SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   MAÇA GİDEMİYORSAN SMS AT!!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15615)

myway 12.01.2008 21:45

KONTORLU HATTINIZ MI VAR?

[B][COLOR="darkBlue"]Neden sadece faturali hatlara yonelik oldugu sorulmus...
Kontorlu hatlara da olsa verdigimiz para Sivasspora gidemez arkadaslar.
Cunku kontorleri bayiden bakkaldan ordan burdan aliyoruz. Sonucta satin aldigimiz kontorlerle esnaf belli bir yuzdeyle kar sagliyor.GSM operatorune direk ulasmiyor.

Ama faturali hatlarda boyle bir durum yok.
Zaten faturalarimizi da direk merkeze oduyoruz.
Ordan Sivassporumuzun ne kadar pay alacagi direk olarak bellidir.
Madem kontorlu hat sahipleri bir sey yapamiyor buna da cozum bulmak kolay .:)

Faturali hat sahibi tanidiklarimiza arkadaslarimiza 5 milyon veririz. Bizim yerimize 5058 e mesaj atar...;)

Yardim etmek icin bunu yapabiliriz. Yeter ki icimizde bu istek olsun..

Ilk yariyi lider bitirerek takimimiz bizleri fazlasiyla sevindirdi. Bizde yardimlarimizla takimimizi sevindirelim..

Sivassporun bize bu mutlulugu yasatmaya devam etmesine biz de katkida bulunalim

Saygilar...[/COLOR][/B]

AMCA58 12.01.2008 21:49

--->: KONTORLU HATTINIZ MI VAR?

[QUOTE=myway;297478][B][COLOR="darkBlue"]Neden sadece faturali hatlara yonelik oldugu sorulmus...
Cunku kontorleri bayiden bakkaldan ordan burdan aliyoruz. Sonucta satin aldigimiz kontorlerle esnaf belli bir yuzdeyle kar sagliyor.GSM operatorune direk ulasmiyor.

Faturali hat sahibi tanidiklarimiza arkadaslarimiza 5 milyon veririz. Bizim yerimize 5058 e mesaj atar...;)

Ilk yariyi lider bitirerek takimimiz bizleri fazlasiyla sevindirdi. Bizde yardimlarimizla takimimizi sevindirelim..

Saygilar...[/COLOR][/B][/QUOTE]

ANLADIĞIM KADARIYLA BU DURUMDA GSM ŞİRKETLERİ PARA KAZANAMAYACAKLARI İÇİN KONTÖRLÜ TELEFONLARA BU İMKANI SAĞLAMAMAKTA.

EyüphanAydın 12.01.2008 21:50

BENCEDE BU FİKİR MÜKEMMEL BÖYLE YAPMAYI BABAMA SÖLİCEM:)

FurkaN 12.01.2008 21:51

-->: --->: KONTORLU HATTINIZ MI VAR?

[B][QUOTE=AMCA58;297482]ANLADIĞIM KADARIYLA BU DURUMDA GSM ŞİRKETLERİ PARA KAZANAMAYACAKLARI İÇİN KONTÖRLÜ TELEFONLARA BU İMKANI SAĞLAMAMAKTA.[/QUOTE]

Evet kontörde GSM şirketlerinin herhangi bir karı yok... Karları sadece fazla kontör satışında olur o da çok bir kar olmaz... Ama fatura da kar daha fazla olduğu için faturalı hatlar tercih sebebidir...[/B]

çılgın-sedat 12.01.2008 21:57

-->: KONTORLU HATTINIZ MI VAR?

[QUOTE=myway;297478][B][COLOR="darkBlue"]Neden sadece faturali hatlara yonelik oldugu sorulmus...

Saygilar...[/COLOR][/B][/QUOTE]

sana hak veriyorum kardeş ama ben bunun için yarın sabah yapacağım ilk iş kendime bir faturalı hat almak
onlar görevini yaptı şimdi sıra bizde

Divriği58- 12.01.2008 21:57

AMA BU OKUL KAMPANYALARINA HEP 5 YTL KATKIDA BULUNDUM MESAJLA O NASIL OLUYOOO BEN KONTORLU HATLI FARKETMEMELI HEPSINDE PARA AYNI GIDIYOOO

yigidomustafa58 12.01.2008 22:00

[B]ben yolladım bile aynen bende öyle düşündüm..[/B]

Güner 12.01.2008 22:59

MAÇA GİDEMİYORSAN SMS AT!!!

Artık Türkiye`nin neresinde olursak olalım Sivassporumuza katkı yapmamız mümkün. 1 yıl süreyle SMS atarak Sivassporumuza şampiyonluk yolunda destek verebiliriz. Bu işin bahanesi de kalmadı. Benim faturalı telefonum yok ben SMS atamam demeyin. Bizim insanımız zekidir bulur bunun bir yolunu eğer gönlünden kopuyorsa tabi.

Her yiğido ayda en az 2 SMS atarak destek vermeli. Sivas`ta olamayıp takımımızın maçlarına gidemeyenler maça gittiğini ve maçı da kale arkası tribünden izlediğini farzederek ayda 10 YTL Sivasspor`a katkıda bulunmalı. En basit hesap bu. Bu mantıkla düşünülecek olursa Sivasspor`umuzun iç saha maçlarında ki taraftar sayısından elde edilen gelirin ne denli artacağını hesap etmek zor olmasa gerek.

[CENTER][B]Yeni Sloganımız.[/B] [I][B][COLOR="Red"]Haydi yiğidolar pamuk eller CEP`e[/COLOR][/B][/I].[/CENTER]

ertor58 12.01.2008 23:01

--->: MAÇA GİDEMİYORSAN SMS AT!!!

EVET BEN İSTANBULDAYIM GİTMEDİĞİM HER MAÇ İÇİN 1 SMS ATARAK MAÇA GİTMİŞ GİBİ DESTEK OLACAĞIM.

furky.b 12.01.2008 23:27

--->: MAÇA GİDEMİYORSAN SMS AT!!!

Beyler yurt disindan da atilabiliyormu?

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:36.