![]() |
SİVAS,,, NOBET SİZDE...
Arkadaslar istanbullu yiğidolar olarak takımımızı yanlız bırakmayarak lider gelen takımımızı lider uğruluyoruz...sizlere emanet bu takım...fener macından sonrada lider görmek istiyoruz...takımımıza sahip çıkıp fenermacından sonrada lider görmek istiyoruz.....
:);) İstanbul sivasspor taraftar derneği. |
--->: SİVAS,,, NOBET SİZDE...
eminimki sivas lider sahip çıkacak feneride dewirip yola dewam edeceğiz siwas lider e sahip çık haftayada liderliğini korusun.
|
hiç merak etme gardaşım... eksi 40 olsa o maçtayız hafatay..
donsakta ordayız..... her şekilde ordayız....ÖLÜMÜNE SİVASLIYIZ..... |
[QUOTE=sensetik;303214]hiç merak etme gardaşım... eksi 40 olsa o maçtayız hafatay..
donsakta ordayız..... her şekilde ordayız....ÖLÜMÜNE SİVASLIYIZ.....[/QUOTE] haftaya bu saatlerdede takımımızı lider görmek istiyorum onaa göreeeeee;) |
[B]fener şu an bizden tırstığına eminim niye derseniz biz bu bütçeyle ist.belediye karşısında zorla berabere kaldık ama bu takımın parası yok nasıl rahat bir şekilde hemde deplasmanda galip geliyor diyor..[/B]
|
HAFTAYA SİVAS FENER
SİVAS ONUDA YENER O TAKIMDA ARTIK YENER BOSTAN OLSUN |
[QUOTE=puar;303218]haftaya bu saatlerdede takımımızı lider görmek istiyorum onaa göreeeeee;)[/QUOTE]
Valla daha fener galibiyeti göremedik bu güne kadar. ama inşallah ilk kez görmek bu anlamlı sezona nasip olacak. Allah utandırmasın diyorum. elimimzden gelen bütün desteği verip hiç susmayacağız puar kardeş.. |
Feneride yeneriz Cinconu da :D yeter ki bizler takımıza sahip çıkalım. Benim bir diyeceğim var. Sivasspor taraftarları aralarında hem sivası hem FB destekleyenleri dışarı atsınlar. Kardeşim bi gönülde iki yar olmaz.
|
[QUOTE=Agcalli;303233]Feneride yeneriz Cinconu da :D yeter ki bizler takımıza sahip çıkalım. Benim bir diyeceğim var. Sivasspor taraftarları aralarında hem sivası hem FB destekleyenleri dışarı atsınlar. Kardeşim bi gönülde iki yar olmaz.[/QUOTE]
kesinlikle katılıyorum sana kardeş... |
[QUOTE=sensetik;303232]Valla daha fener galibiyeti göremedik bu güne kadar. ama inşallah ilk kez görmek bu anlamlı sezona nasip olacak. Allah utandırmasın diyorum. elimimzden gelen bütün desteği verip hiç susmayacağız puar kardeş..[/QUOTE]
inşallah bu sefer rahat bir sivas galibiyeti göreceksin |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:17. |