![]() |
İHANET VE ÖZÜR !!!
bugün şehir dışından gelen bir arkadaşımla 3 büyükler diye tabir edilen takımlardan birsinin maçını izledim ve ihanete gözlerimle şahit oldum.Sivaslıyım diye gezen birçok kişinin bu takımlardan birisinin maçında atılan gollere delilr gibi sevindiğini gördüm. hani o şampiyonluk yolunda rakibimiz olan takılardan birsi.
hele bir tanesi vardıki ne ahlakım nede bu sitenin kuralları elveriyor duygularımı anlatmaya.... sırtında sivas forması yüreğinde başka renkler.....Allah seni bildiği gibi yapsın. gelmeyin arkadaş maçları Sivaslıyım veya en azından Sivassporluyum demeyim. sevinmeyin bizimle birlikte attığımız gollere.. sahte duygularla ihanet etmeyin Sivasımıza. helal olsun şehrinin takımını tutan, destekleyen her taraftara...Sivaslı, Trabzonlu, Kayserili, Rizeli, Zonguldaklı, Muşlu ,Vanlı...nereli olursa olsun helal olsun... ben bu takım amatör kümeye düşsede Sivassporluyum arkdaş...başak renk yok benim gönlümde ölene kadar... ve özür diliyorum trabzonlu arkdaşlardan... onlar 7 milyon Sivaslıdan 1 milyonu Sivassporu tuttuğunu söylerken kınadım onları. karşı çıktım... taki onların sitelerine üye olup orada tepkimi koydum... özür diliyorum ve ayıp benim yurdum insanına diyorum... hangi şehirden olursanız olun ama buraya gururla doğum yerinizi ve tuttuğunuz takımı yazın.. yetrki dürüst olun... safınız belli olsun... NE MUTLUKİ SİVASTA DOĞDUM VE SİVASSPORLUYUM, NE MUTLU KENDİ DOĞDUĞU İLİN TAKIMINI TUTAN HAYSİYETLİ İNSANLARA... |
--->: İHANET VE ÖZÜR !!!
GERÇEKTEN TEK KELİMEYLE HARİKA BİR YAZI:
TEŞEKKÜRLER BUNU İNŞALLAH SİVASLI OLUPTA SİVASSPOR'U TUTMAYANLAR OKURSA BELKİ AZDA OLSA KIYMETİNİ ANLARLAR |
-->: İHANET VE ÖZÜR !!!
ya sev ya terket......................
|
boşverin yaa kimseyi sivası tutturmak zorunda deiliz kendileri bilirler taraftar az da olsa olanların gerçek sevgileriyle engelleri aşarız
|
-->: İHANET VE ÖZÜR !!!
[QUOTE=sensetik;297449]bugün şehir dışından gelen bir arkadaşımla 3 büyükler diye tabir edilen takımlardan birsinin maçını izledim ve ihanete gözlerimle şahit oldum.Sivaslıyım diye gezen birçok kişinin bu takımlardan birisinin maçında atılan gollere delilr gibi sevindiğini gördüm. hani o şampiyonluk yolunda rakibimiz olan takılardan birsi.
