![]() |
"GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR"
Sivasspor'da transfer çalışmaları tüm hızı ile sürüyor. Önceki gün, 5 isme imza attıran kırmızı-beyazlı ekip de transfer çalışmaları aralıksız sürüyor.
Çaykur Rizespor'lu Ferdi Elmas ve Gaziantepspor'lu Uğur Yıldırım dün menajerleriyle birlikte Sivas'a geldi. Elmas ve Yıldırım’ın transferleri konusunda kulüpten bugün açıklama yapılması bekleniyor. |
--->: "GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR"
inşaallah anlaşma sağlanır bide ivan leko yu alabilseydık kesın şampiyonuz derdim
|
kardesim bence ugur yildirim gelmez cunku ben bir yerde okudum ugur yildirin hollanda dan bir takima gitmis agovv mi oyle birsey
belki gene de gelse cok iyi olur sivasspor icin |
ferdi elmas orta sahanın solunda uğur yıldırım da sağında oynayan çok başarılı oyuncular.ikisi de hollandalı.bugün başkan ve bülent uygunla görüştüler.umarım sivasspor da oynarlar
|
-->: "GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR"
bakalım ama ferdi zor gibi......................
|
ewt ikiside hollandali insallah gelirler ikisininde gelmesini cok istiyorum yarina hayirli haberler bekliyorum cok guzell walla
|
UGUR YILDIRIM SADECE HOLLANDANIN AGOVV TAKIMDA KONDISYONU IYI KALMASI ICIN ANTRAMAN YAPIYOR!!!! KONTRATI YOK O TAKIMDA PARASI VERILMEMIS GITMIS O GELIR BIZE
|
[COLOR="DarkRed"][B]BÜLENT HOCA NE YAPTIGINI BİLİR BİZE YARAMAYAN OYUNCU İSTEMEZ....[/B][/COLOR]
|
[B]Uğur Yıldırım gelse süper olur o da Mohammed gibi frikikçi[/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]UGUR YILDIRIM GELSE İYİ OLUR M.ALİ İLE İYİ BİR İKİLİ OLUŞTURURLAR KALECİLER OZAMAN KORKSUNLAR İŞTE....[/B][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:16. |