![]() |
Bursa Orhangazi Sivaslılar Derneği
Bursa'nın şirin ilçesi Orhangazi'den sevgiler, selamlar...
Orhangazi ilçemizde birçok Sivaslı hemşehrimiz olmasına rağmen beraber olabileceğimiz, konuşabileceğimiz, dayanışmamızı gösterebileceğimiz bir derneğimiz yoktu. Nihayet 2008 yılının ilk ayında Kültür ve Dayanışma Derneğimizi faaliyete geçirmiş olduk. Artık Bursa merkez dışında Bursa'nın bir ilçesinde daha Sivaslılara ait, Sivaslıları birleştiren bir kültür ve dayanışma derneğimiz var. Bütün Sivaslılar için hayırlı uğurlu olması dileğiyle... Bizler Orhangazi'de derneğimizi yaşatmaya, elimizden ne geliyorsa yapmaya, Sivasımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız.... Orhangazili Sivaslılar artık yalnız değil. Bizleri buluşturan bir derneğimiz var artık... Orhangazi Sivaslılar Kültür ve Dayanışma Derneği hayırlı olsun. |
--->: Bursa Orhangazi Sivaslılar Derneği
Hayırlı uğurlu olsun ,,inşallah diğer ilçelerde de devamı gelir,,,
NAZAR DEĞMESİN,,SİVAS DERNEKLEŞMEDE BİR MARKA OLDU DİYEBİLİRİZ,,, |
güzel bi atılım artık nereye gitsek hemşerilerimizin derneğini bulacık inş..
|
[B]bursa gıbı buyuk bı şehırde de bı sıvaslılar dernegı olması cok ıyı gıderek cogalıyor bu derneklerımız inş nazar degmez[/B]
|
-->: Bursa Orhangazi Sivaslılar Derneği
[COLOR="Black"][B]DERNEK ÇAILŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM[/B][/COLOR]
|
-->: Bursa Orhangazi Sivaslılar Derneği
[B]tugcin teşekkür bu kouyu yazdığın için ben açacaktım açılmamışsa ama açmışsın saol ORHANGAZİDE İŞALLAH iyi organize olacağız inanıyorum.ARTIK BURSA ORHANGAZİDE DE SİVASSPOR İÇİN ÇALIŞMALAR YAPILACAK bende olacağım bu çalışmalar içinde işallah [/B]
|
[B]abi hayırlı uğurlu olsun inşallah maçlarda yerinizi alırsınız...[/B]
|
Cevap: Bursa Orhangazi Sivaslılar Derneği
orhangazi sivaslılar derneği olarak maçta olacağız işallah
|
[QUOTE=zaralı19;476740]orhangazi sivaslılar derneği olarak maçta olacağız işallah[/QUOTE]
paşa sende geliyormusun maça :) |
evet geliyorum kardeşim cuma yola çıkıyorum bursada görüşmek üzere
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:15. |