hele bir tanesi vardıki ne ahlakım nede bu sitenin kuralları elveriyor duygularımı anlatmaya.... sırtında sivas forması yüreğinde başka renkler.....Allah seni bildiği gibi yapsın. gelmeyin arkadaş maçları Sivaslıyım veya en azından Sivassporluyum demeyim. sevinmeyin bizimle birlikte attığımız gollere.. sahte duygularla ihanet etmeyin Sivasımıza. helal olsun şehrinin takımını tutan, destekleyen her taraftara...Sivaslı, Trabzonlu, Kayserili, Rizeli, Zonguldaklı, Muşlu ,Vanlı...nereli olursa olsun helal olsun... ben bu takım amatör kümeye düşsede Sivassporluyum arkdaş...başak renk yok benim gönlümde ölene kadar... ve özür diliyorum trabzonlu arkdaşlardan... onlar 7 milyon Sivaslıdan 1 milyonu Sivassporu tuttuğunu söylerken kınadım onları. karşı çıktım... taki onların sitelerine üye olup orada tepkimi koydum... özür diliyorum ve ayıp benim yurdum insanına diyorum... hangi şehirden olursanız olun ama buraya gururla doğum yerinizi ve tuttuğunuz takımı yazın.. yetrki dürüst olun... safınız belli olsun... NE MUTLUKİ SİVASTA DOĞDUM VE SİVASSPORLUYUM, NE MUTLU KENDİ DOĞDUĞU İLİN TAKIMINI TUTAN HAYSİYETLİ İNSANLARA...[/QUOTE] [COLOR="Black"][B] DEĞERLİ KARDEŞİMİ YÜREKTEN KUTLUYORUM.EN GÜZEL ANLAMLARLA KİMLERE GİTTİĞİNİ BELİRTMİŞ.TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUM[/B][/COLOR] |
--->: -->: İHANET VE ÖZÜR !!!
[QUOTE=ceza_tolga_rep;297456]ya sev ya terket......................[/QUOTE]
aynen katılıyorum ya sev ya terket. |
geçen bir üyemize kızdım forumlarda.çünkü sivasta başka takım forması ve atkısı ile kiseyi gezdirmeyelim diyordu...haklısın kardeş şimdi anlıyorum seni ve neden zoruna gittiğini.. 5 kuruş vermeye korkarlar Sivasın maçını izlemeye geldinmi ama çoluğuna çocuğuna kendisine fb,gs,bjk forması almaya geldim mi hiç acımazlar...yazıklar olsun sizin gibi sivaslıya
okuyun bunuda utanın diyecem ama nerdeeeeeeeeeee |
kimse kimseyi sevme,destekleme ve tutmak zorunda değil..!!kalan sağlar bizimdir..!!!
sadece delikanlı adamın tuttğu takım nüfus cüzdanında yazar.!! |
ortalik sahte sivasli ve sahte milliyecciler le dolup tasiyor gardaslar.yemi sivastan yeyip yumartayi baska memleketlere yumartlayan tavuk gibiler.bunlar sadece nefus cuzdaninda sivas yazanan YALAKALARLA DOLU . .siz onu diyonuz ben fener sivas macinda feneri tutan sivaslilar gordum.lafa geldin mi vatan millet sakarya diye miliyetcilik turkusu yazan arkadaslar sivas fener macinda feneri tutan sevgili hemserilerimoiz .MILLIYETCILIK ONCE AILEDEN BASLAR BENIM BILDIGIM bu sivas boyle gittidecek ALLAH IN IZNI ILE COGUNUNDA DIBINE VURA VURA COK CANLAR YAKACAK .BIR SIVAS SEVDALISI PARIS 58
|
[QUOTE=Paris58;297491]ortalik sahte sivasli ve sahte milliyecciler le dolup tasiyor gardaslar.yemi sivastan yeyip yumartayi baska memleketlere yumartlayan tavuk gibiler.bunlar sadece nefus cuzdaninda sivas yazanan YALAKALARLA DOLU . .siz onu diyonuz ben fener sivas macinda feneri tutan sivaslilar gordum.lafa geldin mi vatan millet sakarya diye miliyetcilik turkusu yazan arkadaslar sivas fener macinda feneri tutan sevgili hemserilerimoiz .MILLIYETCILIK ONCE AILEDEN BASLAR BENIM BILDIGIM bu sivas boyle gittidecek ALLAH IN IZNI ILE COGUNUNDA DIBINE VURA VURA COK CANLAR YAKACAK .BIR SIVAS SEVDALISI PARIS 58[/QUOTE]
Allahına kurban, AĞZINA SAĞLIK YİĞİDOMMMMMM |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:24. |