![]() |
çekirdek Yiyen Taraftara Sitem
Arkadaslar Biliyorsunuzki Yillardir Sivas Olarak Sivasspor Olarak çok Sikinti Cektik Gun Oldu 3.lige Tekrar Dusme Korkusu Yasadik O Zor Gunlerden Kurtulduk Ve 38 Yil Aradan Sonra Nihayet Süper Lige çiktik Inanilmaz Bir Basari Yakaldik Fakat Biz Sivas Olarak Hala Bunun Farkinda Değiliz Statlara Gelerek çekirdek Yiyen Sadece Oturan Taraftar Istemiyoruz Son Gaziantep Macinda Sadece Statta Yaklasik 300 Taraftarimiz Vardi Fakat Yalnizca 30 Kişilik Bir Gurup Takimini Destekliyordu çogunun Orda Cekirdek Yemeye Gelmişçesine Ve Sadece Oturarark Maci Izlemelri Beni çildirtti O Kişiler Sivasspora Destek Olduklarini Sanmasinlar Sivaslilari Sivassporu Maddi Ve Manevi Olarak Destege Cagiriyorum... Inşallah önümüzdeki Samsun Maciyla Beraber Gerçek Sivasspor Taraftarinin Yüzünü Tüm Türkiyeye Gösterelim... çekirdek Yiyen Ve Oturan Taraftara Hayir Diyoruz Sivasi Ve Sivassporu çok Seviyoruz.....
|
[QUOTE=GeCeVeMaVi58pRf]Arkadaslar Biliyorsunuzki Yillardir Sivas Olarak Sivasspor Olarak çok Sikinti Cektik Gun Oldu 3.lige Tekrar Dusme Korkusu Yasadik O Zor Gunlerden Kurtulduk Ve 38 Yil Aradan Sonra Nihayet Süper Lige çiktik Inanilmaz Bir Basari Yakaldik Fakat Biz Sivas Olarak Hala Bunun Farkinda Değiliz Statlara Gelerek çekirdek Yiyen Sadece Oturan Taraftar Istemiyoruz Son Gaziantep Macinda Sadece Statta Yaklasik 300 Taraftarimiz Vardi Fakat Yalnizca 30 Kişilik Bir Gurup Takimini Destekliyordu çogunun Orda Cekirdek Yemeye Gelmişçesine Ve Sadece Oturarark Maci Izlemelri Beni çildirtti O Kişiler Sivasspora Destek Olduklarini Sanmasinlar Sivaslilari Sivassporu Maddi Ve Manevi Olarak Destege Cagiriyorum... Inşallah önümüzdeki Samsun Maciyla Beraber Gerçek Sivasspor Taraftarinin Yüzünü Tüm Türkiyeye Gösterelim... çekirdek Yiyen Ve Oturan Taraftara Hayir Diyoruz Sivasi Ve Sivassporu çok Seviyoruz.....[/QUOTE]
[b]Kardeş biz yıllardır aylardır bunun mücadelesini veriyoz sende dün gözlerinle görmüşsün...Stadyumda 300 yakın Sivaslı vardı ama bağıran sadece 30 kişiydi...Bunlarda 1967 Sivasspor genç Taraftarlar derneği üyeleri idi...Diğerleri hep çekirdek yedi sohbet ettİ..Sivas taraftarı yıllardır böyle...Hiç değiseceğide yok...Bizde burdan çekirdek yiyen arkadaşlara sesleniyoruz...Arkadaşlar artık destek olalım çekirdeğimizi evimizde televizyon başındada yiyebiliriz...Eğer böyle destek vereceksiniz maçlara hiç gelmeyin takımı bzi destekleriz... ÇEKİRDEK YİYEN TARAFTAR İSTEMİYORUZ...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Kardeş biz yıllardır aylardır bunun mücadelesini veriyoz sende dün gözlerinle görmüşsün...Stadyumda 300 yakın Sivaslı vardı ama bağıran sadece 30 kişiydi...Bunlarda 1967 Sivasspor genç Taraftarlar derneği üyeleri idi...Diğerleri hep çekirdek yedi sohbet ettİ..Sivas taraftarı yıllardır böyle...Hiç değiseceğide yok...Bizde burdan çekirdek yiyen arkadaşlara sesleniyoruz...Arkadaşlar artık destek olalım çekirdeğimizi evimizde televizyon başındada yiyebiliriz...Eğer böyle destek vereceksiniz maçlara hiç gelmeyin takımı bzi destekleriz...
ÇEKİRDEK YİYEN TARAFTAR İSTEMİYORUZ...[/b][/QUOTE] gercekten guzel bır konuyu acmışsınız .sadece bu sorun maçta deyıl ,ıkı yıl önce cok sevdıgım arkadaşımla sıvasa gıttık nerde guzel yerler varsa oraya gıttıgımizde hep aynı sorunla karşılaştık.bana soyledıgı iyide burda neden çok cekırdek yenıyo diye soruldu cevap vermedım .inanın çok cırkın göruntu olyor tamam yıyelımde bu kadar aşırı deyıl.... |
[QUOTE=5841]gercekten guzel bır konuyu acmışsınız .sadece bu sorun maçta deyıl ,ıkı yıl önce cok sevdıgım arkadaşımla sıvasa gıttık nerde guzel yerler varsa oraya gıttıgımizde hep aynı sorunla karşılaştık.bana soyledıgı iyide burda neden çok cekırdek yenıyo diye soruldu cevap vermedım .inanın çok cırkın göruntu olyor tamam yıyelımde bu kadar aşırı deyıl....[/QUOTE]
[b]Sivasta harbiden çekirdek aşırı yeniyor...Nedendir bilmem ama Sivasın insanının çekirdeğe acayip bir düşkünlüğü var...[/b] |
insanlara evlerinde dısarıda yesin ama statta yenmesin....zaten onun temizligi bile ayrı bir dert :(
|
[b]İNSANDA BİRAZ RUH OLMALI MAL GİBİ ELLERİNE ÇEKİRDEĞİ ALIYORLAR ÇIT DA ÇIT ŞUNU YİYENE KADAR BARİ ALKIŞ YAP ..ALLA ALLA ADAMLAR DA HASTALIK OLMUŞ ÇEKİRDEK YEME MODASI ...ADANADA Kİ MAÇTA BİR KEZ DAHA GÖRÜLDÜ Kİ BİZİM SİVASLILARIN GENETİK YAPISINDA VAR FİLM SEYREDER GİBİ MAÇ İZLEMEK ..BU İŞE ÇÖZÜM FALAN BULUNMAZ..[/b]
|
ilginç yaw alla alla... seytan iyi giriyo kanlarına... ne güzel zevk almak varken saf saf izlemek ilginc???
|
[QUOTE=gunay]ilginç yaw alla alla... seytan iyi giriyo kanlarına... ne güzel zevk almak varken saf saf izlemek ilginc???[/QUOTE]
[b]ÇEKİRDEK BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR..:D[/b] |
babası ney??? :D
|
[QUOTE=gunay]babası ney??? :D[/QUOTE]
[b]ÇEKİRDEK ANALARI BABASIDA KOLTUK..İKİSİ BİRLEŞİRSE BİZİM SEYİRCİ ALLAH MUHAFAZA HİÇ KALKMAZ..:D.[/b] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:29. |