SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   SİVAS,,, NOBET SİZDE... (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=15951)

puar 19.01.2008 20:19

SİVAS,,, NOBET SİZDE...

Arkadaslar istanbullu yiğidolar olarak takımımızı yanlız bırakmayarak lider gelen takımımızı lider uğruluyoruz...sizlere emanet bu takım...fener macından sonrada lider görmek istiyoruz...takımımıza sahip çıkıp fenermacından sonrada lider görmek istiyoruz.....
:);)
İstanbul sivasspor taraftar derneği.

omercoskun 19.01.2008 20:24

--->: SİVAS,,, NOBET SİZDE...

eminimki sivas lider sahip çıkacak feneride dewirip yola dewam edeceğiz siwas lider e sahip çık haftayada liderliğini korusun.

SenSetik 19.01.2008 20:25

hiç merak etme gardaşım... eksi 40 olsa o maçtayız hafatay..
donsakta ordayız..... her şekilde ordayız....ÖLÜMÜNE SİVASLIYIZ.....

puar 19.01.2008 20:26

[QUOTE=sensetik;303214]hiç merak etme gardaşım... eksi 40 olsa o maçtayız hafatay..
donsakta ordayız..... her şekilde ordayız....ÖLÜMÜNE SİVASLIYIZ.....[/QUOTE]

haftaya bu saatlerdede takımımızı lider görmek istiyorum onaa göreeeeee;)

yigidomustafa58 19.01.2008 20:27

[B]fener şu an bizden tırstığına eminim niye derseniz biz bu bütçeyle ist.belediye karşısında zorla berabere kaldık ama bu takımın parası yok nasıl rahat bir şekilde hemde deplasmanda galip geliyor diyor..[/B]

alperen5841 19.01.2008 20:31

HAFTAYA SİVAS FENER
SİVAS ONUDA YENER
O TAKIMDA ARTIK YENER BOSTAN OLSUN

SenSetik 19.01.2008 20:34

[QUOTE=puar;303218]haftaya bu saatlerdede takımımızı lider görmek istiyorum onaa göreeeeee;)[/QUOTE]

Valla daha fener galibiyeti göremedik bu güne kadar. ama inşallah ilk kez görmek bu anlamlı sezona nasip olacak. Allah utandırmasın diyorum. elimimzden gelen bütün desteği verip hiç susmayacağız puar kardeş..

Agcalli 19.01.2008 20:35

Feneride yeneriz Cinconu da :D yeter ki bizler takımıza sahip çıkalım. Benim bir diyeceğim var. Sivasspor taraftarları aralarında hem sivası hem FB destekleyenleri dışarı atsınlar. Kardeşim bi gönülde iki yar olmaz.

SenSetik 19.01.2008 20:37

[QUOTE=Agcalli;303233]Feneride yeneriz Cinconu da :D yeter ki bizler takımıza sahip çıkalım. Benim bir diyeceğim var. Sivasspor taraftarları aralarında hem sivası hem FB destekleyenleri dışarı atsınlar. Kardeşim bi gönülde iki yar olmaz.[/QUOTE]

kesinlikle katılıyorum sana kardeş...

omercoskun 19.01.2008 20:40

[QUOTE=sensetik;303232]Valla daha fener galibiyeti göremedik bu güne kadar. ama inşallah ilk kez görmek bu anlamlı sezona nasip olacak. Allah utandırmasın diyorum. elimimzden gelen bütün desteği verip hiç susmayacağız puar kardeş..[/QUOTE]

inşallah bu sefer rahat bir sivas galibiyeti göreceksin

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:17.