SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Yiğido_Gençlik Açıklama (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15885)

YiğidoGençlik 18.01.2008 19:50

Yiğido_Gençlik Açıklama

Hep şunu düşündük neden Yiğido lakabıyla anılan Sivasspor'umuzun bu ada yakışır bir taraftar grubu yok.Grubumzu kurmamızdaki tek amaç bu değildi tabiki şu an ki mevcut grup elemanlarımız daha önceden tribün kültürü olan ve stadda yetişen kişilerdir.Sivassporumuzun son maçlarında gördükkü stadımızda çok az ses çıkıyor, bu işi yapan arkadaşlar yanlış anlamasın elbette onlar ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar ama bu seviyeye gelen takımımıza bu yeterli değildi.Devre arasında grubumzun alt yapısını yaptık.Bu gelişim çok hızlı tamamlandı ve bir anda oldu.Dedim gibi grubumuzun içindeki kişiler stada yabancı olmadığı için bu çok zor olmadı.
Trabzonspor maçı ile birlikte trübünlerdeki yerimizi aldık.Kale arkası gar tarafında maratona yakın köşedeydik ve yaklaşık 40-50 kişiydik.Bu maça sağlam gelemedik bunun sebebi ise soğuk hava idi.Ama bundan sonraki maçlara çok sağlam geleceğiz bundan kimsenin bir şüphesi olmsın.
Amacımız Sivassporumuzu her maçında nefesimizin ve yüreğimizn yettiği kadar terimizin son damlasına kadar desteklemektir.
Yönetimden maddi olarak hiç bir beklentimiz yoktur.Tamamen kendi imkanlarımızla maçlara gideceğiz.Saygılarımzla.

Yiğido Gençlik Taraftar Grubu adına Mesut Daştan.

sivas_kangallı 18.01.2008 19:53

--->: Yiğido_Gençlik Açıklama

Yiğido Gençlik Taraftar Grubunu yürekten tbrik ederim inş başarılı olursunuz...

furky.b 18.01.2008 19:56

Bence su genclik kelimesi hic uymuyor...Fenerbahceninkine benziyor..Genc fenerbahce..

asil58 18.01.2008 19:56

sonuna kadar arkandayız Mesut Reis biz senin ne kadar yüreketen söylediğine ve samimi olduğuna inanıyoruz herkes beklesin ve sabretsin Yiğido Gençlik gümbür gümbür geliyor Sivasımıza hayırlı olsun...

YiğidoGençlik 19.01.2008 14:43

Biz kimseye özenip o ismi koymadık sivasımıza yakışır bir isim koyduğumuza inanıyorum.Ayrıca Fener maçındaki yerimizi yine alacağız herkes bizi görecek.

58isa58 19.01.2008 14:47

Gardaşımm elinize sesinize saglıkkk lider takımımıza yakısır şekilde... herşeyyy... keşke bizlerde sivasta olabilsekte katılabilsek her maçta desteklesek takımımızı...yüregimiz sizlerle gardaşlarımmmm

mnt3 19.01.2008 14:59

arkadaşlar hepimiz sivasspor sevdalısıyız,hepimiz sivassporun daha başarılı olmasını istiyoruz.ama istiyorum ki taraftar grupları olmasın,tüm taraftarlarımız bir isim altında birleşsin.ben iş sebebiyle gurbete çıkmış bir sivaslıyım.ama gurbetten çok sayıda taraftar grubu görünce şaşırıyorum.tam da şu anda 2-0 öne geçtik.arkadaşlar benimki bir fikir.tartışmaya açıyorum sadece:taraftar grupları yerine tek taraftar grubu daha iyi olmaz mı?tek ses daha güçlü çıkmaz mı?herkese saygılar

YiğidoGençlik 19.01.2008 16:49

[QUOTE=mnt3;302776]arkadaşlar hepimiz sivasspor sevdalısıyız,hepimiz sivassporun daha başarılı olmasını istiyoruz.ama istiyorum ki taraftar grupları olmasın,tüm taraftarlarımız bir isim altında birleşsin.ben iş sebebiyle gurbete çıkmış bir sivaslıyım.ama gurbetten çok sayıda taraftar grubu görünce şaşırıyorum.tam da şu anda 2-0 öne geçtik.arkadaşlar benimki bir fikir.tartışmaya açıyorum sadece:taraftar grupları yerine tek taraftar grubu daha iyi olmaz mı?tek ses daha güçlü çıkmaz mı?herkese saygılar[/QUOTE]
Biz Yiğido Gençlik olarak her görüşe açığız.Ama bu birleşme olayı daha önceden kaç kez denendi ama çok çatlak sesler çıktı her kafadan bir ses çıktı ve neticede olmadı.Ama bir kez denenebilir mi derseniz neden olmasın olur tabiki öNEMLİ OLAN SİVASPORUMUZDUR GERİSİ İSE SADECE TEFERRUATTIR.....

farangıl 19.01.2008 16:56

hayırlısı olur inş Hep Destek Tam Destek ;) Başarılar arkadaşlar..

balili_58_06 19.01.2008 17:00

inşallah hayırlısı olur bütün taraftarlar toplanıp tek catı altında toplansa daha iyi olur

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:55.