![]() |
YİĞİDO SOĞUKTAN KAÇIYOR
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/kadro/takim2007_270.jpg[/IMG]
Süper lig lideri Sivasspor Cumartesi günü İstanbul’da oynayacağı Büyükşehir Belediyespor maçı için bugün İstanbul’a gidiyor. Trabzonspor’la eksi 20 derecede zorlu bir maça çıkan ve kazanmayı başaran Sivasspor, soğuklardan etkilenmeden rahat bir ortamda antrenman yapmak için bugün İstanbul’a gidiyor. Sabah 10.30’da antrenman yaptıktan sonra öğleden sonra İstanbul’a Sabiha Gökçen Havaalanı’na inecek olan Sivasspor, buradan da Milli takımın Riva’daki tesislerine geçecek. Riva tesislerinde Cuma güne kadar çalışmalarını sürdürecek olan kırmızı-beyazlı takım, aynı gün maç saatine kadar kalacağı Ramada otele geçecek. [B][I]Hürdoğan[/I][/B] |
--->: YİĞİDO SOĞUKTAN KAÇIYOR
en iyisini yapmışlar... yazık günah futbolcu kardeşlerimize... en güzel şartlarda yapsınlar hazırlıklarını
|
aslında ben de mi kaçsam? buz gibi yaa.:)
|
SIVASIMIN SOGUNA KURBAN OLAYIM:(( OLSAMDA SOGUKTA OLSAM MEMLEKETIMDE OLSAM::(
|
-->: YİĞİDO SOĞUKTAN KAÇIYOR
soğuk, sıcak, kar, yağmur, çamur farketmez; [B]yiğido her yerde yiğido [/B]:)
|
erken gitmek güzel olmuş
havasına alışırık hiç yoktan yiğidoya soğuk sıcak farketmez gerçi :D |
yiğido kaçmaz.
daha güzel bir başlık atılabilirdi. "yiğido şimdi de sıcakta avlayacak" |
[B]en doğrusunu yapıyolar.buna can dayanmaz arkadaş.kaç gündür araba sabah çalışsın diye gece kalkıp çalıştırıyorum.bu sefer de uykusuz kalıyorum.şaştık kaldık vallah[/B]
|
........iyi yapmislar o soguk havaya kim dayansin istanbul o kadar soguk degil istanbul da iyi dururlar
|
Beni niye götürmediniz;alacağınız olsun. :D
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:43. |