![]() |
BİZİMLE UĞRAŞMAYIN!!!
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//oyuncular/m.yildizz.jpg[/IMG]
Mehmet Yıldız, Büyükşehir Belediyespor maçındaki gol sevincine açıklık getirdi. Yıldız, "O fotoğrafı çeken arkadaşımız, bundan sonra önümüzü kesebilecek daha değişik şeyler bulsun" dedi. Mehmet Yıldız, "O fotoğrafı çeken arkadaşımız art niyetli. Teknik direktörümüz Bülent Uygun bize, (Bizi şampiyon yapmazlar) demişti. Şimdi bunun ne demek olduğunu çok daha iyi anlıyorum. Bu şekilde önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Ama bu bizi etkilemeyecek. Ben o maçta golü attıktan sonra tribünlere koşarken, arkadaşlarımı, (Bir dakika) diye uyarmaya çalıştım. Aklımdan başka bir şey geçmedi. O fotoğrafı çeken arkadaşımız, bundan sonra önümüzü kesebilecek daha değişik şeyler bulsun" dedi. |
-->: BİZİMLE UĞRAŞMAYIN!!!
[B]Resmi qörseydik derdo,
hanqi resim, Sitemizde varmı eLinizde ?[/B] |
-->: BİZİMLE UĞRAŞMAYIN!!!
............ÜRÜR. KERVAN YÜRÜR .. YÜRÜ BE YİĞİDOM SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN.
|
--->: BİZİMLE UĞRAŞMAYIN!!!
[B]uLen Sivassporumuzun Onunu Kesebilirmisiniz Hiç siz Hiç Yiğidoya karsı gelebilirmisiniz..[/B]
|
[B]artık Şampiyonluğa yakın olduğumuz için böyle şeylerin ortaya çıkması normal biz yolumuza devam edelim..[/B]
|
[B][COLOR="Red"]Benımde anlatmak ıstedıgım seylerden bazıları bunlardı nese ....![/COLOR][/B]
|
kimse onumuzu kesemez cunku biz ancak onumuze bakariz
|
FENERİDE YENERİZ ALAYINADA YETERİZ ARKADAŞIM...
|
[B][COLOR="DarkRed"]BüTüN BaSıN TRaŞ!........
Tek gErÇek SİVAS!......[/COLOR][/B] |
bunlar onların son çırpınışları...valla bizim teknik heyet bunlara acayip gülüyodur benim gibi :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:09. |