SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BURSASPOR`U KISKANDIM (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15770)

SivasSpor.Com 15.01.2008 23:53

BURSASPOR`U KISKANDIM

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/bulent/buygun.jpg[/IMG]

Uygun, "Bursaspor dün sabah saat 11:00`de bir kampanya başlattı ve akşam saat 18.00 olduğunda 4.5 milyon ytl para topladılar. Bu yüzden de Bursaspor camiasını açıkçası kıskandım." dedi.

Biz şampiyonluğa gittiğimiz bir ortamda 5058 diye bir kampanya açtık, herkesin destek olmasını istiyoruz ama kampanyamız hala yavaş gidiyor. Yani bize çok fazlasıyla inanması gereken insanların inanmaması açıkçası beni üzüyor. Ama biz gene de bu yola baş koyduk, bu yolda da en iyi şekilde inanan az sayıda insan da olsa dualarla birlikte inşallah yolumuza devam edeceğiz.

[B]7 EKSİK[/B]
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, dün yapılan antrenman sonrası yaptığı açıklamada, soğuk havalar nedeniyle İstanbul’a erken gittiklerini söyledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde sezonu kapatan 4 futbolcuları, Afrika Uluslar Kupasındaki Kanfory ve Diallo ve kart cezalısı Hayrettin ile birlikte 7 eksikleri bulunduğunu ifade eden Uygun, onun dışında sakatları olmadığını bildirdi. İstanbulda Rivada milli takımların kamp yaptığı tesislerde çarşamba ve perşembe günü idman yapacaklarını belirten Uygun, Cuma günü de otele geçerek maçı bekleyeceklerini ifade etti. Uygun, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında taraftarlarının desteklerini beklediklerini kaydetti.

[B]TRANSFERDE SON AŞAMAYA GELDİK[/B]
Gökhan Bozkaya’nın Eskişehirspor’a kiralık olarak verdiklerini belirten Bülent Uygun, “Onun dışında 2-3 oyuncu daha takviye yapmak istiyoruz. Çünkü kadro geniş olsun istiyoruz. Bunun 2si yabancı, 1i yerli olacak. Bunun çalışmaları devam ediyor. Son aşamaya geldik gibi şeklinde konuştu.

SenSetik 15.01.2008 23:56

--->: BURSASPOR`U KISKANDIM

7 saatte 4.5 milyon ytl !!! kısakanılmazmı abi?
adamların sevgisi kuru değil !!!

sivasın1uşağıbg 15.01.2008 23:57

valla bülent hoca haklı ama yapmıyorlar ne yapalım

etzel1967 16.01.2008 00:12

size inanıyoruz...size güveniyoruz...sizinle gurur duyuyoruz...gereğini de yapıyoruz bi şekilde...siz kaygılanmayın hocam...

merkez-1 16.01.2008 00:19

kampanyaya reklam gerek.
sitelerden olmuyor.
var ama bide yetersiz.

holigan 16.01.2008 02:13

BÜLENT HOCA SEZON BASLADIGINDAN BERI SIVASLILARI HEP KÜCÜK DÜSÜRÜCÜ ACIKLAMA YAPIYOR,BELKI FARKINDA OLMADAN SIVAS BURSA GIBI SANAAI SEHRI OLSA ISTIHTAM OLSA SIVASIN SAMPIYON OLMASI ICIN BÜLENT HOCAYA IHTIYACI OLMAZDI.INSANLARIN GELIR DÜZEYI BELLI SIVAS TA ISSIZLIK ALMIS BASINI GIDIYOR.BAKIN LIG MACLARINA TAKIMINA EN FAZLA SAHIP CIKAN TARAFTAR SIVASTA.BIR COK TAKIM 200-300 KISIYE MAC OYNUYOR.BEN HER HAFTA BAKIYORUM MACA STAD NEREDEYSE DOLU DAHA NE YAPABILIR BU MILLET ELINDEN GELEN BUDUR BÜLENT HOCA ACIKLAMALARINI YAPARKEN BIRAZ INSANLARIN DÜSÜNEREK YAPARSAN DAHA IYI OLUR DIYORUM BEN....

zaralım 58 16.01.2008 07:34

valla bülent hocamızın dediği gibi bende kıskandım ama en kısa zamanda yiğidolarda ilgi ve destek göstereceklerdir

Abdullah DuMaN 16.01.2008 07:42

-->: BURSASPOR`U KISKANDIM

ABİ GERÇEKTEN BURSA TARAFTARINA HELAL OLSUN

ceza_tolga_rep 16.01.2008 08:13

-->: BURSASPOR`U KISKANDIM

bence çok yanlış bi açıklama.kardeşim bursa şehr bir sanayi şehri.daha senin sivasında BİR ALIŞVERİŞ TESİSİ BİLE YOK.(migros-carfurr harici.)yani onun için böyle açıklamlar talhsizlik bana göre.bülent hoca konuşuyor çok konuşuyor ama bazan talihsizleşiyor bu açıklamaları.

mermerbey 16.01.2008 08:26

[QUOTE=holigan;300206]BÜLENT HOCA SEZON BASLADIGINDAN BERI SIVASLILARI HEP KÜCÜK DÜSÜRÜCÜ ACIKLAMA YAPIYOR,BELKI FARKINDA OLMADAN SIVAS BURSA GIBI SANAAI SEHRI OLSA ISTIHTAM OLSA SIVASIN SAMPIYON OLMASI ICIN BÜLENT HOCAYA IHTIYACI OLMAZDI.INSANLARIN GELIR DÜZEYI BELLI SIVAS TA ISSIZLIK ALMIS BASINI GIDIYOR.BAKIN LIG MACLARINA TAKIMINA EN FAZLA SAHIP CIKAN TARAFTAR SIVASTA.BIR COK TAKIM 200-300 KISIYE MAC OYNUYOR.BEN HER HAFTA BAKIYORUM MACA STAD NEREDEYSE DOLU DAHA NE YAPABILIR BU MILLET ELINDEN GELEN BUDUR BÜLENT HOCA ACIKLAMALARINI YAPARKEN BIRAZ INSANLARIN DÜSÜNEREK YAPARSAN DAHA IYI OLUR DIYORUM BEN....[/QUOTE]

bursaspor bursada faaliyet yapar.başka bir yerde yapamaz.
biz heryerdeyiz.japonyada bile sivaslılar var.
bu işleri konuşarak değil reklamla çözmeliyiz.
kendi çapımızda eğleniyoruz.çünkü duyanlar sadece bizleriz.
adam yurt dışından bağırıyor.ben kendim gördüm bu kampanyayı diye.
bi reklam yapamıyoruz.bak elin yahudisne yüzde 90 reklama önem veriyor ve büyüyor-kazanıyor.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:14.