![]() |
Fenerbahçeye değil Medyaya yenildik...
[IMG]http://www.haberkentim.com/upload/Image/haberler/eylul/27.09.2007/gazete_medya5%5B1%5D.jpg[/IMG][IMG]http://www.cihandergi.com/dergi/16/kanallar.jpg[/IMG]
[B]Fenerbahçeye değil Medyaya yenildik...[/B] Bir haftadır tüm futbolcularımız neye uğradığını şaşırdı belkide, bir anda böyle bir şöhreti yakalamak ve bir anda tüm medyanın ilgisini çekmek futbolcularımızın konsantrasyonunu çok olumsuz etkiledi. Öyleki her akşam farklı bir kanaldan Sivasımızın antreman görüntüleri nasıl çalıştıkları ile ilgili haberler çıkması ve açıkçası beni oldukça düşündürmüştü. Çünkü biz buna alışık değildik, her gazetede bizimle ilgili röportajlar yer alıyordu ve dünya bizi konuşuyordu... Biz kime yenildik acaba Fenere mi yoksa Medyaya mı? Bence medyaya yenildik ya sizce... |
--->: Fenerbahçeye değil Medyaya yenildik...
[B]buda ayrı bir görüş.Bahsattiğiniz konudan ben de çok rahatsız oldum.Fazla konuşmaya başladık diyordum içimden ve korktuğum başıma geldi.Ama olsun artık geriye dönüp düşünmenin bir anlamı yok her şey bitmiş değil önümüze bakalım arkadaşlar.ben ce bizim rakibimiz kayser spor ve şu an 8 puan önlerindeyiz çok çalışıp bu farkın kapanmasını önlemeliyiz.bence önemli olam şuan da bu.[/B]
|
fotogol manşet atmış senden korkmayan taş olsun fenerim diye acayip gıcık oldum
|
[QUOTE=OLCAY_58_AKKUS;311145][B]buda ayrı bir görüş.Bahsattiğiniz konudan ben de çok rahatsız oldum.Fazla konuşmaya başladık diyordum içimden ve korktuğum başıma geldi.Ama olsun artık geriye dönüp düşünmenin bir anlamı yok her şey bitmiş değil önümüze bakalım arkadaşlar.ben ce bizim rakibimiz kayser spor ve şu an 8 puan önlerindeyiz çok çalışıp bu farkın kapanmasını önlemeliyiz.bence önemli olam şuan da bu.[/B][/QUOTE]
bence de kayseri nin yetişmesini engelleyip galatasaray ve fenerbahçe nin avrupadan alacağı puanlarla 4. sıradaki takımın da uefa ya gitmesiyle avrupa hedefine ulaşmalıyız |
[B]Bence Öyle Erdal Abi Çok İyi Bir Konu.
Haftalardır Türkiye Bu Maça Odaklandı.Maçtan Çok Medyada Çıkan Haberler Daha Ön Plandaydı Bencede F.bahçeye Yenilmedik Medyaya Yenildik,Bundan Sonraki Maçlardada Medyaya Yenilmeyelim.[/B] |
benim kişisel fikrim hem medya hem fenerbahçeye yenildik
|
NE ALAKA YAAA FENER YENDİ SİZİ LÜTFEN ....
|
papi fener avatarı koyup hava atma medya akın etti sivasa buda futbolcuları havaya soktu maçı kaybettik
|
ULAN O FENERİ DESTEKLEYEN SİVASLI BEN SİVASLIYIM DEMESİN YOK FENER YENMİŞMİŞ BİZİ ULAN BİZİ FENER DEGİL PARA YENDİ LAN PARA ADAMLAR ÖZEL AYAKKABI ÖZEL İÇLİK MAÇ ÖNCESİ SERUM FALAN FİLAN YANİ NEYMİŞ PARA LAN FENERLİ PARA
|
[QUOTE=cezaci58;311249]ULAN O FENERİ DESTEKLEYEN SİVASLI BEN SİVASLIYIM DEMESİN YOK FENER YENMİŞMİŞ BİZİ ULAN BİZİ FENER DEGİL PARA YENDİ LAN PARA ADAMLAR ÖZEL AYAKKABI ÖZEL İÇLİK MAÇ ÖNCESİ SERUM FALAN FİLAN YANİ NEYMİŞ PARA LAN FENERLİ PARA[/QUOTE]
ÇOK GÜZEL ÖZETLEMİŞSİN GARDAŞ... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:13. |