![]() |
Vatan Gazetesini protesto
BOZKURT işareti yaptı
DÜN 9. golünü atan Sivas kaptanı Mehmet Yıldız, gol sevincinde aşırı milliyetçiler gibi Bozkurt işareti yaparak herkesi şaşırttı. Sivas’ın başarısında rol oynayan Yıldız’ın bu hareketi şok etkisi yaptı. Golün sevincini asist yapan Cvetkov ile paylaşırken sağ eliyle yaptığı bozkut selamını geçen yıl Ankarasporlu Ediz de yapmış, ancak ceza almamıştı. Yukarda okuduğunuz yazı Vatan gazetesinde yayınlandı ve Sivassporun büyük başarısını gölgelemeye çalışan gizli mihrakların maşası görevini üstlendi. Bu yüzden eğer Vatan gazetesi alan varsa bir daha düşünmesini, ve bu linkten protesto mesajları yazmalıyız arkadaşlar [email]bizeulasin@gazetevatan.com[/email] |
--->: Vatan Gazetesini protesto
Herkes üstüne düşeni yapsın ben şimdi tepki e-postamı gönderiyorum. Adi heriflere tepkimizi gösterelim. Mehmet abide kendine biraz dikkat etsin.
|
-->: Vatan Gazetesini protesto
bu basın satılmış zaten ülkeyi bu hale getiren her zaman basın ermeni basın
|
[B]Arkadaşım Sivassporu Cekemiyorlar .. Egerki Anadolu Takımları Destek verse Sivasspora Ozaman Hersey Değişecek 49. Yıllık Rekoru kırdık Daha ne olsun Onunu Kesmek iStiyorlar ..[/B]
|
sevmedigim bi gazete ztn takimin basarisi deilde bunlari yaziyorsa bi ********lik var isin icinde aksam tvdede buna benzer haberler vardi.
|
vatan gazetesine dün gece verkaç programında güzel cevap verildi hatta başkanımızda telefonla bağlananarak gereken cevabı verdi.
bir mailde ben yolladım |
[QUOTE=§ydor;304532]sevmedigim bi gazete ztn takimin basarisi deilde bunlari yaziyorsa bi ********lik var isin icinde aksam tvdede buna benzer haberler vardi.[/QUOTE]
Dün gece büyük başkan Mecnun Odyakmaz Fox'a telefonla bağlandı ve bu konuda soru sordular. Başkan ve sağolsun Osman Tamburacı gereken cevapları verdi. Takıma daha fazla sahip çıkalım arkadaşlar. Sivasın tesadüf eseri burada diyenler, bunun tesadüf olmadığını gördüler ve bu büyüyü bozmak için ellerinden gelenleri yapmaya başladılar. Bu yüzden takımımızın bundan sonra daha fazla desteğe ihtiyacı var. Bizi sevince boğan bu kahramanlara bu desteği esirgemeyiz herhalde. |
[B][COLOR="Indigo"]Evet ben de fotoğrafta hiç öyle birşey göremedim. Başkanımızı da dinledim gece yarısı. Bunların maksatlı çıkmaya başladığını düşünüyorum. Özellikle Fener maçı öncesi. Bir de soğuk hava konusunu gündeme getirmeye başladılar. [/COLOR][/B]
|
[QUOTE=Agcalli;304537]Dün gece büyük başkan Mecnun Odyakmaz Fox'a telefonla bağlandı ve bu konuda soru sordular. Başkan ve sağolsun Osman Tamburacı gereken cevapları verdi. Takıma daha fazla sahip çıkalım arkadaşlar. Sivasın tesadüf eseri burada diyenler, bunun tesadüf olmadığını gördüler ve bu büyüyü bozmak için ellerinden gelenleri yapmaya başladılar. Bu yüzden takımımızın bundan sonra daha fazla desteğe ihtiyacı var. Bizi sevince boğan bu kahramanlara bu desteği esirgemeyiz herhalde.[/QUOTE]
evet bende izledim onu programın sipikeri de vatan gazatesinin yazarından farksızdı werkaç denen program bu güne kadar sivastan bahsetmezdi şimdi kendince alengerli bi haber yakaladı ya bu hafta liderle başlıoz diyor aslında alakası yok memedin parmaklarına takılmış içinde kalmış adamın acısı hemen haber yaptılar:D:D:D |
ÇİRŞEFLİK BAŞLADI
WALLA AYAK OYUNLARI BAŞLADI İŞTE ÖNÜMÜZÜ KESMEK İÇİN BUNDAN SONRA HER ÇİRŞEFİĞİ YAPARLAR BİZE DÜŞEN TAKIMIMIZIN ARKASINDA DURMAK MAÇIN SON ANINA KADAR DESTEKLEMEK O KENDİNİ BİLMEZLERE YİĞİDOLARIMIZ GEREKEN CEVABI SAHADA VERİRLER VERİYOLARDA
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:50. |