebebini silenden rica ediyorum.

sivasli_tufan 09.01.2008 19:30

[QUOTE=okyay58;295455]anket açmamışsın ben görüşümü burdan belirteyim. bence ne olur ne olmaz ayrı oturulmalı. insanlık hali sivasspor gol yer sevinirler aramızda, bunu kaldıramayan insanlar olabilir. Tedbiri elden bırakmamakta fayda var bence...[/QUOTE]

KATILIYORUM KARDESIME ne olur ne olmaz ayri oturulmali

61Gg 09.01.2008 19:39

aynen ayrı oturuLmaLı maLum kimseye güven oLmuor

maratontribun 09.01.2008 19:46

bencede ayrı olsun ne olur ne olmaz bu saatten sonra da iki takımın ceza yemesini istemem

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:54.