![]() |
TSL. 20. Hafta Hakemleri
Turkcell Süper Lig'de 20. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı.
Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, haftanın maçlarında görev yapacak hakemler şöyle: 26 Ocak Cumartesi: 13.30 Gençlerbirliği OFTAŞ Spor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Gökhan Güneşer 19.00 Beşiktaş-Gaziantepspor: Cüneyt Çakır 27 Ocak Pazar: 13.30 Vestel Manisaspor-Denizlispor: Selçuk Dereli 13.30 Kasımpaşa-Kayserispor: Özgüç Türkalp 13.30 Konyaspor-Ankaraspor: İsmet Arzuman [B]14.00 Sivasspor-Fenerbahçe: Yunus Yıldırım[/B] 19.00 Ankaragücü-Galatasaray: Bülent Demirlek 28 Ocak Pazartesi: 19.00 Bursaspor-Gençlerbirliği: Hüseyin Göçek 20.00 Çaykur Rizespor-Trabzonspor: Fırat Aydınus |
--->: DEV MAC YUNUS YILDIRIMIN...
[B]Yunus Yıldırım Gerçekten Başarili Bir Hakem İnş.Bizim Maçımızda Başarisini Bozmaz:D[/B]
|
sivasspor'umuz icin hayirli olur INSAALLAH
|
Hadi bakalım inş.. eyyamcılık yapmaz.. adaletli bir yönetim gösterir...
|
arkadaşlar bu konuyla ilgili olmayabilir ama bişey söylmek istiyorum ya ben yeniyim topic nasıl açılıyo bana yardım edin lütfen yiğidolarım yardım etmek isterseniz ban özel mesaj göndererek yapabilirsiniz şimdiden teşekkürler
ŞAMPİYON SİVASSPOR |
2007-2008 Sezonu Yönettiği Maçlar
2.Hafta Bursaspor 0-1 Galatasaray 4.Hafta Çaykur Rizespor 3-1 istanbul B.B 5.Hafta Trabzonspor 0-0 Ankaragücü 6.Hafta Beşiktaş 3-2 Denizlispor 9.Hafta Fenerbahçe 4-1 Konyaspor 10.Hafta Kayserispor 1-0 Trabzonspor 11.Hafta Gaziantepspor 1-1 Galatasaray 14.Hafta Ankaraspor 2-0 SiVASSPOR 15.Hafta Bursaspor 0-1 Beşiktaş 16.Hafta Gençlerbirliği 1-2 Fenerbahçe |
-->: DEV MAC YUNUS YILDIRIMIN...
Bu pazar Sivasspor-Fenerbahce macını yönetecek hakemlerimiz inşallah iyi bir yönetim gösterirlerde güzel bir mac olur Sivassporumuza ve hakemlerimize başarılar dilerim
|
AÇIKCASI VEDAT YUKSEL YADA SELCUK DERELIYI TERCIH EDERDIM AMA HAYIRLISI OLSUN INSAALLAH ADIL MAC YONETIR
|
Dürüst bir maç yönetsin. Taraftarı tahrik etmesin. Kendisine başarılar.
|
14.00 Sivasspor-Fenerbahçe: Yunus Yıldırım
yunus yıldırım tecrübeli bir hakem iyi maç yönetir inş. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:14. |