SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   YAZIKLAR OLSUN BİZE (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=16371)

Agcalli 28.01.2008 16:39

YAZIKLAR OLSUN BİZE

[B][I]Dün akşam Bülent Uygun hocamız Telelig proğramına konuk olmuştu. Fener yenilgisinden sonra üzgün ve bir o kadar da düşünceli idi. Sunucu mesaj kampanyasının son durumunu sorunca bozuk olan morali daha da bozuldu. Bülent hoca şöyle konuştu; Sivasta 1 milyon Sivaslı var, Türkiye de 6 milyon Sivaslı var ama şimdiye kadar gönderilen mesaj adedi 16.000 bunu anlamkta zorlanıyorum dedi.

Evet gönderilen mesaj adedi sadece 16.000. Sonra burda bizler Fenere neden yenildik, Sivas neden Fenere muhtaç felan gibi sözler ediyoruz. Dün burda bir Fenerlinin yorumu beni oldukça derinden yaraladı. Adam aynen şöyle diyor; açlar sizi biz giydiriyor, biz doyuruyoruz tabi Fenere yenilecek ve haddinizi bileceksiniz. Evet bence Fenerli haklı, çünki Sivassporu üç kuruşa muhtaç eden bizleriz, Sivaslılar. Bu yüzden bu yönetime, Bülent hocamıza, futbolculara hiçbirşey söylemeye hesap sormaya hakkımız yok. Biz bu takıma ne verdik ki bu takımdan ne bekliyeceğiz. Kuru sevgiyle olmuyor arkadaşlar, bırakın maddi yardımı daha statta bile takımımızı desteklemeyi beceremiyoruz. Son söz " Emeksiz yemek olmaz"[/I][/B]

merkez-apo 28.01.2008 16:44

--->: YAZIKLAR OLSUN BİZE

kardeş valla diyecek bir söz bulamıyorum...çok hassas bir konuya değinmişsin

cezaci58 28.01.2008 16:48

kardeş sivasa yardım konusunda haklısın yalnız o lafları söyleyen fenerliye cevabım şudurki SİVASLI BİRTEK ALLAHINA MUHTAÇTIR ONA ŞÜKREDER VE ONUN EMİRLERİ İLE YAŞAR O FENERLİ KİM OLUYORDA YOK MAHKUMMUŞUZ YOK MECBURMUŞUYZ ONLAR İYİLİKLERİNİ ALSIN .......... CEBİNE KOYSUN

Thai 28.01.2008 16:49

-->: YAZIKLAR OLSUN BİZE

BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKENLER topiğini okumadan, neler yapmamız gerektiğini kavramadan işin içinden sıyrılırız sadece. 3 yılda şampiyon olmak için mücadele etmek kolay değil, her şey sindire sindire olur....

Üstadın dediği gibi

YENİLGİ YENİLGİ BÜYÜYEN ZAFER VARDIR........

puar 28.01.2008 17:05

Bir yenilgi ile düştüğümüz hallere bak...Bufener gsyi bjkyi yenmedimi?
Artık bu muhabbete son verelim takıma güvenmeyen bu yenilginin altın bişeyler arayan..sivasspor sevdasının olduğuna inanmıyorum eleştirininde bir ınırı var ya.

Sivas-Power 28.01.2008 17:40

Yigidom Sen hic bakma baskalarina devam et yoluna biz herzaman arkandayiz ver daima arkanda olacagiz ister yenil ister yen sen bizim herseyimizsin . ^^

UMUT0058 28.01.2008 17:50

ÖNCELİKLE SMS İLE KATKI KONUSUNDA KAMPANYADA BİR EKSİKLİK VARDI.
SADECE HATLI GSM LERLE MESAJ ATILMASI EKSİK BİRT KAMPANYAYDI.
HAZIR KARTLILAR İÇİNDE OLSA DURUM FARKLI OLABİLİRDİ.MAÇA GELİNCE
EKONOMİ VS HİKAYE .ARKADAŞIM BİR ÇOK KULÜBE NASİP OLMAYAN TESİSLER BİZDE MAÇLARA RAĞBET BİZDE.BAŞARISIZLIKTA MAZERET ARANMAZ ÇÖZÜM ARANIR.FENER-SİVAS MAÇININ TAMAMINI LG TV DEN İZLEDİM ÖZELLİKLE İLK YARIDA SİVAS SAHADA BİLE YOKTU FENERE RESMEN GEL GOL AT DENİLDİ SANKİ. SİVASLI OLARAK ELBETTE ÜZÜLECEĞİZ SEVİNECEK DEĞİLİZ.LAF EBELİĞİ DEĞİL İCRAAT İSTEMEK HAKKIMIZ. SİVASLI BOZKURT

Agcalli 28.01.2008 17:56

[QUOTE=UMUT0058;311278]LAF EBELİĞİ DEĞİL İCRAAT İSTEMEK HAKKIMIZ. SİVASLI BOZKURT[/QUOTE]
Klüpte laf değil icraat bekliyor, Sivaslıların maddi ve manevi olarak takıma sahip çıkmasını istiyor bunuda unutmayalım

sivas_kangallı 28.01.2008 17:58

sivassporumuza gereken maddi desteği elimizden geldiği kadar verelim lütfen lütfen lütfen???

şafak58_35 28.01.2008 18:01

ya o fenerli çok ağır konuşmuş nerden biliyor bizi beslediği giydirdiği ne yalan bu böle yani başkanla hocayla dostluğu var die adamların beslemesimimi oluyoz fb li kardeş ayıp etmişin bu tarz konuşma olur mu hiç.yenilsekte sizi tebrik ederiz ama bizi bu tür itamlarla eleştirmen doğru deil lütfen seviyeli ol bu dostluğa çomak sokma...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:34.