SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   HEDEFİMİZ DEĞİŞMEDİ (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16354)

SivasSpor.Com 28.01.2008 09:40

HEDEFİMİZ DEĞİŞMEDİ

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/oyuncular/m.yildizz2.jpg[/IMG]

Sivasspor'un kaptanı Mehmet Yıldız, Fenerbahçe yenilgisine rağmen hedeflerinde bir değişikliğin olmayacağını söyledi.

Sivasspor’un kaptanı Mehmet Yıldız, Fenerbahçe yenilgisine rağmen hedeflerinde bir değişikliğin olmayacağını söyledi. Sarı-Lacivertli ekibin aldığı galibiyette tecrübenin önemli rol oynadığını vurgulayan başarılı oyuncu, “Bu deneyimi sahaya da yansıttılar ve kazandılar. Kısıtlı imkanlarla önemli işler yapmaya çalışıyoruz. Ancak kaybettiğimiz sadece 3 puan. Tabii ki moralimiz bozuldu ancak hedefimizden hiçbir şey kaybetmedik. İlerleyen haftalarda iyi mücadele edip, tekrar çıkışa geçmek istiyoruz” ifadesini kullandı.

boun_58 28.01.2008 09:44

--->: HEDEFİMİZ DEĞİŞMEDİ

antep ve oftaş maçını alıp havaya yine girecez ve bu tartışmaları unutacaz bence şimdi takımın moralini düzeltme zamanı
iki deplasmanda altı puan alarak fenerin ensesine yapışalım haydi mehmet abi....

yigidomustafa58 28.01.2008 09:51

[B]hedefimiz gine aynı Uefa inşallah...[/B]

Engin58 28.01.2008 10:02

[B][COLOR="Blue"]HEDEFIMIZ DEGISMEDI HERSEY BITMIS DEGIL SONUNA KADAR MÜCAEDELE EDECEGIZ IYI GÜNDE KÖTÜ GÜNDE HEP BIRLIKTE TAM DESTEK HER ZAMAN DESTEK SIVASSPORUMUZ ICIN HER ZAMAN YANINDAYIZ SIVASSPORUMUZ INSALLAH UEFA HEDEFIMIZ .SAYGILARIMLA...[/COLOR][/B]

by_hunter 28.01.2008 10:06

-->: HEDEFİMİZ DEĞİŞMEDİ

bir maç kaybettık dıye dunyanın sonu gelmedı daha onumuzde maçlar var onlarıda kazanarak tekrardan havaya gırıcez ve şampiyonlıgı kovalıyacaz şampıyon olamasakta uefa ya gidicek puanları alacagımıza inanıyorum

EyüphanAydın 28.01.2008 10:20

[B]Hedef Aynı Hedef

Yol Aynı Hedef.

Takmayalım Kafamıza.

Fazlada Bir Puan Kayıbı Yok.

Futbolun Güzellikleri Bunlar:Yenmekte,Yenilmekte.

Önemli Olan Kısa Sürede O Psikolojik Sorunu Atmak.

İnanıyorumki Sivasspor Bunu En Yakın Zamanda Atıcaktır.

Dönüşüde Mükemmle Olucaktır.:D[/B]

PRoFeSSioNaL 28.01.2008 10:23

[B]ArkadasLaR Hedeflerimiz ßuyuk ßunu Herkez Cok İyi ßiliyor Sanmayınki 1 Maç kaybettik Hedeflerimiz Gitti Hayır Sadece Yolumuza Tas koydular .. Kaya Koysalar ne Fayda Eder. ;)[/B]

Rallim58 28.01.2008 10:28

HEDEFİMİZ DEĞİŞMEDİ

Rakibin sadece 4 oyuncusu 50 milyon Euro... Bunun içinde ne Alex var ne de Roberto Carlos... Şahin’in Ferrari ile yarışması gibi bir şey. Bunları, Sivasspor’u küçültmek için değil, tam tersi bugün geldiği noktanın ne denli başarılı olduğunu göstermek için söylüyorum, hem de bu şartlarda... Dün ilk yarıda zaten maç kopabilirdi. Genelde şimdiye kadar iç sahada 10’da 10 yaparken de, ilk 45 dakikalar, kabuğuna çekilen bir Sivasspor izlemiştik.....Diyor,
Anadolu takımlarının ciğerini bilen, usta kalem Tunç Kayacı,
Evet arkadaşlar, şimdi derhal bu müsabakayı unutup Antep deplasmanı müsabakasını düşünmeliyiz. Fenerbahçe mağlubiyetinin faturası varsa HEPİMİZİNDİR. Çünkü bu takım HEPİMİZİN. Bugün Fenerbahçeye nasıl yeniliriz diye tartışıyor olmamız dahi başarımızın bir ispatıdır. Diğer sayfalarda da yazdığım gibi, düne kadar Akçaabatspora, Gümüşhanedoğanspora, Ünyespora yenildiğimizi ne çabuk unuttuk. Ölümüne Sivassporluyuz. Çünkü biz SİVAS ÇOCUĞUYUZ.

Dağcı 28.01.2008 10:32

HEDEFİMİZ DEĞİŞMEDİ

[B]Kaptan'a teşekkür ediyorum. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı.[/B]

seven58 28.01.2008 10:55

Sayın kaptana tşk ediyorum bizler içinde önemli olan önce sizlerin bu güveni yitirmemeleri, bunuda görmüş oldukki sizler olaya 3 puan olarak bakıyorsunuz canınız sağolsun hiç önemli değil,bizler yolun başındayız henüz daha çok güzel günler bizleri bekliyor ama yavaş,yavaş ve sabırla.

Ben taraftarlarımızada seslenmek istiyorum,mağlubiyet aldığımızda takımı desteklemeye devam etmeleri ve yıkılmamaları.

Fenere yenilmek hiç birşeyi değiştirmez çünki.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:21.