![]() |
Bundan sonra ss'liyiz!
[B]trabzonspor taraftarı(ydık) olarak bundan sonra ss'liyim avatarı da deiştiriyorum forma da alıcam sivasa destek içim myway dostumdur o bana getircek trabzondan sivasli herkese sevgiler[/B]
|
--->: Bundan sonra ss'liyiz!
[QUOTE=dino61;298817][B]trabzonspor taraftarı(ydık) olarak bundan sonra ss'liyim avatarı da deiştiriyorum forma da alıcam sivasa destek içim myway58 dostumdur o bana getircek sivastan herkese sevgiler[/B][/QUOTE]
kardeş sen yine destek veriyorsan ver ama şehrinin takımını sakın es geçme hem unutma siz kocaaa trabzon sunuz geçer bunlar da elbet |
-->: Bundan sonra ss'liyiz!
doğru yolu buldunuz........................
|
Trabzon gerçekten büyük bir takım... geçmişte önemli başarılara sahip. gerçekten de bunu göz ardı etmemek gerekir. Ama Sivasspor da gelecek için güzel sinyaller veriyor. Umarım yıllarca unutulmayacak bir takım oluruz... Türkiye futboluna damgamızı vururuz
|
[b]En iyisi kardeş herkes SİVASSPOR'un gücünü görecek SİVASSPOR ŞAMPİYON OLACAK herkes heddini bilecek[/b]
|
[QUOTE=dino61;298817][B]trabzonspor taraftarı(ydık) olarak bundan sonra ss'liyim avatarı da deiştiriyorum forma da alıcam sivasa destek içim myway dostumdur o bana getircek trabzondan sivasli herkese sevgiler[/B][/QUOTE]
Dino kardeşim,Trabzonspor'a çok kızmışsın belli ki.Kızdığın için takımını bırakma bence.Başımızın üstünde tabi ki yer var.Hepimiz bu toprağın çocuklarıyız.Hiç unutmuyorum Aston Villa-Ts maçında Küçük Şenol gol atmıştı ve Trabzon tur atlamıştı.Sevinçten ağlamıştım.Hala birbirimize sataşıyoruz ne yazık ki... |
acılara son.........................
|
-->: Bundan sonra ss'liyiz!
[QUOTE=dino61;298817][B]trabzonspor taraftarı(ydık) olarak bundan sonra ss'liyim avatarı da deiştiriyorum forma da alıcam sivasa destek içim myway dostumdur o bana getircek trabzondan sivasli herkese sevgiler[/B][/QUOTE]
[B]Sivasspora bir taraftar kazandirmanin gururunu yasiyorum:) Yillarca Trabzonlu dostum dostumdan da ote kardesimle Trabzonspor-Sivasspor atismasi yaptik:).Cok guzel atismalar olurdu aramizda hos bir rekabetti.. Ve o zamanlar Sivasim da 3. ligdeydi... Dedim Sivas geliyor bekle.... Sonra 2.ligdeydik.... Dedim Sivas geliyor bekle.... Sonra 2. ligde Turkiye kupasinda esletik 5-2 maglup olduk... Yilmadik aynen devam...Sivas geliyor bekle.... Sonra 2. lig a kategorisi...Sivas geliyor bekle... Geldik Super lige nihayetinde ve vaziyet ortada...:) Bu tatli rekabette de simdi Sivasim bir adim onde... Hic bozulmadan devam etsin bu rekabet hep boyle... Simdi kardesim de Sivassporlu oldu Trabzonlu olmasina ragmen... 10 gun sonra Sana Mehmet Yildiz yazili Sivasspor formani aliyorum dostum...Benden sana hediye;) Sana da Sevgiler Selamlar. Bi ara goruselim artik:) :) :)[/B] |
[B][COLOR="Indigo"]dino61 bence takımını es geçme. Gönlünde de Sivas'a bir yer açman çok sevindirici. Dileklerin için teşekkürler. [/COLOR][/B]
|
sen tsli biz sivaslıyız olacak bu tip şakalar sen takımını bırakma eğlenceye bak...biliyoruzki futbol eğlenceden ibarettir bugun biz yarın biz ertesi günde biz gülsekte elbet sizede bir gün gülme sırası gelir kardeşim :) |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:09. |